Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Fruen skulle på 2-dages kursus på Schæffergården fredag til lørdag. Det var med stor middag og overnatning, så jeg var mutters alene hjemme. Lavede lidt mad fredag aften og så lidt fjernsyn. Ved 11-tiden kom jeg til at tænke på, at det ville være hyggeligt og en dejlig overraskelse for hende, hvis jeg lå i sengen og ventede på hende, når hun kom op.
Overvejede det at stykke tid, men gode ideer skal ikke gå til spilde, så mig ud i bilen og afsted til Schæffergården.
I receptionen spurgte jeg, om hun var gået i seng, men nej, begge nøgler hang på krogen. Jeg fik den ene og gik op med bagagen.
Tænkte, at jeg lige så godt kunne få en drink i baren, for hun kunne ikke komme op til værelset uden at komme igennem der, da selskabet var i selskabslokale bag baren. Fra baren kunne jeg se, at kursisterne havde gang i dansen, når døren gik. Nåja, de dansede hele tiden, men jeg kunne kun se det, når døren gik op og i.
Jeg fangede et glimt af hende, minsandten om ikke hun havde sneget sig til at tage sine læderleggings med i bagagen. Hun dansede med en på hendes egen alder, og de så ud til at have det sjovt. Efterhånden blev det tættere og tættere, og på et tidspunkt overvejede jeg faktisk at tage hjem for ikke at ødelægge aftenen for hende. Jeg gik op på værelset for at hente min bagage, tænkte, at jeg lige kunne nå at tisse og gik op på værelset. Da det var overstået og jeg var på vej ud med bagagen hørte jeg, at det puslede ved døren.
Jeg lyttede intenst, og jeg kunne høre, at det var hende og en mand. Han sagde, at han gerne ville med ind, hun sagde, at det gik ikke. Hvis min mand opdager det bliver han rasende, sagde hun. Han sagde, hvordan skulle han nogensinde finde ud af det? Og jeg ved, at du har lyst, fortsatte han. Hvad fanden gør jeg, tænkte jeg, jeg kan vel ikke gemme mig under sengen, og badeværelset går da slet ikke. Jeg kan mærke på dine kys, at du er liderlig, sagde han. Ja, sagde hun, men det nytter altså ikke noget. Han smider mig ud, hvis han opdager det. Og igen: Hvordan skulle han nogensinde opdage det? Jeg tænkte, jeg er nødt til at gøre noget, lagde bagagen på plads, åbnede døren og sagde, det ville jo nok ikke være muligt at sove fra det. Men jeg er her ikke for at ødelægge stemningen, så jeg smutter ned i baren og får en lille en, så kan du ringe, når jeg må komme op, skat. Hvad mener du? sagde hun. Jeg kan da godt se, at I har kørt hinanden grundigt op, og du kan da ikke lægge så voldsomt op til den stakkels mand og så bare give ham narrefisse. Nu gør I det, I har lyst til, og når jeg må komme op ringer du. Jeg kan også tage bagagen med og tage hjem, hvis det er bedre. Hun så på mig og sagde, du mener det alvorligt? Ja, for fanden, utroskaben starter ikke, når tøjet ryger af, den grænse har du overskredet, da du kyssede ham intenst og viste ham, at du var liderlig. Det er helt ok, du skal ikke snydes for den oplevelse. Og du kommer op, du kører ikke hjem? Nej, jeg er kommet her for at sove sammen med dig, fordi jeg elsker dig, og jeg vil stadig gerne sove sammen med dig, når det passer ind i situationen.
Stemningen var intens, men ikke ødelagt, lagde jeg mærke til, for fyren kunne ikke holde fingrene fra hendes røv, og hun kunne godt lide, at de var der. Jeg kyssede hende og sagde farvel så længe.
Jeg sad så en god time i baren, før telefonen ringede. Hun ville høre, om der var plads til os alle 3 i dobbeltsengen. Jeg måtte svare, at det vidste jeg ikke, men hun kunne jo selv tjekke. Ja, det havde hun selvfølgelig gjort, og det var en stor madras, så det var der. Fint, sagde jeg, skal du ligge i midten? Det havde hun tænkt sig, sagde hun. Jeg fik min nøgle og gik op. De lå nøgne i sengen. Jeg kyssede hende og lagde mærke til, at hun duftede af aftershave. Sagde pænt goddag til fyren, mens jeg lige tjekkede hans pik. Dejlig glat og lidt større end min. Tænkte, at det var dejligt, at hun var blevet fyldt lidt bedre ud, end hun plejede.
Jeg kom af tøjet og i seng. Der var godt varmt, så der var ingen grund til at have dyne på, jeg lå der i underbukser, og de var nøgne, lidt akavet. Hun syntes det samme, for hun trak dem af mig. Vi faldt i søvn, det havde været en lang aften. Efter et par timer vågnede jeg ved en del uro i sengen. Hans hænder var overalt på hende, og hun lå med nakken tilbage, et godt tegn. Jeg lod som ingenting, selvom det var svært, når pikken bliver større og større. Hun fik manøvreret sig op på ham, og han gled ind hende. Nu var det min tur, tænkte jeg. De lå der og bollede lige ved siden af mig, nu ville jeg være med. Jeg lagde mig øverst, fik hans pik ud af hende og min egen ind, så begge pikke var dejligt våde. Ud igen, så der kunne leges. Vi fik samlet pikkene, dejlig fornemmelse, da mine nosser lagde sig ovenpå hans pik. Det kunne jeg have nydt længe, men hun var ikke parat til at vente, så begge pikke gik ind. Fyren lå stille, så jeg begyndte at arbejde. Skønt at mærke de to pikke imod hinanden inde i varmen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 9 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.