Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var en sommer dag, Peter som han hed var på vej op til hans sommer hus ved Århus, han var først i fyrrene, lidt uden for kolding stod en ung pige 16-17 år med tommel fingeren ude, han standsede hun skulle til Århus. hun var ikke særlig køn, men lille og tynd, hun var tavs, men fortalte hun skulle have taget toget men ville spare de penge, hun skulle besøge en veninde hun skrev sammen med, de havde en hyggelig tur.

Peter kørte hende ud til veninden, men døren var låst og der sad en seddel, jeg er først hjemme i morgen fredag middag. Hun blev ked af det, Peter tog hende med ud til sommerhuset, så kunne han køre hende derind dagen efter. De fik noget at spise, om aftenen fik hun et par glas rom og cola, han fik nogle glas vin, de blev begge i godt hymør.

Hun fortalte hun var meget ensom og havde aldrig haft en ven, der var ingen drenge der havde rørt ved hende, de piger hun kendte havde haft sex, de sad i sofaen, Peter trak tæt ind til hende, lå en hånd på hendes tynde lår, Peter stak en hånd op under hendes kjole, prøvede at sætte en finger i hendes fisse, hun stønnede,men der var ikke megen plads, hun kikkede på Peter, hvor er det dejlig, er det sådan at få en pik op i fissen, Peter sagde, det er bedre når først den er inde, vil du godt stikke din pik i min fisse, så er jeg ikke den eneste der ikke har prøvet det, Peter sad længe og kælede med hendes fisse, åh stønnede hun og bevægede sit underliv i takt med Peters finger i hendes fisse, nu skal vi vist gå ind i min seng sagde Peter, de trak begge af tøjet, hun er så tynd, gad nok vide hvordan min pik kan komme ind i så lille og tynd halv voksen pige, tænkte Peter.

Har du set en pik før spurgte Peter, nej svarede hun, men den er så stor, Peter lagde sig på ryggen, pikken lå op ad maven på ham så stiv var den,sæt dig op på mig op på min pik, så kan du selv presse pikken op i din fisse sagde Peter, det kan godt gøre ondt inden pikken kommer hel ind i dig, Peter tog om hendes hofter, hun skulle tage om Peters pik og holde ved den, så den kunne komme ind, Peter pressede på hendes hofter,hun gispede stønnede åh Peter, jeg sætter mig hårdt på dig så pikken kan komme ind i mig, nu tog Peter hårdt ved hende , hun gav et skrig, av av græd hun, nu er min pik i dig, hun sad stille på pikken, hun begyndte at bevæge sig , hun hylede af liderlighed, Peter tog om hende, vendte hende rundt så Peter kom øverst, nu kunne han ikke holde sig mere han begyndte at kneppe hende, hun vred sig under Peter din pik er så vild i min fisse skreg hun, jeg har aldrig kneppet en pige der er så liderlig som dig, hendes fisse klemte konstant om Peters pik, og det blev han mere liderlig af, Peter gav et brøl, og pressede pikken så langt ind i den spinkle pige som han kunne, jeg sprøjter i dig.

Peter lå næsten hele natten med pikken i hende, red på hende flere gange når han vågnede, om morgenen da de stod og og gik i bad, tog hun om Peter takkede ham for det han havde givet hende, selvom hun næsten ikke kunne gå, hendes fisse var så øm. Peter kørte hende til Århus til veninden, og han så hende ikke mere, Peters pik var øm af den stramme fisse.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 58 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.