Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Sad på chatten og så en 61 årig der søgte en ville kneppes af en "søn" og kiggede på hans profil. Der var nogle billeder og kiggede ind på galleriet. Et monster af en pik mødte mig og spærrede øjnene op for fuck en lækker stor pik! Ville ud fra billederne tro den var vel omkring de 22-23 cm i stiv tilstand og omkreds på med en lille red bull dåse. Jeg sad bare med munden åben og savlede over billederne og så der lå et brev fra ham.
Jeg løsrev mig fra billederne og kiggede på hans brev hvor der bare stod "Du kiggede længe på min profil uden at skrive, er det så god en profil Knægt?"
Svarede tilbage at jeg var mundlam over den pik og den ville jeg fucking gerne have i munden og sutte, og kunne jeg kneppe ham mens jeg spillede hans pik så var jeg frisk. Nogle minutter senere kom et svar hvor han skrev "Min pik og mit hul er klar så mit sted?"
Der kom en klump i halsen på mig og skrev hvor det var og vi skrev lidt frem og tilbage, og fik aftalt at han hentede mig, da han boede omkring 30-40 minutter væk og jeg var frisk og nervøs, men liderlig!
Jeg fik som altid taget et godt bad, gjort mig klar til at skulle afsted og kiggede på klokken, det var tid til at skulle hen til mødestedet og da jeg kom var han allerede der. Han lyste med bilens lygter som aftalt og jeg gik hen til bilen og satte mig ind på passagersædet. Han kom tæt på mit ansigt og kyssede min kind og sagde "klar til lidt far/søn kvalitetstid min dreng?" Smilte og sagde ja selvfølgelig Far og lagde min hånd på hans pik.
Bilen blev startet og han begyndte at køre. Imens fik jeg fisket hans pik ud og den var endnu større og tykkere end billederne havde vist. Jeg spillede den stille og roligt af mens vi kørte.

Omkring 30 minutter senere var vi landet ved hans hus, et lille idyllisk hus tæt på en skov og han parkerede bilen og vi hoppede ud, hans pik hang ud af bukserne og så bare indbydende ud.
Vi kom ind i huset og fik taget jakkerne af og uden at sige noget tog han fat i mig, rykkede mig tæt ind til ham og kyssede mig mens hans hånd gled ned til min pik. Lukkede øjnene og nød det. Lod min ene hånd glide ned til hans pik og den anden om på hans røv. Lidt efter gik jeg på knæ og kyssede hans pik, prøvede at tage pikhovedet i munden, men det var næsten umuligt så suttede pikhovedet som en slikkepind, hørte hans stønnen og ordene "fuck ja søn, det har jeg savnet og virkelig trængt til". Prøvede virkelig at få pikken ind i munden og med lidt hjælp fra hans hænder omkring mit hoved, kom pikken ind i munden på mig og jeg fik hans suttet godt og grundigt stiv. Han hev mit hoved væk, træk mig op igen og kyssede mig og sagde "Daddy needs to get fucked" og tog min hånd og vi gik gennem huset til soveværelset, vi kyssede og hev tøjet af hinanden og han gik på knæ og tog fat om min mine nosser og tog pikken i munden.
Øjnene blev lukket og jeg nød hvordan han strammede læberne omkring min pik og lod munden køre op og ned af pikken mens tungen gled rundt om pikken. Han tog et kondom og fik det lagt i munden og suttede ned af pikken igen. "Så er den vel klar til daddys hul, tror du ikke søn?" sagde han og lagde sig på sengen i en indbydende doggy style imens han hældte lidt glidecreme mellem balderne.
Jeg kom ned og lod pikken glide op af hullet, han stønnede og tiggede om at få pikken ind. Efter lidt lod jeg min pik presse sig ind i hans liderlige daddy hul og der kom et lille godt støn da jeg kom i bund. Tog et godt greb om hans hofter og begyndte at kneppe ham, langsomt i starten, men lod tempoet stige i takt med hans stønnen.
Jeg bankede pikken i bund igen og igen. Han stønnede og sagde "fuck ja søn, knep daddy, fuck ja" og jeg nød det og kneppede igennem.
Stoppede efter lidt tid og sagde "om på ryggen Daddy, så jeg kan spille den pik af imens". Og han lagde sig på ryggen med spredte ben og spredte sine balder og jeg førte pikken hen til hans hul igen og bankede den i bund igen.
Med et godt greb om hans pik med den ene hånd og den anden havde et greb på hans hofte, begyndte jeg at kneppe ham igen. Kunne se hvordan han lukkede øjnene og hans ben lukkede sig om mig. Vi stønnede sammen og tempoet var hårdt og hurtigt.
Aner ikke hvor længe jeg kneppede hans dejlige stramme hul, men pludselig stønnede han "Daddy kommer nu Søn, kommer nu!". I samme øjeblik kom han i store tykke stråler udover hans overkrop og ansigt. Jeg forsatte med at spille hans pik mens jeg kneppede, men der gik ikke længe før jeg kom af hans stramme hul. Træk mig ud og han røg på knæ, tog kondomet af og tømte kondomet i sin mund og suttede min pik ren.
Han kiggede op på mig og sagde "fuck en dejlig søn, daddy har sig" og lagde sig op i sengen og jeg kravlede op ved siden af ham, hvor vi lå nøgne med hinandens pikke i hånden og kunne ikke vente til omgang 2.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.