BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det var søndag eftermiddag og jeg var på vej til fredriksberg for at kigge på et lille sofa/sengebord jeg havde set på Den blå avis.. Jeg ringede på og en mand åbnede døren.. jeg kiggede nærmest ind i hans navle og måtte kigge op, da han var en del højere end mig..

Han kiggede ned på mig og spurgte "hej, er det dig der skal kigge på et bord", før han kiggede ned af mig..
"Ja det er mig" svarede jeg og gav pænt hånden.. Han tog et fast greb og sagde " kom indenfor" og lettere hev mig ind i entreen..
"smid tøjet og kom ind i stuen" sagde han.. jeg tog min jakke og sko af og stod i t-shirt og jeans og famlede lidt med mine nøgler før jeg fulgte med ham ind i stuen, mens han smalltalkede til mig..
"det står derover" sagde han og pegede over i et hjørne..
"hvis du kigger tæt på, så kan du se lidt brugs slid", sagde han..
Jeg bukkede mig ned og kiggede på bordet.. pludselig kom det fra ham, " det er sjovt at man ikke ved om der kommer en bedstefar eller en lille brun en, når man sælger på DBA.
Vidste ikke rigtig hvad jeg skulle svare, så sagde bare " ja, man ved aldrig helt hvem der kommer"..
Han trådte tættere på og bukkede sig lidt ned og pegede på bord pladen og sagde et eller andet.. Jeg havde lidt svært ved at holde fokus, da jeg syntes han var lige tæt nok på min grænse, så svarede ikke.. Jeg kunne mærke noget der strejfede min hofte og ene balde i ny og næ..
Han rejste sig op og spurgte om jeg ville købe bordet..
"ja det ser fint ud, det var 250,-, ik.." spurgte jeg tilbage og rejste mig.. Han stod stadig lidt tæt på og fik mig til at føle mig lidt lille og fanget i hjørnet..
"nej, det koster 500,- for dig", svarede han lidt bestemt tilbage..
"jamen, stod der ikke 250,- i annoncen", spurgte jeg tilbage..
" det er meget muligt, men det er mig der bestemmer og nu vil jeg ha 500,- for det", svarede han lidt kontant tilbage..
" Ja ok, det er nok lidt for dyrt for mig.. det er ellers pænt", svarede jeg og kiggede ned på bordet igen..
"hehe.. ja det har samme farve som dig.. hvis du skal ha det for 250,- så skal du hjælpe mig med noget".. kom det lidt kækt fra ham..
"øhh, hvad er det du har brug for hjælp til", spurgte jeg..
"det tror jeg godt ved" sagde han smilte lidt skævt til mig og trådte et skridt tættere på mig..
Jeg blev lidt nervøs og kunne mærke adrenalinen begynde at bruse i min krop..og jeg fik en klump i halsen, da jeg mærkede hans hånd tag fat i min ene balde og klemme den lidt..
"Du har en lækker røv", kom det fra ham..
"hov, hvad laver du" fremstamme jeg, mens jeg prøvede at trække mig lidt væk og fjerne hans hånd.. men jeg var lidt fanget i hjørnet og han holdt fast i min røv og tog mig i nakken og hev mig let ind til ham.. Han kiggede ned på mig, ragede på min røv og sagde, "du vil jo gerne ha det for 250,-, ik..?"..
Jeg kunne næsten ikke snakke af nervøsitet, men fik fremstammet, "nej, jeg behøver ikke bordet og må jeg ikke gerne få lov at gå"..
" er du sikker..? det er da dumt, når du kan købe det for 250,-" svarede han tilbage og begyndte at presse mig ned på knæ.. Jeg prøvede at stritte lidt i mod, men følte mig underlegen.. Han vendte mig så jeg havde nakken mod væggen og stillede sig helt op til mit ansigt med sit underliv..
"ej please.. hvad laver du.. det kan du da ikke bare gøre..", prøvede jeg at sige.. Men han virkede lidt ligeglad, da han begyndte at åbne sine bukser.."uhmmm, jeg har altid haft lyst til at prøve at ordne sådan en lille brun en", sagde han og hev sin halvfede pik ud foran mit ansigt..
"tag mig i munden", sagde han lidt bestemt og stødte pikken lidt ind i mit ansigt.. jeg prøvede at vende hovedt lidt væk, så han tog mig om hagen med den ene hånd og åbende min mund og pressede sig let ind.. Jeg prøvede at skubbe ham lidt væk, men han tog bare mine hænder op over mit hovedet og holdt dem fast med den ene hånd og mit ansigt lidt fast med den anden og begyndte at bruge min brune mund.. Han begyndte hurtigt at vokse og jeg kunne dårligt ha ham i min lille brune mund.. Det kunne han vidst også mærke, for han sagde lige pludselig " jo du kan godt, du skal tag den hele" og begyndte at presse sig dybere ind nogen gange før han trak sig ud og gav mig vejret..
"jeg kan ikke", kom det lidt klynkende fra mig.. "jo du kan, det er så lækkert", kom det promte fra ham, mens han pressede sig ind i min mund igen og begyndte at bolle.. efter lidt tid stoppede han op med pikken halvt inde i min mund og sagde, "kig op".. han gentog sig, da jeg ikke rigtig reageret først.. jeg kiggede op og så ham i øjnene, da han sagde "kom, nu sutter du selv".. igen måtte han gentag sig, dog mere bestemt og skubbede mit hovedet i gang og slap grebet i det.. mit hoved forsatte med at køre frem og tilbage, da jeg ikke vidste eller kunne gøre andet, da han stadig holdt mine hænder over hovedet... han udstødte nogen små tilfredstillende lyde og sagde " jaaa, du kan jo godt li at ha min pik i din lille brune mund".. jeg rystede lidt på hovedet, så godt som jeg kunne med munden fuld af hans pik.. ", jo selvfølgelig kan du det.. det ser så lækkert ud.. prøv at se om du ikke kan tag den hele" sagde han.. jeg prøvede at tag den længere ind, men havde svært ved det.. " jaaa, du kan godt, du mangler kun de sidste 5 cm", sagde han.. Jeg kunne ikke rigtig sige noget, da jeg havde munden fuld af hans pik,så udstødte bare nogen lyde, mens jeg prøvede at ryste på hovedet.. "jo du kan godt, kom nu", sagde han og tog fat i mit hoved igen og pressede det mod væggen og skubbede sig helt bund..jeg kneb øjnene sammen og var næsten ved at få tåre i øjnene, mens jeg prøvede at vride mig lidt fri.. "jaa, du kan jo godt", sagde han og trak sig nogen cm tilbage og ventede nogle sekunder før han igen skubbede sig i bund..og fik mig til at kæmpe for ikke at få det dårligt... han begyndte at gøre det gentagne gange i et stigende tempo og man kunne høre min nakken banke mod væggen hvergang han stødte i bund..
Han kunne vist mærke jeg snart ikke kunne klare mere, så han trak sig ud og slap grebet om mine hænder og gav mig 10 sekunder, hvor han stod og kiggede ned på mig på gulvet, mens han kned lidt på sin stive pik...
"må jeg ikke gerne gå" kom det lidt tiggende fra mig..
Der kom et sagte grin fra ham, mens han tog fat i min nakke..
Han pressede sin pik ind i min lille brune mund igen og kneppede den dybt og hårdt en 6-8 gange, før han trak sig ud.."kom her" sagde han og tog med et lidt fast greb fat i arm og hev mig op og tog mig hen til sofaen.. "uhmmm.. det bliver så lækkert", sagde han og lagde mig henover armlændet og gav mig et klask i røven, så jeg pev..
Hans hænder befamlede og ragede først min røv, for så at begynde at åbne mine bukser.. Jeg prøvede forgæves at stritte lidt i mod og fremstammede " please, må jeg ikke gerne gå?"..
"du er ikke færdig med at hjælpe mig endnu", sagde han og hev mine bukser ned..
"jamen jeg har da ikke sagt jeg ville hjælpe dig?" kom det lidt nervøst fra mig..
Det svarede han aldrig på.. Men udstøtte istedet "åhh ja.. bedre end jeg havde drømt om", da mine brune balder og røv kom til syne..
Han gav min brune røv et klask, så jeg små pev lidt, før han greb fat i den og begyndte at rage og befamle den med den ene hånd... og holdt mig bøjet henover armlændet med den anden..
"please vil du ikke være sød" kom det lidt tiggende fra mig..i min naive forhåbning om at han ville stoppe.
"Jeg skal nok være sød mod dig", svarede han tilbage og gav mine balder et par klask med hans hårde pik..
Jeg fik noget vådt i numsen og kunne høre ham trække vejret mere kontant..
Pludselig kunne jeg mærke noget presse mod mit hul.. det fik mig til at pive og klynke og udstøde "uhh av av.. nej det må du da, ik..please"..
"joo, det må jeg godt.. sådan en lille brun luderknægt skal da bare være til rådighed" kom det fra ham, før han igen prøvede at presse sig op i min numse, dog mere insisterende.. Jeg pev og stønnede igen før jeg fik fremstammet.."jamen jeg er ikke nogen luder?".
"Du tager da penge for det... og for 250,- der skal jeg også kneppe", kom det fra ham og mærkede et fast greb i mig..
Endnu en gang mærkede jeg ham presse sig mod mit hul, men denne gang betydelig mere bestemmende.. "uhh du er så stram", sagde han og pressede sig endnu længere ind, trods min klynken, jamren og tiggen..
Han begyndte at køre frem og tilbage og gøre plads ....og jeg kunne høre ham trække været dybere, selvom jeg lå og pev og kæmpede med at klare det..
"åhh ja.. min pik ser seriøst stor ud i din lille stramme brun røv.. snart får du den hele"..kom det fra ham..
"please, jeg kan ikke", svarede jeg tilbage og prøvede at vriste mig lidt fri.. men uden held, da han godt fat i mig..
"selvfølgelig kan du det" svarede han tilbage og pressede sig helt i bund og vist nød at jeg havde svært ved at klare det og klynkede.. Han trak sig lidt tilbage for så at støde i bund, som igen fik mig til at pive.. hvorefter han satte tempoet op og man kunne høre når hans underliv klaske mod min røv..
"iiahh, jeg kan ikke, det for meget.." får jeg pevet.. Han bøjer sig ned over mig og lettere hvisker.."shhh... det er så lækkert, din lille lækre stramme brune røv passer så godt til min pik.." Han tager fat i mit hår og hiver lidt op og giver mig et par klask i røven før tager fat i min hofte og igen begynder at kneppe mig dybt og hårdt..
Sofaen begynder at flytte sig i takt med hans støder op i mig, indtil den står og banker mod væggen.. "auhh.. jeg kan.. jeg kan ikke tag den" klynker jeg, mens sofaen forsat banker mod væggen.. "jaa det er så lækkert... selvfølgelig kan du det.. nu kender en lille brun en som dig sin plads.." svarede han lettere arrogant og gav mig et klask i røven... og stødte 3-4 gange ekstra hårdt op i mig før han forsatte..
Jeg pev og tiggede ham om at være lidt sød.. Men han stoppede ikke og jeg kunne høre ham udstøde nogen tilfredstillende opstemmende lyde..
Jeg mærkede pludselig hans hånd tag fat om mit højre håndled og hive min arm tilbage og mens han tog fat i min venstre, selvom jeg prøvede at stritte lidt i mod, udstødte han "Fuck, din lækre brune røv er stram".. og begyndte at trække vejret mere ophisende og forsatte med at køre sin pik op i min brune numse..
"Det er så frækt når du piver" kom det fra ham og forsatter i lidt tid med at banke sin pik dybt og hårdt op i min stramme brune numse og fik mig til at pive og stønne, før han pludselig trække sig ud og stiller sig op til mit ansigt og siger "tag mig i munden".. han stikker sin pik ind i min lille brune mund og begynder at bolle den dybt, mens han holder mig i håret.. Han bliver hurtigt mere højlyt og udstøde tilfredstillende lyde, før han pludselig trækker sig ud af min mund og begynder selv at spille sin pik, mens han gentagne gange siger "åben munden..åben din lille brune mund"..
Jeg får åbnet min lille brune mund lige inden han udstøde "jaaa, jeg kommer jaaa" og sprøjter flere gange ud i mit brune ansigt..
Han rammer ikke min mund, men stort set alle andre steder i mit ansigt.. han står et øjeblik og gnider lidt på sin pik før han klasker den blidt mod mit ansigt og siger.."du ser sgu også fræk ud med mit hvide sperm i dit ansigt.."
Ved ikke hvad jeg skal sige, da jeg er udmattet og ikke rigtig kan forstå hvad der lige er sket.. Men er øm..
"nå, men tag dit tøj på.. og skulle du købe bordet eller hvad?"..kom det fra ham.. "øhh..ja eller det ved jeg ikke".. jeg var lidt forvirret..
"Jamen, så synes jeg du skal tænke over det og komme igen i morgen kl.17..Så finder vi en pris der passer også begge", svarede han og nærmest førte mig ud af stuen, ud i gangen og ud af døren med min jakke i hånden..

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.