Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det er nogle gange utroligt, så hurtigt livet kan tage en drejning. Jeg er udstationeret i Sverige og har faktisk et spændende job, men ofte er det ret kedeligt om aftnerne og i weekenderne.  Jeg er 32 år gammel og ungkarl. Rimeligt godt bygget, høj og slank og efter sigende en pæn fyr.

Jeg er helt fortrolig med min seksualitet, da jeg allerede som ganske ung fandt ud af at jeg er bifil. Jeg er meget åben overfor at prøve nye ting, dog med enkelte undtagelser som vi jo nok alle har, og jeg lever efter devisen, at hvis man ikke har prøvet noget mindst én gang, så ved man jo ikke om det er noget.

SEX I DAG?

I går, fredag, var jeg taget en tur i Biltema for at hente lidt forskelligt. Klokken var omkring ved middagstid, så jeg bestemte mig for at snuppe en pølse og en vand i forgangen. Jeg bemærkede godt en ældre fyr ved bordet ved siden af mit, men lagde ikke noget videre i det.

Da jeg havde taget den første bid af min pølse, henvendte han sig til mig på dansk. ”Undskyld, men det firma som du arbejder for, hvor har de hovedsæde?” Jeg så på ham. ”I København” svarede jeg, lidt irriteret over at blive forstyrret.

”Ja, du må undskylde at jeg forstyrrer dig, men det er sjældent at møde en dansker, og jeg har selv arbejdet i din branche i mange år.” Jeg vendte mig rundt og kiggede på ham. Han var faktisk en nydelig, ældre herre, slank, velsoigneret og med nogle rare øjne.

”Jamen, hvad laver du så nu.” spurgte jeg. Noget skulle jeg jo sige. ”Jeg er pensionist og blev enke for et år siden.” svarede han og så lidt ked ud af det. Jeg spurgte om ikke han ville sidde ved mit bord, og jeg kunne se at han lyste op, tog sin kaffe og satte sig.

Det viste sig at vi snakkede utroligt godt sammen. Samme humor og en god kemi, selvom der var 44 års aldersforskel på os. Han hed Bent, og var meget ensom, så det endte faktisk med at han inviterede på aftensmad den samme dag. Jeg fik hans adresse og så gik vi hvert til sit.

Efter fyraften tog jeg et bad, barberede mig og trak i et par joggingbukser og en t-shirt. Jeg går aldrig med trusser, så dem undlod jeg også i dag, hvorefter jeg startede bilen og drog afsted. Bent boede i et lille sødt træhus, lidt uden for byen. Det så ud til at være et meget hyggeligt sted, og jeg glædede mig faktisk til et lille afbræk i den daglige trummerum.

Jeg blev godt modtaget og vi satte os til bords. Bent havde lavet noget dejligt mad, og vi fik en flaske rødvin dertil. Da den var drukket spurgte Bent om han skulle hente en flaske mere. ”Nej, jeg skal jo køre hjem, så det går nok ikke” svarede jeg.

”Jamen, du kan da sove her hvis det går så galt.” Jeg blev noget overrasket over den generøse tilbud og sagde så at det var OK med en flaske mere. Bent skyndte sig at hente den, og vi sad og hyggede os indtil flasken var tom.

”Sæt dig ind i stuen, så laver jeg lige en kop kaffe” sagde Bent, og jeg takkede for maden og gik ind og satte mig i en lænestol. Han boede pænt og rent og jeg sad og glædede mig over at jeg havde taget imod hans tilbud om et besøg.

Bent kom ind med en bakke med kaffe og en flaske god cognac. ”Ja, nu når jeg endelig har gæster vil jeg også fejre det” sagde han med et grin og skænkede kaffe og 2 store drinks op. Den første cognac var hurtigt væk, så Bent skænkede endnu engang. Jeg kunne godt mærke at jeg var ved at være halvfuld, men det var jo lige meget, da jeg havde fri i morgen.

Som det jo ofte sker når mænd bliver fulde, faldt snakken på et tidspunkt på sex. ”Har du en kæreste?” spurgte Bent, hvilket jeg jo kunne afkræfte. Bent fortsatte ”Ja, jeg har jo ikke haft sex i mange år efterhånden, og jeg har opgivet at finde en kvinde.

Den eneste som jeg ser af og til er min jævnaldrende nabo Carl, som også er enkemand, men jeg har ikke fundet ud af om han har lyst til at prøve noget med mig. Jeg har ikke haft mod til at spørge ham og jeg er vel ikke så heldig at du er til fyre?”

Det var et overrumplende spørgsmål, men sprutten havde haft sin indvirkning så jeg smilede til ham og sagde ”Jo, det er jeg såmænd. Jeg er både til mænd og kvinder” og for at magien ikke skulle fortage sig igen rejste jeg mig op og gik over i sofaen til Bent.

Jeg lagde armen omkring ham og trykkede et kys på hans mund. Han greb min nakke og holdt mit ansigt fast mens han med sin tunge skilte mine læber så jeg kunne få et vådt tungekys. Jeg mærkede et sug i maven da jeg indså at jeg sad og kyssede en mand som kunne være min bedstefar.

Bent lagde en hånd i mit skød og klemte og kælede for min efterhånden meget stive pik mens han fortsatte med at kysse mig. Jeg rejste mig op og skyndte mig at smide tøjet og stillede mig foran Bent, som straks greb min pik. Han trak forhuden tilbage, så pikhovedet var blottet og lukkede så sin varme mund omkring den.

Med et fast tag i mine balder begyndte han at sutte mig. Jeg var snart i den syvende himmel, ved at mærke hans varme, sugende mund og spillende tunge. Jeg fik ham op at stå og begyndte at trække hans tøj af. Da jeg kun manglede trusserne, satte jeg mig på knæ foran ham og trak dem ned.

Ud sprang en flot, stiv pik, ikke alt for stor men dejlig. Jeg greb fat i den og blottede pikhovedet, stak min tunge frem og lod den køre rundt omkring skaftet. Bent stønnede de pikken endelig gled ind i min varme mund, og jeg nød at have den stive pik inde i varmen.

Sprutten havde åbenbart haft sin indvirkning på mig, og jaget nogle af mine hæmninger bort, for nu fik jeg placeret Bent i sofaen, og så lagde jeg mig over hans knæ, med min stive pik placeret mellem hans lår. Jeg løftede min røv lidt. Kiggede op på ham og sagde ”Spank mig. Jeg trænger til en røvfuld.”

Bent smilte tilbage og lod den end hånd ramme mine balder. Han startede blidt, men jeg vrikkede bare med røven og bad ham om at slå hårdere, og snart haglede slagene ned på mine blader. Det var en dejlig, svidende fornemmelse og vellysten bredte sig ud i min krop.

Jeg havde sådan en lyst til at mærke hans pik oppe i mig nu, så jeg rejste mig op og vendte røven imod ham mens jeg spredte mine balder. Hans tunge og læber fandt vej til mit lille hul, som blev slikket godt og grundigt. Jeg kunne mærke at tungen gled op i mit hul og gjorde det fugtigt.

Jeg vendte mig igen, bøjede mig ned og slikkede hans pik, så den var godt vår og skrævede så over hans lår. Jeg tog fat i hans pik og styrede den hen til min røv. Jeg pressede mig nu forsigtigt ned over hans pik. Jeg kunne mærke hans pikhoved som var på vej til at trænge ind i mig.

Heldigvis har jeg ofte før prøvet at blive kneppet, så jeg slappede af i musklen og satte mig så ned over pikken som gled helt i bund. Jeg sad helt stille og nød den stive pik oppe i mig. Så lænede jeg mig forover og fandt Bent mund. Mens vi kyssede, begyndte jeg, med mine muskler i røven at massere Bent pik.

Jeg kunne høre at han stønnede i min mund og jeg begyndte nu at ride ham. Hans dejlige pik gled frem og tilbage i min røv samtidig med at jeg spillede min egen, som gned op ad Bents mave. Jeg kunne høre at Bents stønnede mere og mere. Han tog fat i mine hofter og bankede pikken dybt op i mig. Jeg kunne mærke hvordan den voksede i mig.

Så kom han. Pikken pumpede det en sprøjt af sperm efter det andet oppe i mig, og da jeg mærkede det kunne jeg heller ikke holde mig mere. Min pik sprøjtede vildt ud over Bents brystkasse og mave. Jeg sank udmattet sammen over Bents krop, og så sad vi lidt, indtil Bents pik blev slap og gled ud af mig, sammen med en strøm af sperm som dryppede ned på sofaen og gulvet.

Bent trykkede et kys på mine læber. ”Tak min ven. Du har gjort en gammel mand glad.” Jeg smilte til ham ”Jamen, jeg håber da ikke at det var det. Jeg vil da meget mere, og vi har jo hele weekenden.”

Bent så glad og lettet ud. Jeg fortsatte ”Måske skulle vi invitere din nabo over i morgen, så vi sammen kan finde ud af om der er mulighed for at kan hygge jer sammen?” Den synes Bent var en rigtig god idé. Vi tog nu et bad og bestemte os for at få sovet lidt. Jeg sov naturligvis ikke i gæsteværelset.

Fortsættes

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.