Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Intro:   Sex-Kartellet, eller i daglig tale Kartellet, er en serie, hvor kapitlerne godt kan læses hver for sig. Den har en mere langsom rytme, end de sædvanlige noveller. I Kartellet møder vi fire meget forskellige par, som har fundet sammen i et erotisk fællesskab.  Alle lever i åbne forhold og mødes i Kartellet en gang imellem.

I de fire første posts præsenteres de medvirkende parvis. Derefter kommer der nogle kapitler, hvor der bliver blandet lidt.

SEX I DAG?

Kapitel 5: Mød Ingerlise og Børge

    Ingerlise og Børges historie startede, da de var i de sene tyvere. De havde begge færdiggjort deres uddannelser og var parat til det næste skridt i livet. De fandt hinanden på mirakuløs vis, til et halbal i den lokale idrætshal. Miraklet bestod i, at Børge tog mod til sig og talte med den søde og pæne Ingerlise, da hun henvendte sig. Børge er, - og var, meget fåmælt og genert, især over for piger. Ingerlise var den eneste pige, som han nogen side havde turdet have en længere samtale med. Det resulterede i, at de mødtes efterfølgende, udbyggede forholdet og blev kærester. Nu er de midt i fyrrene og bor med deres fire børn på en gård, som ligger på en mindre dansk ø. De 2 ældste børn ser de dog kun i weekenderne, da de læser på fastlandet.

   Allerede i folkeskolen var Ingerlise en attraktiv pige. Hun havde en lys hud, et ovalt ansigt, en lidt markeret hage, sort hår og et par mørkebrune øjne, som man kunne blive helt svimmel af at se ind i, hvis hun da gav én lov. Hun havde model højde og en slank talje. Desuden var hun bestemt med i ”konkurrencen” om klassens største bryster, som gjorde sit til, at hendes figur mindede om et timeglas.

Selv dengang følte Ingerlise sig lidt tyk, men hun er kun vokset med årene. De fire graviditeter bidrager ikke just til en slank figur og et deraf bedre selvværd. Men gennem de senere år har Ingerlise fundet ud af, at nogle mænd er helt vilde med store piger, hvilket har givet hende en opblomstring og et anderledes positivt forhold til sin krop. Ingerlise er, for det meste, smilende og imødekommende, hvilket gør at hun bliver betragtet som en glad og positiv person. Hun holdt meget af sit arbejde i banken, men da børnene begyndte at komme, og mens de var små, valgte Ingerlise alligevel at sætte jobbet på pause. Hun er aldrig kommet tilbage på arbejdsmarkedet, men hjælper nu Børge med gårdens drift, eftersom børnene ikke behøver hende så meget mere. Hun elsker Børges store trygge favn og hans rolige sind. Hans kram forsvinder man bare ind i. Ellers holder hun af at nørkle med traditionelt håndarbejde.

Ingerlise har delte følelser til Kartellet. På den ene side, holder hun rigtig meget af menneskene og det som de foretager sig, men på den anden side, har hun svært ved at dele Børge. Hun kan sagtens se, at de begge får noget godt ud af medlemskabet, også hende selv. Hun har godt nok fundet ud af nogle kinks, som hun aldrig havde troet, at hun ville finde lyst i. At hun ville være size queen, til DP og analsex, havde aldrig strejfet hendes tanke, før de havde mødt de andre i Kartellet. Hun kan næsten ikke rumme sig selv, når hun tænker på, hvor lysten hun bliver af, at blive udblokket foran og bagtil. Det er pinligt at tænke på og hun rødmer ofte ved tanken.

   Børge er en stor mand. Som ung var han bare høj, men med årene er han også vokset bred. Han fylder en døråbning helt. Han er rødmosset, men håret er på retur. De senere år har han ladet skægget vokse og ligner nu, synes han selv, en velplejet viking.

Lige så stor og voldsom Børge ser ud, lige så rolig og tilbageholdende er hans person. Temperamentet findes, jo tak! Men man skal gøre sig voldsomt umage, hvis Børge skal finde den side frem. Til gengæld vil ens ulejlighed blive så rigeligt belønnet. Børge taler kun, hvis han finder det nødvendigt. Stilheden kan godt gå Ingerlise lidt på. Men så er det dejligt at tænke på, at Børge fandt hende vigtig nok, til at ville sludre dengang, da de mødtes. Børge forguder Ingerlise. Hvis ikke, hun var kommet svævende forbi og reddet ham op fra langtidssinglernes dybe sump, havde han nok aldrig fundet nogen kæreste. Han var begyndt, at se sig selv som den evige ungkarl, da den helt ubeskrivelige lykke indtraf. Hun er hans eneste offentlige kærlighed. De få andre, som der har været, har han elsket i smug. Ellers interesserer Børge sig for sit landbrug, dyrskue og jagt. Børge har det bedst med de mennesker, som han kender godt. Store forsamlinger er bestemt ikke hans kop te.

   Børge går og roder i stalden. På lokal jargon betyder roder, at han får noget fra hånden. Han er bondemand helt ind i generne. Hans familie kommer af stolt bondeslægt og Børge skulle have overtaget forældrenes går. Uheldigvis opstod der uenighed om driften, så Børge valgte at købe sin egen. Han holder meget af dyr. De overgås kun af hans kone og hans børn. Hans ynglingsdyr er køer, som han finder tillidsfulde, hvis man behandler dem godt. De ser på én med deres store blanke øjne og forventer ikke, at man skal samtale hele tiden. Børge taler alligevel med dem. Han taler nok mere til køerne, end til noget menneske.

Børge stammede, da han var barn og han blev også drillet med det, - fortrinsvis af pigerne i skolen. Børge krummer stadig tæerne og knytter hænderne, når han tænker på dengang. Skolen var ikke særlig sjov. De pæneste piger var de værste. Der var ligesom, en stiltiende konkurrence om, hvem som kunne ydmyge ham mest. Han græd ofte på toiletterne, mens han håbede, at ingen ville opdage hans tuderi. For i så fald, ville han også blive drillet med dét.

Børge har en mørk side, som måske kan forbindes til barndommen. Han finder seksuel ophidselse i, at dominere og afstraffe kvinder. Jo yngre og jo smukkere de ser ud, jo mere lystfuldt bliver det for ham. Ingerlise ved det godt, men det er ikke noget, som de har kunnet finde hinanden i. Først efter, at de er kommet ind i Kartellet, har han rigtigt kunne leve det ud. Det har været en stor forløsning for ham, at møde Connie. Det, at finde et menneske, som sætter pris på hans forbudte lyster, har været den største gave, siden Ingerlise redede ham fra sumpen. Børge føler, at han har fået en ven i Connie, som forstår den side af ham, som ingen andre gør. Hun passer perfekt til ham. Godt nok er hun ikke så ung, som kvinderne i hans hedeste fantasier, men hun spiller spillet og klæder sig ud som teenager. Børge smiler ved tanken. Han føler sig heldig. Han har altid elsket Ingerlise, men efter at hun har tilladt ham, at finde tilfredsstillelse uden for forholdet, så elsker han hende endnu mere. Se, det er lykke!

 

Kapitel 6: Ingerlise og Børge bader frækt

   Børge tænker på, at de snart skal mødes i Kartellet igen. I tankerne forstiller han sig, hvorledes Connie har klædt sig ud som lillepige. Hun ligger på maven, bundet og med sin stribede rumpe til hans disposition. Han trækker allerede vejret lidt hurtigere. Han får fodret færdig, forlader stalden og går hen mod bryggersdøren. På vejen retter han lige på noget i bukserne, som klemmer lidt.

   Ingerlise står i køkkenet. Gennem vinduet ser hun Børge, som skrår over gårdspladsen. Er der mon ikke lidt trængsel i hans buks? Ganske rigtigt, Børge retter på sine ædlere dele. Ingerlise smiler, mens et drillende udtryk glider over hendes ansigt. Hun kan godt li’ at drille, - særligt dem, som hun elsker.

”Hej Basse”, råber hun ud mod bryggerset, da Børge kommer ind ad yderdøren. ”Har dyrene det godt?”

”Ja, Nuser, de har det fint”, svarer han.” Jeg tager lige et bad, så kommer jeg ind til dig.”

”Skal jeg komme med, eller lover du, at holde højrenæven i ro?”, spørger hun i en drillende tone.

”Hvaad?”, siger Børge lidt forvirret, ”hva` vrøvler du om?”

”Du har vist tænkt på Connie igen”, driller Ingerlise videre. ”Pas nu på, at jeg ikke inddrager tilladelsen. Jeg har jo førsteretten til dig.” Ved sine egne ord, mærker Ingerlise et lille stik af jalousi.

”Arh, hvor er du fjollet”, svarer Børge, ”der er da ingen, som kan udkonkurrere dig.”

Inderst inde, ved Ingerlise det godt, men en gang imellem kigger usikkerheden bare frem. Det er både skræmmende og liderligt, når hun ser de to sammen. Skræmmende, fordi Connie giver hendes mand lige præcis det, som han længtes mest efter, - og som Ingerlise ikke kan gi’ ham. Liderligt, fordi Ingerlise kan se, hvor ophidset han bliver, hvilket også tænder hende. De indre billeder tænder en lille bitte lyst i Ingerlise. Hun bevæger sig beslutsomt ud mod badet i bryggerset, mens hun hiver blusen over hovedet. Hurtigt smider hun alt sit tøj og åbner døren til badet.

”Hej, Nuus”, udbryder Børge overrasket. Han rækker hende hånden og hun glider ind i hans trygge favn. Ingerlise har brug for trygheden, efter at den dumme usikkerhed har været forbi hendes sind. Børge nusser hende på ryggen og de kysser, mens vandet bare løber ned over dem. Efter et øjeblik spørger Ingerlise:

”Glæder du dig til Kartellet skal samles?”

”Hmhmmm”, svarer Børge og nikker. ”Er du OK? Du lød lidt jalouxe.”

”Jae, det er bare fordi, at jeg nogle gange får sådan et lille moment med usikkerhed”, svarer Ingerlise ærligt.

”Sådan er det vist bare”, tilføjer Børge. ”Den følelse kan jeg også få, når jeg ser dig nyde adskillige mænd på én gang. Så kan jeg godt komme i tvivl om, at det er mig, som du vælger at tage hjem med, bagefter. Vi må huske at bekræfte hinanden, når vi er af sted”

”Selvfølgelig”, tænker hun. ”Den følelse må alle Kartellets medlemmer kende til.” Hun kysser sin mand igen, medens tanken tænkes til ende. Billederne fra den sidste samling svæver ind på nethinden. Peers fede pik, som hun havde oppe bagi og Lars’ hånd, som fistede hendes kusse. Hun lukker øjnene og sukker til Børge, at hun har lyst til ham nu.

”Glæder du dig til Kartellet skal samles?”, gengælder han drillende og berører hendes køn.

De smiler begge to af deres fælles morsomhed. Det er en vidunderlig ting, som de er kommet med i. Det var Ingerlises veninde Mia, som kendte til Kartellet gennem hendes kollega, Ella. Sexlivet er blevet helt anderledes, også når de er hjemme.

  Børge gejler sin kones liderlige mis med hånden og da hun stønner højt, finder han den fede DILDO i skuffen. Ingerlises fisse sluger nemt dildoen, hvorpå Børge vender hende med front mod spejlet, så hun støtter op af vasken. Ingerlise elsker at få den bagi. Hvis hun samtidig er fuldt godt ud i det forreste, er det ekstra dejligt. Inde i spejlet ser Børge ind i Ingerlises mørke liderlige øjne. Han ser hendes velvoksne bryster med de lyserøde vorter og taljen som han tager fat om. Han ser ned på de brede hofter og de kraftige baller. Hans lem er mere end parat. Ingerlise spreder sine balder med hænderne. Hun er også klar. Børge griber en mild flydende sæbe, som de ofte bruger, når glidecremen er uden for rækkevidde. Han pumper sæbebeholderen et par gange og styrer så pikken hen til indgangen. Sæben føles kold mod glans. Efter et øjebliks tøven glider han indenfor.

De stønner begge i nydelse. Han finder igen Ingerlises øjne i spejlet. De er bare frække. Han glider i bund, hvorpå de frække øjne lukker i. Ingerlise brummer sagte, hvorpå hun med kraft i stemmen udbryder:

”Knep mig så frække mand!” Ingerlise tænder på sekunder, når hun bliver fyldt godt ud.

Det er Børges signal. Ingerlise vil tages og Børge øger tempoet, mens de puster om kap. Ingerlises kødfulde balder vibrerer og hendes store bryster gynger ved hvert stød. Deres lyde bliver høje og mere skingre. Børge kan mærke at udløsningen presser sig på, mens Ingerlise opfordrer ham til at kneppe hende vildere. Inden længe kommer han med et brøøøl og tømmer sig op i Ingelises snævre bag. Han sunder sig kun et øjeblik. Så trækker han sin godt indsmurte pik ud og skifter den fede dildo fra Ingerlises fisse til hendes velsmurte røv. Ingerlise har stønnelyde på alle hendes vejrtrækninger, - hun er tæt på. Børge vender med lethed hende rundt, sætter sig ned ved hendes udblokkede køn. Hun ved, hvad som kommer til at ske.

At Børge har ko-tunge er en stående joke mellem dem. Hun sitre i forventning og mærker tydeligt dildoen presse i hendes bag. Så slikker Børge hende med sin lange adrætte tunge, mens han rækker efter brysterne og kæler for vorterne. Børges tunge kan nå de mest følsomme steder, langt oppe, og hans vidunderlige arbejde gør, at Ingerlise ret hurtigt kommer i en dejlig orgasme, som et øjeblik fuldstændigt tager pusten fra hende.

De går under bruseren igen og holder om hinanden. Det varme vand kærtegner deres svedige kroppe. Ingerlise skubber dildoen ud og de vasker hinanden.

”Jeg vil aldrig elske andre mænd”, sukker Nuser.

”Jeg vil aldrig elske andre kvinder”, svarer Basse.”Men det betyder jo ikke, at vi ikke kan have sex med andre.”

”Mor, hvad laver i?”, lyder en barnestemme så… De griner lettede til hinanden og sender, i tankerne, en tak til børnene, for ikke at have forstyrret for lidt siden, da det gik heftigt for sig.

”Vi bader”, svare Ingerlise og kigger ud bag forhænget.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 2 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.