Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Du kommer iført en stramt siddende kjole, der rigtig fremhæver dine smukke former. Du skal til middag hos din herre, du bliver budt indenfor og du bliver budt på et glas hvidvin. Jeg har forberedt en middag for dig. Men inden vi går til bords snakker vi om de ni kvindelige orgasmer. Jeg fortæller dig, det er en stor misforståelse, at når kvindens får vaginale sammentrækninger og sekreterne begynder at flyde, hvilket mange tror, er den egentlige orgasme. Jeg spørg dig om du nogensinde og oplevet andet. Det siger du nej til. Jeg beskriver der med de 9 punkter i en kvindelig orgasme ud fra min taoiske viden. Mange mænd går aldrig hele vejen, det er en mands pligt, at give kvinde rigtig tilfredsstillelse. Det sker først når hun falder sammen i ”den lille død” punkt 9. Her giver hun sig helt hen til manden og er fuldstændig åben.

Jeg ber dig om at strippe for mig, du klæder dig af til lidt roligt musik, som jeg har sat på. Efter dit flotte show, beder jeg dig ligge dig ned på gulvet. Jeg har anrettet en lille rede på gulvet inden i stuen, der er puder og levende lys overalt. Jeg beder dig om at sætte dig nøgen i reden, jeg fortæller dig hvordan kvindens hjorteøvelse skal udføres. Med denne øvelse vil du kunne mærke varmen i din kønskirtler, hvordan varmen eller energien stiger op langs din rygraden til brysterne og hovedet. Mens du udfører den øvelse går jeg ud af stuen, du sidder i godt 5 minutter og laver denne øvelse. Jeg kommer nøgen ind med maden, jeg har anrettet lidt forskellige thai retter. Jeg sætter mig ved siden af dig, spørg dig hvordan det virkede på dig. Du siger, du mærkede nærmest en ild inde i dig og et utroligt velvære.

SEX I DAG?

Jeg skænker lidt champagne op og vi begynder at spise. Mens vi spiser snakker ganske almindeligt samme, da vi er færdige og jeg har ryddet det væk, siger jeg at desserten vil blive serveret lidt senere. Jeg spørg om du vil have en rigtig orgasme, det svare du naturligvis ja til. Jeg ber dig om at lege med dig selv. Jeg går et øjeblik og kommer tilbage med mit kamera, jeg tager et par billeder af dig, mens du ligger smukt der og leger med dig selv. Jeg kan se, du tænder på dette. Jeg ligger kameraet fra mig og ligger mig ved siden af dig. Jeg begynder at slikke hele din krop forneden og opad. Op af dine ben, jeg kysser din fisse og slikker den let. Jeg kysser din mave og slikker din navle. Jeg forsætter op ad mod dine bryster, jeg slikker og kysser med blidt. Forsætter op ad din hals. Du sukker og ånder tungt. Jeg kysser dig varmt og inderligt, da jeg når din mund. Jeg kører mine hænder ned mod over din bryster, som jeg massager blidt, jeg leger lidt med dine brystvorter. Jeg

forsætter ned af over mave, jeg kører rundt om din klitoris med et par fingre. Du siger, siger du vil have mig nu. Jeg fortæller dig det er for tidligt, jeg vil til gengæld slikke dig nu. Jeg ligger mig mellem benene og kører tungen op ad dit ene inderlår, mens jeg kører hænderne rundt på dine bryster. Jeg begynder at slikker din fisse, jeg kører tungen op ad dine skamlæber. Jeg lader min tunge kører ud og ind af din fisse. Mens jeg har placeret mine hænder på dine balder. Jeg løfter dig lidt op, jeg giver mig samtidigt til at slikke klitoris. Du griber hårdt fat i mit hoved og holder mig fast. Jeg bliver ved med at slikke dig mod klitoris, du bevæger dig rundt i reden og der flyder en masse dejlige safter ud af dig. Jeg smager på dem og slikker dig i skeden. Du slapper helt af i kroppen. Jeg rejser mig og kører min pik mod rundt om klitoris, jeg kører den op i dig og kører pikken ud og ind af dig i skiftevis roligt og et hurtigt tempo. Du vrider dig under mig som en slange , du slynger dine arm og ben rundt om mig. Jeg kysser dig og du kysser mig tilbage på halsen. Du kører dine negle ned af rygge på mig. Jeg fortsætter i den samme stilling, men nu knepper jeg dig med 9 blide stød og et hårdt. Du slapper af i hele kroppen og begynder at bide mig i min brystvorter og knappe dem. Du ånder let ud og falder sammen under mig.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.