Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg fortsatte med ekstra undervisning ved lærer Hansen, og blev rigtig god til matematik, Hansen snakkede ofte om den dag han havde haft pikken i mig, men det blev kun ved snakken, selvom jeg havde meget lyst til at få hans pik igen.

Der var flere af drengene i min klasse der ville have fat i mig ,jeg blev inviteret ud til en af dem, han skulle have fest, vi var der hele klassen, dem der havde langt hjem , skulle sove der om natten, jeg havde lovet min mor, jeg ikke skulle drikke, men de blandede noget  man ikke kunne smage der var sprit i, hen på aftenen var  vi alle  blevet meget  fuld, alle mine hæmninger var væk, der var flere af drengene der havde hånden nede i min fisse.

SEX I DAG?

Da kl. var 2 begyndte de at sove rundt om på sofaer, jeg fandt en briks inde på et værelse, jeg  havde kun mine trusser på, jeg vågnede hen på natten ved , der var en der legede med min fisse, han havde trukket mine trusse af, sad imellem mine ben, endelig kan jeg få min fik i dig, han lå sig ned på mig pressede pikken ind i min fisse, men han kom i mig med det samme, det var ikke som Hansen.

Vi nærmede os eksamen, fordi jeg fik særundervisning skulle jeg møde den sensorer der skulle have mig, sagde lærer Hansen, vi skulle mødes hjemme ved Hansen, jeg anede ikke uråd, og min mor syntes det var en god ide.

Jeg klædte mig pæn på, lærer Hansen lukkede op, inde i stuen sad en  mand måske lidt yngre end lærer Hansen, hen rejste sig og hilste på mig, jeg har hørt du er blevet så dygtig til matematik, det er mig  der skal bedømme dig, men vi tager lige en lille prøve i dag inden du skal op på mandag.

Han tog om mig , så jeg kunne mærke den bule han havde i bukserne, Hansen siger din fisse er så god, har du lyst til at min pik skal bedømme dig, jeg  turde ikke andet end svare ja. Han trak bukserne af, og stod med en meget stor stiv  pik, så trak han  mine trusser af, alt imens lærer Hansen så på, læg dig op på bordet på  tæppet, han spredte mine ben, satte pikken mod min fisse, jeg begyndte at trække vejet dybt, du må vente lidt på den, han satte hånden ned på min fisse, og prøvede hvor mange finger der var plads til, jeg var så liderlig, jeg stønnede og vrikkede med underlivet, åh, åh, du er så dejlig stønnede jeg.

Så skal du prøve mig pik, han tog om mine hofter, satte pikken mod min fisse, Lærer Hansen stod oppe ved mit ansigt, med pikken fremme, drej hovedet om mod mig, så skal du smage min pik, jeg kørte tungen rundt på pik hovedet, inden jeg fik den i munden, så pressede sensoren pikken ind i mig, av av det gør ondt, han havde kun pik hovedet inde, og holdt den stille , jeg kunne mærke pikken bevægede sig, jeg kom i en orgasme, hylede og skreg, jeg vil have din pik, nu pressede han pikken hel i bund, imens  suttede  jeg  på Hansens pik, sensor red rigtig hårdt på mig, det var bare en stor orgasme, så gav lærer Hansen et brøl og sprøjtede i munden på mig, jeg blev nødt til at synke spermen, da lærer Hansen tog pikken ud, tog sensor ved mine ben, bøjede dem op over mine skulder, trak bagdelen hel ud til kanten af bordet, lænede sig ind over mig, nu skal min lille pige mærke en pik hel i bund, jeg hylede der er ikke plads i mig til hele din store tykke pik, hans pik var meget tyk.

Han pressede hård mod min fisse, av av det gør ondt du må ikke mere , jeg gav et skrig, så er min pik i din fisse, han bevægede pikken hel stille i mig, jeg stønnede og gispede, min lille fisse trak sig sammen om hans tykke pik, åh stønnede han din fisse gør min pik vild når du klemmer om den, nu begyndte han at kneppe mig rigtig, jeg var så liderlig, jeg kunne ikke ligge stille, han lå længe med pikken hel i bund, pikken kørte rundt i mig, jeg var så liderlig, åh du skal blive ved, jeg vil have mere, så kom  han i mig, nu får det du har ventet på, og der er meget.

Vi kom alle tre i tøjet, sensor gav mig et knus, vi ses, tak for en dejlig dag, da jeg kom hjem spurgte mor om det var gået godt, dertil kunne jeg kun svare ja.

Det blev mandag, jeg var nervøs, sensor som havde kneppet mig kom ind, nå min dejlig lille pige, så gælder det, jeg kunne det han spurgte om, der var ingen snyd, inden jeg gik ud, holdt han mig tæt ind til sig, hans tykke pik var en stor bule i hans bukser, kan du mærke jeg har lyst til dig, jeg har aldrig haft min pik i en der var så dejlig som din.

Jeg sad uden for dør lidt inden han kom ud og sagde det blev et 13 tal, så Lærer Hansen har lært dig mange gode ting. Men lærer Hansen havde aftalt noget med censor det fandt jeg ud af noget senere.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 69 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.