BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg havde det dårlig efter den sorte pik, havde gennem kneppet mig, men jeg fortsatte mit arbejde, far blev for at snakke med Leif, jeg havde så ondt i mit underliv og min fisse, den sorte pik var både lang og meget tyk, jeg kunne se både far og Leif nød, synet af pikken i min lille fisse, jeg lavede mad til frokost til karlen og Leif far blev også til frokost, men de sagde ingenting, da karlen var gået ud kom Leif hen til mig, nå hvordan var det at få den lille sorte, jeg svarede ikke, vil du selv finde noget, eller skal din far og jeg finde noget til dig, til en af dagene, jeg skal ikke have mere, det bestemmer jeg og  din far, og så gik de ud.

Da Hanne kom hjem kunne hun godt se jeg ikke havde det godt, hvad fanden har du lavet, du går som om du har haft en pik i dig hele dagen, jeg sagde ingenting.

Da Leif kom ind til aften spurgte Hanne hvor meget pik  har Sus bedt om i dag, hun går som hun stadig har en kæmpe pik i fissen, hun fik en lille pik, men bad om en større.

Jeg gik op på mit værelse da vi havde spist, lidt senere kom Hanne, i morgen kan du bare sove, karlen har fri, så du kan bare slappe af, jeg stod først op kl. 10 bare ved tanken  om i går blev jeg våd i fissen, Leif kom ind lidt før middag, jeg skal ikke have frokost, jeg kører nu, jeg fik vasket og  lidt andet, så bankede det på døren, det var en dame der spurgte efter Hanne og Leif, så hun gik igen, kort efter bankede det igen på døren, denne gang var det en mand, i en lang løs sweater, mørk i huden, hej Sus du har ringet jeg skulle hjælpe dig, jeg har ikke ringet, så tog han om mig, satte hænderne ned om mine baller og klemte mig ind til sig, så kunne jeg godt mærke hvad han havde bag sweateren, han tog af bukserne, bad mit trække af trusser og nederdel, så satte han sig på en stol.

Kom Sus og sæt dig, han trak sweateren op og frem kom en meget stor styk sort pik, sæt dig på mit skød, han trak mig hen så jeg havde ansigtet ind imod ham, han tog om mine baller løftede mig så min fisse sat på hans pik spids, Nu var jeg bare liderlig, jeg stønnede, åh lad mig få din pik, du skal få pik, din liderlige lille lækre gotte, han holdt fat i mine baller, og pressede min fisse ned over hans meget tykke pik, jeg skreg, både af smerter og liderlighed, jeg sad hel stille, stønnede  med den sorte pik hel oppe i mit underliv, jeg hørte ikke hvad der foregik omkring mig, nu rejste han sig med mig spiddet på hans pik, jeg havde om halsen på ham, gik hen til døren, udenfor stod der en mand.

Jeg stønnede meget højlydt, i min orgasme, hvad laver du spurgte manden, hun får pik, hør hvor hun nyder det, ham der havde pikken i mig sagde, jeg bliver nødt til at sidde ned, inden min pik eksplodere i hendes fisse, han gav et brøl. åh din liderlige tøs du har været så vild ved min pik, så den kan ikke mere.

Ham der kom på besøg havde lynet bukserne ned, løftede mig af pikken lå mig på bordet, løftede mine ben op til skulderne,nu skal du få mere pik, i det samme kom Leif hjem, hvad fanden har i gang i, er det et hore hus, ja sagde den sidst ankomne, hun er så liderlig den her lille køter, så må jeg se om jeg kan hænge sammen med hende, åh, stønnede jeg, min fisse trak sig sammen om hans pik, for fanden for en stram fisse, du kvæler min pik, han red hårdt på mig, åh åh skreg jeg, din pik er så dejlig vild i mig, du malker mig stønnede han, og gav et brøl, det var en unge mere i en fremmed fisse.

Nu bad Leif mig stå op, og gå lidt rundt, hvordan har du det lille Sus, godt svarede jeg, kan du ikke få nok mænd din lille luder, i det samme kom Hanne hjem, hun blev meget vred på Leif alle forsvandt, dagen efter flyttede jeg.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.