Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg var ene barn, en lille spinkel pige med brune øjne og langt lyst hår, min forældre boede  i et lille hus langt ude, ingen naboer, min mor arbejdede, men kom ikke  hjem hver dag,  far arbejdede næsten hele tiden hvis ikke han blev fyret, fordi han var fuld. Jeg var gået ud af 9. kl. men gik bare hjemme, mor handlede inden hun kom hjem, jeg lavede mad og passede det der hjemme, en aften pakkede hun hendes tøj, jeg flytter sammen med en anden, så du må hygge dig med far når han er hjemme.

Jeg fik fat i en avis, og søgte plads ved en købmand langt oppe i landet, jeg skulle både være i forretningen og i privaten. Jeg rejste derop med det jeg kunne have, mand  var så sød at hente min cykel,og resten af mine ejendele, men min far var ikke hjemme, så det var det.

SEX I DAG?

Jeg var der knap et år, men manden ville gerne pille ved mig,når kone og børn ikke var hjemme, han nåede aldrig at komme i bukserne på mig. Jeg skulle jo finde noget andet arbejde,de havd ikke brug for mig mere, jeg hang en seddel op i butikken om arbejde i huset.der var ikke andet, jeg havde ikke penge til et værelse.

Der var et par stykker, men den der lød bedst , var hos en enlig mand langt ude på landet, der var en nabo i nærheden.Jeg skulle holde huset, lave mad, og holde have til sommer, jeg startede derude 1 april, han var en flot kraftig mand midt i fyrrene, og havde fuld tids arbejde, så jeg gik alene hele dagen, men der var nok at lave.

Der gik ikke mage dage, så kunne  han ikke holde fingerne fra mig,han holdt om mig tog på mine faste strittende bryster, bulen i hans bukser klemte mod mit underliv, og jeg nød det, der var aldrig nogen der havde været glad for mig, Jørn som han hed, tog mig med ind til byen hvor han købte en del nyt tøj og sminke til mig, jeg vil gerne have min lille ny pige ser godt ud.

En fredag aften vi sad inde i stuen, tog Jørn om mig, har du været i seng med en mand, nej svarede jeg, jeg vil så gerne have min pik op i din fisse, min lille Fie, du er så køn og lækker,så begyndte han at trække mit tøj af, jeg sad kun i trusser, Jørn trak af al sit tøj, jeg havde aldrig set en pik, den var stor og tyk, den stod op ad maven på ham, han stak hånden ned i mine trusser,prøvede at få et par finger op i min fisse men hullet var for stram, jeg gispede.

Jørn jeg får det så dejlig, du skal få det meget bedre,når min pik ruller rundt i din fisse i nat, Jørn gik og kom tilbage med noget crem,  vi gik ind i hans seng,læg dig ned min lille skat, han lå sig ned imellem mine ben,begyndte at slikke min fisse, stak tungen ind i det lille hul,jeg stønnede og vred mig af liderlighed,så smurte han min fisse godt ind i crem, lå sig hen over mig, nu skal din fisse smage min pik, prøv at tage om min pik og mærk hvor blød den er, styr den mod din fisse, så vil jeg presse den ind i din fisse, jeg bevægede den op imellem mine skamlæber, jeg stønnede allerede.

Jørn tog selv ved pikken satte den mod mit lille hul, pressede nogle gange,så gav han et hug,jeg skreg, av av det gør så ondt, lille Fie min pik er inde i dig, han havde kun pik hovedet indenfor, jeg kunne mærke den bevægede sig i mig, Jørn stønnede og gispede  jeg , nu er det dejlig, den skal hel i bund,jeg vil kneppe dig stille så du får det endnu bedre, sagde Jørn,han begyndt langsom at presse pikken hel i bund,og kneppe mig, jeg skreg af liderlighed, min fisse klemte om hans pik.åh åh råbte Jørn, min pik kan ikke tåle sådan en stram liderlig fisse, han pressede pikken hel i bund, jeg sprøjter i dig.

Da vi havde lagt lidt tog Jørn om mig så jeg kom op på ham og ligge, stadig med pikken i mig, det varede ikke længe inden vi begge sov, jeg vågnede noget senere, havde stadig pikken i mig, nu begyndte min fisse at trække sig sammen om pikken, den var hurtig stiv,Jørn vågnede ved det, jeg begyndte at lave kneppe bevægelser på ham, Åh åh Fie jeg sprøjter i dig,jeg lå mig ned ved siden af ham.

Vi gik i bad, jeg gjorde mig fin  i stand , vi fik morgenmad, vi skal ud at handle,vi kører til en større by, Jørn ville give mig et par sko,jeg prøvede flere,fik to par, den ene par var der en høj hæl på, prøv at gå i dem, du går perfekt i dem, hvor er du flot sagde damen til mig, du kan godt beholde dem på. da vi kom ud tog jeg om Jørn, jeg græd af glæde.

Vi skal købe noget legetøj til dig, han tog mig med ind i en porno kiosk, jeg var lidt flov,manden i forretning kikkede på mig, hvor er du en smuk pige, han købte noget til at stikke op i fissen, nogle kugler, og et apparat der kunne snurre,så fik jeg en BH  hvor der var hul så vorterne kunne stritte ud, og et par trusser med hul i bunden. 

PS: fortsættelse følger.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 114 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.