Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi lavede ny terrasse for et par år siden... Sådan rigtigt med herregårdssten og fine granitkantstenskanter, bede og det hele..

Jeg er basalt set håndværksmæssigt uddannet, så jeg har den gamle forskruede holdning til, at det at bygge, det kan kvinder ikke hjælpe med.

SEX I DAG?

Jeg ved ikke om I ved, at når man skal lave underlag for en terrasse, så skal man ca. 45 cm. ned under det niveau man ønsker at slutte i, for at kunne få et ordentligt underlag. Og når man så vælger at lave en terrasse, der i forvejen skal sænkes med 30 cm. i forhold til oprindeligt niveau, så bliver det til ret mange m3, der skal flyttes, når man som os partout vil ha' en terrasse på 60 m2.

I vores samliv, har min Hun ansvaret for (interesse i) bedene og alle de underlige blomster, mens jeg slår græsset, om end jeg mener det ville være nemmere at asfaltere hele skidtet og så male det grønt.

Man må ikke fjerne jord fra sin ejendom, hvis ikke man får foretaget jordprøver og alt muligt mærkeligt, så de ca. 45 m3 jord vi gravede ud, dem besluttede vi, at dem kunne vi da lige fordele i resten af haven... Og der starter min historie:

Jeg kigger på hende... Hun sveder, men det er også varmt.. 25 grader, med en bagende sol der stråler ned fra den ubarmhjertige skyfri sommerhimmel.. Hun ser sq dejlig ud.. I de afklippede jeans, der egentlig var et nummer for små, og den lille t-shirt hun har revet af lige under de velformede bryster.. Hendes hud glinser, imens hun går der med rive og skovl og jævner jord ud..

Jeg kan se, at hendes lange rødbrune hår nærmest perler af sved.. Kan øjne dråberne, der langsomt løber ned over hendes ansigt, ned over hendes smukke hals, for at forsvinde i v-udskæringen på hendes t-shirt.. Gad vide om det er de samme dråber jeg kan se løber ned over hendes flade flotte mave, ned til livremmen, der sidder i de slidte afklippede jeans... Hendes ben er glinsende af sved, sommerbrune og ender i hendes ankelstøvler, hvor man kan se sokken, der krøller over kanten... Tænk sig engang, at man kan være SÅ sexet i et par Catarpillar ankelstøvler.

Endnu en bør fyldes med jord og køres hen til hende... Jeg læsser den af, og stiller børen ved siden af hende.. Trækker hende ind til min krop og lægger mine snavsede hænder på hendes lænd, imens jeg kysser hende.. Dufter hende.. Nyder det, at hun dufter stærkt af varm kvinde, det tænder mig lidt... Nå.. Back to work...

Det er fandeme varmt det her, så jeg er nødt til at gå ind og skifte til mine afklippede tømrerbukser og smide min t-shirt. Fylder endnu en bør med jord og kører den ud i haven.. "Herovre" siger hun, imens hun smiler til mig, og fortsætter "fik du det for varmt kæreste?".. "Ja" svarer jeg, "sveder som et svin"... "Du ser ellers lækker ud når du er så glinsende som du er lige nu" siger hun. "Jo tak.. Og i lige måde" svarer jeg, og læsser børens indhold ud på jorden.

Denne gang er det hende der kommer listende.. Tager fat om min nakke og trækker mit ansigt ned til hendes mund, og snaver mig i gulvet, som vi plejer at sige herhjemme.. Jeg lader endnu engang min hænder kæle for hendes nøgne svedfugtige ryg, imens vi kysser dybt og intenst. Hendes hænder finder min nakke og ryg og kradser mig blidt... Jeg kan mærke, at sveden trækkes med af hendes negle, så der bliver en tør, lidt koldere, stribe der hvor hun har kradset. Det giver kuldegysninger, ikke på den ubehagelige måde, men på den måde, der får mit underliv til lige at gøre opmærksom på sig selv.

Jeg flytter mine hænder ned af.. Ned over hendes røv, der ser vidunderlig ud i den nuværende påklædning.. Kan kun gisne om, hvordan den ser ud nu, når mine snavsede hænder, der under gramseriet, hver har sat deres aftryk på hendes balder.. Jeg lader hænderne vandre videre, ned til det øverste af låret, der faktisk, i de korte jeans, også er det nederste af hendes røv.. Kilder hende.. Kradser hende lidt.. "mmmm" grynter hun, og trykker sit underliv mod mig.

Jeg bukker mig en smule, og trækker mine negle helt nede fra det øverste af hendes lægge, op over knæhaserne, op ad lårene for at standse den ene lige der, hvor stoffet i skridtet på hendes jeans møder hendes lyske.. Jeg lader den anden hånd fortsætte, op af hendes ryg, om under den afklippede t-shirt, helt op under hendes hår i nakken, som jeg tager fat i og trækker lidt i, så hun drejes rundt og kommer ud på siden af mig. Hendes ben skilles instinktivt ad for at holde balancen, og den hånd, der havnede imellem hendes ben, har nu lidt mere fri adgang..

Hun fatter budskabet, hvis i øvrigt ikke det var hende der begyndte, og tager fat i sin t-shirt og trækker den over hovedet... "Det er SÅ varmt" siger hun og giver mine bukser et klem, lige der hvor min pik efterhånden har rejst sig... "Nå... Jeg vil gerne ha' en bør mere" griner hun og skubber mig væk.. "Ondskabsgale kvinde" tænker jeg, men ved jo godt, at hun bare synes, at vi skal trække den lidt, så jeg siger: "Jamen... Det får du da så", og slipper hende for at hanke op i trillebøren og gå hen og fylde den igen.. Hun kigger på mig, som om det at rende rundt i hotpants og Catarpillar støvler i en almindelig villahave, da er noget alle oplever hver dag.

Jeg går tilbage til "udgravningen" og henter en bør fuld mere.. Standser lige op.. Kigger på hende.. Hun er et fantastisk syn... Fuldstændig glinsende af sved, med nøgen overkrop, der fremhæver hendes arbejdende muskler i ryg og mave, prydet af synet af hendes dejlige faste bryster, der bare stritter lige ud i luften, og alt det har hun så en evne til at gøre, som om hun aldrig havde gjort andet... Jeg ved dog, at hun lige nu spiller spillet... Det handler om at hun skal tirre mig, så meget, at jeg bukker under, og bare ikke kan lade være...

"Hun ka' tro nej ka' hun.. Jeg er en standhaftig mand" tænker jeg, og går hen imod hende med den nye børfuld jord.. "Hvor vil du ha' den skat?" spørger jeg.. " I første omgang i munden" svarer hun og peger et tilfældigt sted på jorden.. "Ok" svarer jeg, og læsser børen af og går tilbage mod "min" arbejdsstation.

"Hov Hov" siger hun... "Hvad skete der med at få den i munden?". Jeg svarer: "Man skal ikke gøre som mester siger, men skal gøre som han gør.. Og du pegede der hvor jeg læssede af". Imens tænker jeg, at det må sqda kunne lukke munden et øjeblik.. "Hvad skete der med: Man skal gøre som mester tænker?" spørger hun kækt.. Jeg slår en skralderlatter op og siger: "Godt tænkt min skat.. Godt tænkt"... "Hvad tænkte du så" siger jeg, imens jeg ærgrer mig over at være faldet for det billige manipulative trick, som hun fik kørt af der..

Svaret kommer prompte: "Noget med din pik sprøjtende et eller andet sted inden i mig".. Jeg smiler, mærker at min rejsning lige får 2 centimeter mere, elsker dirty talk.. Om end det her jo bare var en verbal forklaring på det billede, der var dannet i hendes hoved. "Det kan vel arrangeres" siger jeg, imens endnu en skovlfuld jord rammer bunden af børen.. "Ja tak" siger hun, "og helst indenfor de næste par minutter"..

Jeg standser - lige nøjagtig så længe, at hun kan se, at jeg berøres af hendes svar.. "Pis også" tænker jeg... Hun nåede at se det, hvilket hendes næste bemærkning helt tydeligt beviser: "Du kan vel godt arbejde videre ca. halvanden minut endnu... Du behøver da ikke at standse lige med det samme... Bare fordi der er sex i farvandet vel?" hun griner frækt og hånligt.. Og jeg er fanget... Elsker og hader på samme tid, når det lykkes hende at få mig fanget i et ordspil... "Nææ.." Siger jeg, og spekulerer som en gal på et hurtigt frækt svar, men må sande, at det halve sekund jeg havde, før et svar vil virke plat, er overstået... Fanget... Pis også...

Jeg får hanket op i børen og kører over mod hende: Hvor vil du så ha' den denne gang" siger jeg småsjofelt... "Her" siger hun, og åbner bæltet og trækker sine hotpants ned og fortsætter: "Herinde... og jeg vil ha' det hele".. Hun sparker hotpantsne helt af og spreder benene, så jeg kan se at hun også er glinsende i skødet...

Inden jeg får sat børen har hun allerede åbnet mine bukser... Hun kæmper lidt med at få dem ud over min stive pik, men det lykkes hende... Hun tager fat i mig og trækker mig hen mod havebordet, jeg er ved at falde i mine bukser, der hænger om mine ankler, men får sparket dem af undervejs...

Hun lægger sig på ryggen.. Nøgen, bortset fra Catarpillarstøvlerne, og spreder sine ben. Stadigt med min stive pik i hånden, fører hun mig hen til hendes åbning.. Kigger op på mig og siger: Jeg vil ha' dig.. NU!" Jeg trænger ind i hendes varme hule.. Mærker den fantastiske fornemmelse det er, at blive omsluttet af hendes pulserende underliv, der leger elevator med min pik. Mærker hvor klar hun er, og tænker et kort sekund på, at det er fedt at have en kæreste, der kan lege så meget med en, at hun selv bliver så tændt, at det er muligt, at trænge ind i hende, uden anden form for opvarmning end ordspil...

Hun malker mig, leger så meget med sit lækre skød, at jeg kan se på hendes mave, at musklerne arbejder... Klemmer mig, lægger sine støvlebeklædte fødder op på mine skuldre, løfter røven op fra bordet og presser med den ene hånd på bordkanten og den anden på min røv, hendes underliv mod min pik.. "Jeg vil mærke du kommer" siger hun.. "For min skyld.. Mærke at du bare giver slip på din nydelse... Du skal komme.. lad mig mærke dig sperme langt oppe i mig"...

Jeg giver slip... Mærker begæret skylde gennem min krop.. Mærker hvordan hun pumper underlivet sammen for at få mig til at sprøjte.. Mærker mine nosser blive hårde, samle kræfter, spænde op for at kunne fyre min ladning af i hende.. Mærker min sved, der driver ned over min krop, ser den dryppe på hendes svedglinsende krop, jeg mærker vores væsker forenes i et festfyrværkeri af nydelse.. Og mærker eksplosionen af orgasmens festfyrværkeri i min hjerne, imens jeg pumper min sæd langt op i min elskede...

Ligger lidt henover hende og nyder vores svedige prustende kroppe.. Hun siger: "Tak.. Jeg havde lyst til at mærke du kom... Det var lige præcist det jeg ville"..

Jeg siger ikke noget, men tænker: Bare jeg havde den evne, til at kunne tilfredsstille hende imens jeg var inde i hende, og når det så var sket, så trække mig ud og bare nyde hendes orgasme, uden at behøve selv at få noget klimaks ud af det... Det må være fantastisk at kunne det...

Tænk at kunne dyrke lidenskaben 100% for hendes skyld..

Det MÅ være fedt!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.