Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg var 32 år og var blev skilt for 10 år siden, min eks mand havde fundet en anden, vi har en søn sammen som jeg fik som 16 årig, som boede hos mig.

Jeg var 15 år da jeg mødte min eks mand, han var 6 år ældre end mig, det var min første kæreste, han havde selv en lejlighed, hvor jeg besøgte ham et par dage efter jeg havde mødt ham, jeg var en køn lille pige, mørke øjne og langt mørk hår, han var en stor kraftig fyr, og så godt ud.

Det var en lørdag eftermiddag jeg besøgte ham, han var meget kærlig over for mig, vi sad længe i sofaen og kælede for hinanden, vil du med mig ind i min seng, det sagde jeg ja til, vi trak af tøjet, og frem kom hans pik, sådan en havde jeg aldrig set, den var stor og tyk, han satte hånden ned til min fisse, prøvede at stikke en finger op i min fisse, jeg gispede,  har du ikke prøvet at få pik før, nej svarede jeg, så ved du ikke hvor dejlig det er, det er meget bedre end at få min finger, så må det være dejlig svarede jeg, jeg har det så dejlig og mærkelig med din finger deroppe.

Han lå sig ned imellem mine ben, og begyndte at slikke min fisse, min clit. fik rigtig tur, prøvede at stikke tungen ind i mig, han kørte tungen ind og ud, jeg stønnede, kunne ikke ligge stille, åh åh det er så dejlig, må jeg stikke min pik i dig, ja stønnede jeg, han lå sig op over mig, jeg var så liderlig, han pressede pik hovedet mod min fisse, det var dejlig jeg kunne mærke den bevægede sig, åh jeg vil prøve det hele af din pik nu.

Nu pressede han hårdt pikken mod min fisse, av det gør så ondt jeg vil ikke mere, han prøvede flere gange at støde til, jeg skreg, og græd, den skal ind stønnede han, jeg kunne ikke komme fri, jeg gav et skrig, da han kom ind igennem min hinde, nu lå han stille med pikken i mig, den bevægede sig inde i mig, smerten var væk, og jeg var bare i en meget lang orgasme, jeg hylede af liderlighed, nu begyndte han at kneppe mig, jeg kunne ikke ligge stille, min fisse klemte om hans pik, da han havde kneppet mig længe gav han et brøl, åh åh jeg sprøjter i dig, vi lå længe, inden han trak sig ud, men hans pik hoved var så tyk, det gjorde ondt da han prøvede at trække sig ud.

Min lille skat du er så dejlig, må jeg snart kneppe dig igen, ja, det var så dejlig, han red på mig så tit vi havde mulighed for det, hans pik var stadig tyk at få i fissen, en aften bandt han mig til et par kroge i loftet, så det passede med at han kunne få pikken i mig, jeg var så liderlig, det var bare en af de stillinger han fandt på. Da vi havde kendt hinanden et par måneder var han med hjemme, min forældre syntes godt om ham, der gik 4 mdr. og jeg var gravid, jeg fik lov at flytte ind til ham, jeg kunne ikke lave mad, men fik det lært, men jeg kunne bruge min fisse selvom jeg var gravid, nogle gange fik jeg pik 3 gange om dagen, en dag han var hel vild da han kneppede mig kunne jeg mærke hans pik blev mere tyk end den plejede, og min fisse trak sig sammen, da han ville trække sig ud var hans pik tyk og min fisse stadig stram, det gør så ondt når jeg trækker mig ud af dig, vi måtte ligge længe inden hans pik blev mindre.

Jeg havde haft en del elsker, da min søn fyldte 16 fik han lov at gå i byen en aften, jeg ville hygge mig derhjemme alene med en flaske rød vin, jeg gik i bad og havde kun min morgen kåbe på, det blev til mere end en flaske vin, jeg var så fuld, sad i stolen uden trusser, morgen kåben stod åben, jeg vågnede ved min søn sad på knæ foran mig med en finger i min fisse, åh stik din pik i mig, det skulle jeg ikke sige 2 gange, han smed bukserne, jeg havde jo ikke set hvor stor hans pik, jeg var så fuld jeg ikke kunne rejse mig, så han stod på sine knæ og stak hans kæmpe tykke pik i mig, mor din fisse er så stram, han kneppede mig længe inden han sprøjtede i mig, vi stønnede begge to, han bar mig ind i sengen, jeg faldt i søvn, men da jeg vågnede næste morgen lå han med pikken i mig, det var lidt flovt, men det var ikke sidste gang han kneppede mig.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 251 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.