Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg tjente på en gård, tæt ved en lille landsby, hvor der var bal i forsamlingshuset en gang om måneden, karlen på gården syntes jeg skulle tage derned, det var en varm sommer aften.

jeg var ikke den mest velklædte pige efter den tids unge, det er ca. 55 år siden. Vi sad i to lange rækker langs ydermuren,pigerne i den ene side mændene i den anden side, ingen borde, min sodavand måtte stå på gulvet. Der var ikke mange der ville danse med mig, karlen fra gården kom en enkelt gang, han spurgte om jeg troede der var en der ville stikke pikken i mig, jeg er kommen for at danse, svarede jeg.

Så kom der i mine øjne en gammel mand, han var 42, vil du danse med mig lille pige, jeg dansede med ham nogle gange, han var god til at føre mig, jeg var ikke mester i at danse. I pausen kom han om jeg ville med ud så ville han give en øl, jeg havde aldrig smagt en øl.

Åge som han hed, kom igen efter pausen for at danse med mig, nu begyndte han at danse tæt  jeg nød det , endelig var der en der kunne lide mig, da vi havde danset nogle gange ville han vi skulle gå ud og få en øl, jeg kunne mærke jeg fik det dejlig, nu tog han om mig, holdt mig tæt ind til sig, hvor er du dejlig, skal vi gå en lille tur, han fandt et lille skur, der stod et bord, sæt dig op på bordet, så vil jeg vise dig noget, du måske aldrig har set før, han knappede bukserne op , trak dem ned, og frem kom en meget tyk pik, prøv at lægge dig ned så vil jeg trække dine trusser af, han stak en finger ind i min fisse, jeg begyndte at stønne, hvor er din fisse stram, jeg tror  din fisse vil nyde det, ja stønnede jeg, han satte pikken mod min fisse, åh åh gispede jeg, du må godt stikke den ind i mig, han pressede pikken ind i mig, av det gør ondt, så stødte han pikken hel ind, det er så dejlig stønnede jeg, jeg vred min underkrop af liderlighed, nu begyndte han at presse pikken hel i bund, gav nogle stød i mig, jeg skreg af liderlighed, Åge du skal blive ved, gispede jeg.

Åge tog fat om mine skuldre, nu skal du få pik, han red hårdt på mig, jeg var så liderlig, selvom det gjorde ondt, hold kæft hvor er din fisse dejlig, åh åh stønnede han, jeg kommer i dig, jeg vil gerne have pikken i dig en anden gang sagde han da han trak pikken ud. vi fik bukserne på og gik ind, jeg var øm i min fisse, min kjole var blevet snavset, vi dansede tæt, jeg kunne mærke hans pik blev stor.

Vi sagde godnat til hinanden inden jeg cyklede hjem, og lovede at komme igen næste gang, jeg nåede næsten hjem til gården, der skulle jeg igennem en lille alle, pludselig sprang der en mand ud på vejen, det var karlen fra gården, nå fik du så en god pik i aften, ja svarede jeg, så tog han fat i mig, jeg fik ikke fisse i aften, det må jeg have nu og det skal være din, han tog fat i mig lå mig ned i græsset, hev mine bukser af, trak selv sine bukser ned,kan du se min pik, ja, svarede jeg,han spredte mine ben, lagde sig ned over mig, stak et par finder i min fisse, jeg stønnede imod min vilje, han har udviddet  og sprøjtet i dig din liderlige dulle, dejlig du er klar til min pik, han pressede pikken hårdt i mig, han red længe på mig, jeg nød det,stønnede og gispede, åh åh det er så vild med din pik du har haft inde i mig, da han trak sig ud fik jeg bukserne på og cyklede det sidste stykke hjem, min fisse var øm efter de to tykke pikke og jeg var meget snavet, både min kjole og mig fisse og bagdel.

Næste morgen smilede karlen til mig, havde du en god aften i går spurgte fruen, ja,  jeg fik danset meget.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 41 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.