Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg var blevet udlært på et kontor, med lager og kontor,og fik lov at blive der, ham der stod for lageret var en flot mand på omkring de 50, vi havde et rigtig godt samarbejde, jeg var en slank pige på 19 år, med langt mørk hår, brune øjne, og havde let ved at blive brun, og var ret efter traktet når jeg var i byen, men kun en enkelt fyr havde haft pikken i mig og det var ikke noget god oplevelse. 

Min Chef som hed Carsten var sød og venlig over for mig, jeg tænkte nogle gange, det kunne sikkert være dejlig at få hans pik, han havde da erfaring, han var gift og havde voksne børn, jeg havde mange gange lagt mærke til han havde en kæmpe bule i bukserne.

SEX I DAG?

Da jeg havde været der et stykke tid, begyndte han at snakke om hans privat liv,det gik ikke så godt med ham og konen, han havde en stor hanhund som han tog på udstilling med, så kom han da hjemmefra, og som han brugte til avl, der kom flere med deres hunhund og fik dem parret. Han begyndte at lægge en arm om mig, når han roste mig, jeg nød det.

Det var sommer og meget varm, en fredag fik jeg fri til middag, jeg ville tage hjem til mit lille rækkehus, som jeg havde lejet, haven var lukket der var ingen der kunne se ind til mig. Jeg fandt drømme sengen frem, lagde mig nøgen for at blive brun også på min nybaberede fisse, jeg lå mig med spredte ben så det hele kunne få sol, lå og tænkte om jeg skulle tage i byen, og måske finde en der ville give mig pik. Jeg faldt i søvn.

Vågnede et par gange, nød solen og sov videre,jeg ved ikke hvor længe jeg havde sovet, men vågnede ved der stod en og kikkede på mig, det var Carsten min Chef, sammen med hans hund, hvor ser du dejlig ud, jeg for op, men havde ikke noget at dække mig med, jeg bankede på, og gik ind, din dør var ikke låst. Han satte sig ned ved siden af mig,hvor er din krop flot uden tøj, jeg skal have noget tøj på, ikke for min skyld, nu har jeg jo set dig, så begyndte han at tage på mine strittende bryster, jeg trak vejet dybt,det her har jeg drømt om længe sagde han, hans hånd gled langsom ned til min fisse, jeg gjorde ikke modstand, han stak en finger op i min fisse,jeg begyndte at gispe, åhh Carsten jeg får det så mærkelig når du gør det, jeg tror du får det meget bedre, hvis du fik min pik i din fisse, må jeg det, jeg stønnede ja, men du er jo gift, hvad hun ikke ved har hun ikke ondt af.

Han trak af bukserne og frem kom en meget stor tyk pik, jeg kan godt forstå han havde haft en kæmpe bule i bukserne på arbejde, Jeg tror vi skal gå ind, din drømme seng kan ikke bære os begge, hans pik stod stiv op ad maven på ham.Jeg lå mig inde på min seng, spred dine dejlige brune lår,han tog fat om mine bryster, vorterne strittede, så begyndte han at sutte på dem, min fisse trak sig sammen, jeg stønnede, åhh Carsten jeg er så liderlig, han lå sig  imellem mine ben, begyndte at slikke min clit, jeg vred mig, stønnede gispede,nu stak han tungen ind i min fisse, kørte rundt med den i min fisse,åh gispede jeg, min fisse trak sig sammen om hans tunge, lille Fie, du er så dejlig, det er mere end min pik kan klare, jeg bliver nødt til at komme op i dig.

Han lå sig hen over mig, kørte pikken hen over min klitoris, jeg stønnede, stikke din pik i min fisse, åhh Carsten knep mig,jeg er så liderlig efter at få din pik, han satte den mod min fisse, og pressede den ind, jeg gav et hyl, av din pik er tyk, han trykkede den hel i bund, jeg kom i flere orgasmer, stønnede vred mig, nu begyndte han at ride mig hårdt, fortsæt skreg jeg, jeg vil bare have pik, jeg kunne mærke hans pik, den gjorde noget ved min fisse, så kom han i et brøl, åhh stønnede han, din fisse har pirret mig til at give dig sperm. Han lå længe med pikken i mig, min lille kontor mus, hvor er du dejlig, din fisse er så stram, din fisse gør min gamle pik vanvittig, det er mange år siden, jeg har haft både tunge og pik i såden en liderlig fisse.

Da han trak pikken ud var den stadig stiv og jeg var meget liderlig, han satte sig ned på sengen, nu gjorde jeg noget som jeg ikke troede jeg kunne komme i tanke om, jeg lå mig ned på knæ foran  Carsten, tog hans pik i munden, suttede og bed, kørte rundt med tungen på pik hovedet, Carsten begyndte at stønne, Fie min pik åh åh,jeg rejste mig satte mig skrevs over ham , så hans pik kom op i min fisse, pressede mig ned over hans pik, og bevægede mig vild på den, Carsten gav et brøl,  Fie du er så vanvittig lækker, hans pik blev ved med at køre rundt i min fisse, min fisse blev ved med at stramme om hans pik, vi sad sådan længe, da jeg rejste mig var alt vådt af sperm, Carsten holdt mig længe i sine arme, inden vi fik tøj på.                                                        

På mandag skal jeg se hvor brun din fisse er blevet her i weekenden, lov mig den skal have masser af sol.  Fie jeg holder af dig selvom jeg kunne være din far. vi ses mandag, så gik han med hunden, min fisse var bare øm af den tykke pik.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 132 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.