Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg boede i et kvarter, hvor de fleste kvinder gik hjemme, jeg selv havde skiftende arbejdes tider, jeg var midt i 30erne, og en lille køn nips ting, havde været i flere forhold, og havde fået nogle pikke i min fisse, særlig en af de mænd  husker jeg, jeg var først i  tyvene dengang, han var nogle år ældre, vi mødtes til fest hos en fælles bekendt, han lagde an på mig inden vi skulle hjem, men jeg var  afvisende, et stykke tid efter, fik jeg et brev fra ham, om jeg ville mødes med ham om lørdagen.

Jeg gjorde mig i stand, og tog ind hvor vi skulle mødes, han var en muskuløs fyr, mit hjerte begyndte at banke da jeg så ham igen, vi dansede  og hyggede os, jeg kunne godt mærke bulen i hans bukser var stor når han dansede tæt med mig.

Jeg synes du skal tage med mig hjem sagde han da det sluttede, det var ok for mig, så snart vi var inden for tog han om mig åh  jeg vil bare have dig, han satte en hånd ned i min fisse, jeg begyndte at stønne, det var længe siden der var nogen der havde rørt ved mig, vi trak begge af tøjet, og frem kom en kæmpe pik, jeg vil have min pik i dig, gispede han, han satte sig i en læne stol, pikken stod stiv op, kom og sæt dig på den, min fisse var våd, og liderlig, jeg gav et gisp da pik hovedet var mod min fisse, din pik er for stor til min fisse, nej pres du din fisse ned over den, jeg gav et hop, jeg gav et vræl, pik hovedet var inde i mig pikken gled hel op i mig, jeg stønnede af liderlighed, nu tog han om mig med den ene arm, og rejste sig op fra stolen, jeg var spiddet på hans pik ,og  gik rundt med mig ,jeg havde benene om ham  jeg skreg åh din pik er så vild i min fisse, vi gik ind til hans seng , han fik lagt mig ned stadig med pikken i mig.

Den store mand lagde sig på mig, med den tykke pik stadig i min fisse, han begyndte at kneppe mig blidt, men da han blev mere liderlig,  kom pikken hel i bund jeg hylede og skreg, han gav et brøl og trykkede pikken hel i bund, av græd jeg du ødelægger mig, han lå lidt med pikken i mig.

Vi kom i tøjet, tak for i dag sagde han så ringede han efter en taxa, en meget flov fornemmelse. der gik så 10 år jeg huskede ham stadig, og hans pik.

En dag jeg havde fri  hørte jeg nogle mærkelige lyde over fra naboens have, åh du skal kneppe mig hel i bund skreg nabo konen, hun hylede og  råbte giv mig pik, det kan min mand ikke som du kan,det er så længe siden du sidst har kneppet mig,  så  blev der stille, kort efter så jeg posten kørte derfra.

Næste gang jag havde fri om dagen , ringede det på døren, det var posten, han havde en pakke til mig, han kom hel ind og lukkede døren, der var noget bekendt ved ham, han kikkede på mig, skal jeg spidde dig på min pik igen efter ti år, ja gispede jeg, jeg låste døren, vi gik ind til min seng, så stod posten og jeg nøgen som vi gjorde for 10 år siden, hans pik var ikke blevet mindre, han lå sig ned over mig, satte pikken mod min fisse, pressede den stille ind jeg skreg og vred mig, åh din pik er så dejlig, han red stille på mig tog en pause, jeg var så liderlig, åh kom med din pik, der kører rundt inde i min fisse, min fisse trænger til din pik, jeg var i en orgasme hele tiden , min fisse pumpede om hans pik, som en malke maskine, du tirrer min pik

Nu skal du få pik så hatten passer, pikken kom hel i bund ved første huk, jeg stønnede ,hylede og skreg, af liderlighed, han fortsatte længe, jeg var i en stor orgasme, nu får du det sidste stød med saft, han gav et brøl og pressede pikken hel i bund, han skreg jeg skreg, af liderlighed, .åh  åh min pik sprøjter i dig, din fisse  har gjort den vild, det varede længe inden pikken blev slap.

Da vi var kommen i tøjet og han var klar til at fortsætte sit arbejde med en LANG liderlig pause, spurgte han , må jeg komme en anden gang, ja stønnede jeg vil gerne have din pik igen. jeg er klar når du kommer.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 60 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.