Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Dette er en oplevelse med en go veninde..
Ja, jeg er jo det vi kalder bi, så jeg har sex med lidt af hvert.. SF...

Jeg var sendt ud i en vikar stilling, på en lokal chokolademælksfabrik, hvor jeg skulle sortere og fjerne en type dåser, for at min anden vikarkollega kunne sætte nogle nye i. Dette var et vikar job der varede 14 dage, og i den tid kom vi til at lære hinanden godt at kende.
Hun var fra samme by som jeg, et par år yngre, single og en meget lige til pige, hun var ikke særlig stor, så en lille numse og små faste bryster.
Hun havde ikke bil, så hun skulle med bybus ud til praktikken hver dag, så vi aftalte hun kunne køre med mig ud og hjem, det var jo lettere for os begge.

SEX I DAG?

Da vi en dag havde været på arbejdet og vi skulle hjem, spurgte hun om ikke hun skulle lave mad til os? Nu hvor jeg havde kørt hende frem og tilbage, så ville hun gerne give lidt tilbage.
Så vi tog hjem til hende, og jeg blev sat i stuen med en kold øl og fjernbetjeningen, og så skulle jeg bare slappe af, det var rent luksus, og jeg gjorde som hun sagde, for man skal jo ikke gå i køkkenet efter anden end øl..:-)

Jeg satte mig godt til rette og kunne høre hende rumstere i køkkenet, og gå i gang med maden.
Efter et kvarters tid kom hun ind i stuen, kun iført en T-shirt og en lille trusse. Jeg måbede og fik fremstammet "øh, du har tabt dit tøj", hendes svar var "Ja så bliver det ikke beskidt når jeg laver mad"...

Hun satte sig ved spisebordet, med det ene ben oppe på stolen og den anden lidt ud til siden, så jeg havde frit udsyn til hendes tydeligt glatte mis. Hun sad der i 2min inden hun sprang op og sagde at hun havde tænkt meget over om jeg ville blive sur hvis hun gerne ville have hjælp med et skab i hendes soveværelse. Den bandt og hun kunne ikke få den op, så jeg sagde ja selvfølgelig vil jeg da det.

Vi gik ind i soveværelset og jeg kunne se på sengebordet at hun var ude på ballade, men jeg sagde ikke noget, men der lå 4 kondomer, en tube glidecream, et par håndjern, et tændt massage lys og tube med duft.

Men jeg gik over til skabet, og tog fat i lågen, den ville ikke åbne, så jeg trak lidt til og kunne mærke den gav sig, så tænkte den lige skulle have et puf og et træk så ville den komme. Wupti, så sprang skabet op og ud væltede en kasse med legetøj, der havde sat sig i klemme..
Hun udbrød GUUUUD det er da pinligt, og hun blev helt rød i hovedet.
Jeg kunne ikke lade være men sagde "Jeg tror du er en værre en og maden skal hvis have længe i ovnen.
Hun smilte skævt, og tog min hånd og lade mig på sengen.. "Bliv her, jeg finder lige noget"
Der gik et minut så fik jeg bind for øjnene, og hun begyndte at tage mit tøj af, så jeg til sidst lå kun iført boxershorts på sengen. Hun tog mine arme op omkring sengerammen og gav mig håndjern på, og forlod soveværelset..

Det føltes som en evighed inden hun kom tilbage, men det varede sikker ikke så længe, men hun kom ind og begyndte at hælde det varme stearin fra lyset ud over min brystkasse og mine lår, imens hun legede med min pik uden på mine boxershorts, der gik ikke længe inden pikken stod hård og stiv. Men hun lod den blive pakket ind og sagde jeg måtte vente til HUN var færdig.

Hun kravlede op i sengen og satte sig over mig med hendes lille numse over mit hoved, og sagde jeg ikke måtte røre og jeg skulle holde tungen inde i munden.

Jeg hørte hun roede i kassen fra skabet og så kom der en summen i rummet, og den kom tæt på mit hoved, hun begyndte at lege med sin mis med en DILDO lige over mit blindfolde ansigt, og hun begyndte at dryppe af safter, de ramte min mund og hals, da hun var lige ved at komme satte hun sig på mit ansigt og sagde at NU skulle jeg slikke hende, og nyde hendes glatte mis. Jeg slikkede det bedste jeg havde lært og nød alle hendes safter der kom ned i min mund, hun stønnede højt og kom i en stor orgasme og faldt sammen over mig, på vej ned trak hun mine boxershorts af, så min pik kom til syne, og hendes ansigt lagde hun lige ved siden af på mit lår så hun lå og kiggede på min pik der stod stor og fast lige foran hende. Her lå vi i et par minutter, inden hun begyndte at slikke på min pik og tog den i munden, hun havde styr på hvordan en pik skulle suttes og jeg var lige ved at komme i munden på hende, men så stoppede hun og sagde "Det kan du godt glemme, Jeg vil kneppes og fyldes med dine safter"

Hun sprang af mig og trak min boxershorts helt af og begyndte at lege med mine nosser og slikke på mit bryst og op på min hals, inden hun tog mit bind for øjnene af.

Der stod hun helt nøgen og hvilket syn, hun var mega lækker og havde en dejlig lille numse og små faste bryster som kun en 20årig kan have.

Hun spurgte om jeg ville bruge gummi eller om jeg turde uden, og at hun var på p-piller og havde spiral, så vi blev enige om at vi sprang kondomet over og ville kneppe hud mod hud.
Jeg lå stadig med håndjern på og spurgte om ikke jeg skulle have dem af så jeg kunne tage lidt mere fat, men det afviste hun, det var hendes tur..

Efter et minut suttede hun pikken helt våd og glat, inden hun satte dig på mig og gled ned over pikke, den gled let ind i hende og hun gav et lille hyl fra sig da den kom helt i bund.
Hun begyndte at ride min pik og med en lille pisk, piskede hun mine brystvorter og mine nosser. Hun red mig i et roligt og lækkert tempo, inden hun vendte sig om og satte sig med ryggen imod mig og gled op og ned, det var et lækkert syn at have.
Der sad hun lidt og red mig, inden hun igen fandt sin lille dildo, som hun begyndte at lege med omkring sin lille røv, der gik ikke længe inden hun stak den ind og hun kneppede sin egen røv mens hun red på min pik..
Det kunne jeg ikke holde til, og jeg sagde til hende at nu ville hun få min sperm op i sin fisse hvis ikke hun sprang af. Hun lod som ingenting og red videre som om jeg ikke var der, så jeg kom op i hende og fyldte hende med varm sperm, og hun kom i en orgasme der gjorde hun strammede så meget om min pik at hun malkede de sidste safter ud af mig..

Da hun havde sundet sig stod hun af pikken og kom op og gav mig et kys og sagde "Tak, nu kan du ligge der og tænke over hvad du har gjort"

Der lå jeg så imens hun gik ud i bad og gik i køkkenet og lavede maden færdigt, så kom hun ind og tog mine håndjern af og tog mig i hånden og trak mig ind i stuen, hvor vi satte os i sofaen og vi begge flækkede af grin..

Det var en vild oplevelse og jeg har tit tænkt på den aften, hvor jeg ingen kontrol havde og blev udnyttet af en 20årig liderlig kollega.

Efterfølgende i den sidste del af vores arbejdsforhold brugte vi tit aftener sammen hvor vi lavede andre lækre ting, og vi havde også enkelte dage hvor vi blev nød til at lette trykket imellem paller på lagret eller på personale toilettet, vi tror vi blev opdaget et par gangen men vi blev ikke fyret og der var ikke nogen der sagde noget, så længe vi passede vores arbejde..

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.