Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg var pga. noget arbejde sendt til England på nogle klient besøg. Efter nogle dage med møder, demonstrationer af produkter og ting vi kunne tilbyde, fik jeg en fridag med firmakortet og et max beløb. Trængte til lidt afslapning så tog en lille lokal spa/wellness/svømmehal, hvor jeg fik noget massage og slapning.
Jeg tog en god tur i deres svimmingpool og tænkte en dejlig tur i sauna ville være noget jeg kunne få brug for så gik derind, håbede lidt på at der var nogle dejlige mænd med dejlige pikke, men kom ind og der var tomt. Øv tænkte jeg men sætte mig oppe i hjørnet og dækkede mig til med håndklædet.
Sad der lidt og tænkte på alle de pikke der måtte have været herinde og blev sgu liderlig at tanken. Pikken var vågnet lidt og hånden gled ned til den og nussede den. Lukkede øjnene og stille spillede den af, havde glemt næsten hvor jeg var. Pludselig hører jeg et højt "hmph" og forskrækket åbnede øjnene og så to mænd, (omkring de 45-50 år) stå der og sige "what is that little guy doing?" og grinte til hinanden.
"Better go tell the manager" grinte den ene og skulle til at gå, men nåede at sige "no please dont, I will do whatever you want of you dont tell on me". De kiggede på hinanden og smilte og samtidig smed de håndklæderne, og afslørede to store slappe pikke.
Jeg sad og kiggede med store øjne og slikkede mig om munden. De satte sig på nederste bænk og den ene, N, pegede på mig og på sin pik. Jeg hoppede ned og fik lagt mig håndklæde på gulvet så jeg kunne sidde ordentlig på knæ. Tog fat i begge pikke og N rykkede tættere på så tog hans slappe pik i munden.
Fuck smagen af hans svedige sauna pik, gik lige i pikken som stod stiv og stolt. Suttede stille og roligt på pikhovedet, mens den andens pik, O, blev nusset og kælet for. Hørte dem snakke, men var så langt væk i hans pik at jeg ikke hørte om hvad. Lod tungen og tungepiercingen lege med pikhovedet og ned af skaftet, prøvede virkelig at tage den til roden, det lykkes dog ikke. Tog den så langt nede jeg kunne. Rev hovedet væk og gik over til O's pik, hans pik var også dejlig svedig og suttede godt på hovedet med tungepiercingen. Slikkede op af skaftet og tog den i munden, suttede ivrigt på den, mens N's pik blev spillet af. Mærkede hvordan O's pik voksede i munden på mig, jeg havde den slappe pik helt til roden, men jo mere den voksede jo sværere blev det. Savlen dryppede ned af hans pik og ned på de spermfyldte nosser.
Skiftede over til N's pik igen, tog hans nosser i munden og lod tungen slikke dem mens jeg spillede begge pikke.
Hørte dem begge stønne. De rejste sig så jeg bedre kunne komme til deres pikke. Gaggede skiftevis på deres pikke så min savl dryppede ned af min hage og ramte min overkrop. N tog fat i mit hovedet og pressede O's pik i munden på mig. Han pressede mit hoved helt i bund så hage ramte 's nosser, han pressede mig frem og tilbage så O's pik facefuckede mig. O stønnede og sagde "oh shit I am gonna cum" og N gav slip på mit hoved og O sprøjtede 6 store stråler sperm udover mit ansigt og faldt ned på bænken.
"Now thats a good cocksucker mate" og jeg vendte mig til N og ville have mere så kastede mig hen og tog hans pik i munden. Sugede mine læber godt og grundigt omkring hans pikhoved og lod pikken glide ind i munden og langt ned i munden/halsen på mig. Min ene hånd tog et kærligt greb om hans nosser og kælede dem. Tungen gled rundt om hans pik. Stønnet fra ham virkede til at han var tæt på at komme, jeg suttede mere, nussede hans nosser og den anden hånd spillede hans pik mens jeg fokuserede på hans pikhoved.
"Thatta boy, I am gonna fucking cum now." Jeg tog hovedet lidt væk, med begge hænder spillede jeg hans pik hårdt og i et brøl, sprøjtede han 5 store stråler udover mig.
"Shit boy, that was amazing and no worries, we are the managers so we wont tell on you, but now show us how you play what dick of yours" og jeg lagde mig på håndklædet og spillede min pik mens jeg så deres pikke og kom i en hård brutal orgasme og sprøjtede min sperm udover migselv i en krampeagtig bevægelse.
Jeg lagde mig bare træt, men glad ned og N sagde "now go shower agian and we might have another dick for you boy". Så jeg gik ud og tog et bad og tænkte på den næste pik de havde lovet mig.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.