Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var fredag aften, Kurt havde lovet at jeg skulle have pik hele natten,  da vi fik aften kaffe sad vi alle tre nøgne, Kurts pik stod op ad maven på ham, Fie min pik kan ikke vente meget længere, du skal ligge på ryggen i aften, så al min sperm kan komme ind i dig, jeg lå mig ned på ryggen Kurt satte sig imellem mine ben, så begyndte han at slikke og sutte min fisse, jeg blev så liderlig, åh åh jeg vil have din pik, du skal få det du ønsker, med et huk var pikken i bund, han red ret voldsom på mig, selvom det gjorde lidt ondt, stønnede og hylede jeg, lille Fie du er så dejlig , godt Kurt må kneppe dig, og du nyder det, sagde  Karin, Kurt havde lagt længe på mig, inden han sprøjtede i mig, vi lå os alle tre til at sove mig i midten, Karin lå med en hånd i mit skridt.

Jeg vågnede ved at Kurt satte pikken i mig bagfra , sov du bar videre, den bliver der til i morgen tidlig, jeg vågnede nogle gange Kurt sov og pikken var i mig. Sådan forløb en uge to eller tre gange kneppede Kurt mig både i sengen, ude i græsset, en dag jeg var i haven, kom Kurt, åh Fie hjælp mig, jeg rejste mig, nej bliv bare nede på dine knæ, han trak mine underbukser ned, satte sig på knæ satte pikken mod min fisse, tog om mine hofter, jeg bedækker dig som en hund, åh åh, du kan ikke gøre det for tit, jeg hylede af liderlighed, Kurt stønnede, jeg nød det hver gang.

Jeg havde været hjemme en enkelt gang, en eftermiddag, mor var ikke hjemme, så jeg blev der ikke så længe, jeg aftalte med far jeg kom midt i juli i min ferie.

Vi kom hen sidst i juli, Karin ville have mig med et par dage på ferie ude ved vandet, så jeg måtte vente med at tage hjem, jeg havde ikke tænkt på jeg var blevet mere tyk, men en dag kom Karin, Fie din mave er ved at være stor, jeg tro du skal til læge, jeg var gravid og kunne ikke få en abort, da vi kom hjem og Kurt fik det at vide , fik jeg et kys, jeg er så glad  Fie du skal føde et barn til mig,

Jeg var hjemme hos mine forældre, et par dage,sidst i august,min mor kikkede på mig,ved du hvordan en stor pik ser ud,  har du haft en i fissen, jeg svarede ja.

Så er det den der har sprøjtet  en unge i dig, jeg ved ikke hvem han var, så håber jeg du nød det,fik du penge for det,er det på den måde du skal tjene dine penge,så kan du jo få navnet ludder, men du er jo også en horre unge.

Mor hun sagde ikke mere, men tog i byen, hun kom ikke hjem inden jeg tog afsted ,nu tog min sted far fat i mig, du er en horre tøs som din mor, han hev trusserne af mig lagde mig op på bordet, prøvede at stoppe hans slantne pik i mig, min fisse begyndte at trække sig sammen, jeg klynkede, du kan jo lide det, nu kunne jeg mærke hans pik blev stiv, min pik vil se  den unge han har stoppet i dig,han gav et brøl,og pressede hårdt i bund, avv det gør ondt, jeg græd,han blev længe i mig, så snart han havde trukket sig ud, pakkede jeg mine sager og cyklede hjem til Karin og Kurt.

Jeg fortalte hvad der var sket,du bliver her hos os, lille Trine, de stod begge foran mig , lagde en hånd på min lille mave.

Så tog Karin ordet, Trine, jeg kan ikke tåle at have sex,så derfor tillod jeg Kurt at kneppe dig, ja og mit største ønske var at

få et barn sagde Kurt,det var ikke pæn gjort af mig, at ride dig tyk,men vi skal nok tage os af det barn vi skal have du og jeg og næste gang du kommer til lægen er det mig der er far.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 80 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.