De havde været lige ved at give op. Over flere dage havde Kirsten og Peter søgt at få chatkontakt med et andet modent bipar. Mange havde reageret på deres søgning, men det var mest yngre mænd, der blot var interesseret i at finde en kvinde, eller mænd der sad og hyggede sig med at spille pik over en chat, hvor de lod som om de var interesseret.

Men lige denne eftermiddag var der bid. Faktisk var der to par, der virkede så seriøse, at Kirsten og Peter havde udvekslet mailadresser med dem – for forsigtighedens skyld anonyme mailadresser – og sendt dem en mail. Ud på aftenen havde de fået svar fra Ingrid og Erik. Det andet par hørte de ikke fra.

For Kirsten og Peter var det begyndt med, at Kirsten en dag ville gemme nogle ting i et af de øverste skabe i soveværelset. Der havde hun så fundet nogle VHS-bånd med bisex-scener. De havde kun boet sammen i Peters lejlighed 4-5 år, så båndene måtte jo stamme fra Peters tidligere liv. Og hvornår var det lige det var, at man havde VHS-bånd? De havde ikke nogen afspiller længere, men på nettet havde hun googlet et par af titlerne og faktisk fundet den ene af filmene. Det var en film sammensat af usammenhængende episoder, elendigt spillet, men hun var blevet ret opstemt af flere af dem, specielt en scene med pigesex og en scene, hvor to kvinder dominerede to mænd til at slikke og sutte hinanden. Hun konfronterede Peter med fundet om aftenen. Han havde glemt alt om filmene, men dog fortalt hende, at han i perioder af sit liv havde dyrket mandesex, men han havde aldrig været sammen med et par. De havde så set hele filmen sammen og fået lyst til at have sex med et andet par.

Ingrid og Erik havde en enkelt gang sammen haft sex med Eriks bedste ven, som han i sine yngre år havde haft et tæt forhold til. Det havde været en øjenåbner for Ingrid at se, hvor meget Erik tændte på anallege, der nu var en fast del af deres sexliv. Hun havde nu bekendtgjort for Erik, at hun gerne ville prøve at være sammen med en kvinde, især for at se, føle, lugte og smage en anden kvindes kusse.

Efter den første kontakt havde de to par udvekslet flere mails og talt sammen på telefonen, mest kvinde til kvinde og mand til mand. Alle fire var i pensionistalderen, fra 63 til 72 år gamle, og alle var nu seriøst interesseret i at mødes. Det første møde fandt sted om formiddagen på en cafe, hvor de havde set hinanden an. De havde bekræftet hinanden i, at det her gik ikke ud på konebytning, men på sammen at udleve fantasier og drømme om sex med begge køn og hjælpe hinanden med at gøre det. Nok var det sjov, men det skulle tages alvorligt.

Ingrid og Erik havde tilbudt at lægge hus til, og aftalet at mødes samme eftermiddag kl. 15, nyvaskede og lækre og med det formål at have sex.

Kirsten og Peter kom på præcis det aftalte tidspunkt og blev i entreen modtaget af Ingrid. Hun havde en løs kjole på over sin frodige, fyldige krop. Hun krammede først Peter og trak ham ind mod sine store, let hængende bryster. Hun havde ingen BH på under kjolen. Hun gav ham et dybt tungekys og lod sine hænder glide ned over hans baller. Peter tog tråden op og kærtegnede også hendes store røv. Gennem det tynde stof mærkede han ingen antydning af trusser. Han kunne allerede mærke en begyndende rejsning og kyssede hende endnu engang dybt og inderligt. Kirsten fik samme varme modtagelse. Det var ikke blot et venindekys, hun blev modtaget med. Hun havde aldrig før kysset så intimt med en anden kvinde – det havde Ingrid for den sags skyld heller ikke. De to kvinder lod hænderne glide over hinandens tøj. Ingrid mærkede, at Kirsten havde hofteholder og BH på under kjolen. Hun lod forsigtigt en hånd glide op under kjolen og mærkede et par silketrusser. Kirsten stivnede først lidt ved berøringen, men lod så også sin hånd gøre et kort besøg under Ingrids kjole og mærkede det behårede venusbjerg, som var frit tilgængeligt.

Ingrid bød gæsterne ind i stuen, hvor Erik ventede. Han overraskede dem ved at tage imod uden en trævl på kroppen. Han var en pæn og velholdt mand, der dog med årene havde tillagt sig lidt mave. Han gav kys og kram til både Kirsten og Peter, og trykkede sin nøgne krop tæt mod dem en for en. Hverken Kirsten eller Peter kunne dy sig for at give hans pik et klem. Den var ikke stiv, men både kyssene og berøringen gav dog en reaktion. Peter bød et glas med bobler og nød åbenlyst at gå rundt mellem de tre påklædte og lade sig betragte. Han havde altid elsket nøgenhed – og det tændte ham specielt at være nøgen blandt andre med tøj på.

De skålede alle fire med hinanden – igen en god anledning til kys og kæl. Hverken Kirsten eller Peter kunne holde øjnene fra den nøgne Erik og hans behårede kønsdele. Det kunne Ingrid naturligvis ikke undgå at bemærke. ”I skal da også se ham bagfra. Han har sådan en dejlig røv”, sagde hun og bad Peter lægge sig på alle fire på en stor lænestol og sprede benene godt. Erik nød, at han på den måde skulle udstille sig. Ingrid spredte hans baller let, så ringmusklen blev synlig. Hun lod en finger køre rundt om den. Også Peters hænder fandt vej, og han bukkede sig ned og lod forsigtigt sin tungespids mærke røvhullet.

”Det ser dejligt lovende ud, jeg glæder mig meget til at arbejde videre med ham. Men nu da Ingrid har været så sød at vise Erik frem, vil jeg gerne vise jer den lækre kvinde, jeg har.” Han åbnede lynlåsen på Kirstens kjole og trak den over hovedet på hende. Under den bar hun noget raffineret silkelingeri, trusser, hofteholder med påknappede strømper og BH. Kirsten var slank, meget velproportioneret og kunne sagtens gå for at være 25 år yngre end den fødselsdato for 66 år siden, der stod i hendes pas.

Hun spillede godt med i Peters afklædning, lod sig se fra alle sider, og gjorde heller ikke modstand, da Peter trak trusserne af hende og fik hende placeret i samme stol som Erik havde udstillet sig i. Peter spredte hendes ben op over stolens armlæn, så der nu var frit udsyn til hendes kusse og den trimmede behåring over den. Peter skilte skamlæberne og frigjorde klitoris, så de alle tre kunne nyde synet af hende. Eriks pik var efterhånden blevet helt stiv. Peter ledte Ingrid hen til Kirsten og til at bøje sig ned og kysse hendes fisse.

Ingrid rejste sig og trak hurtigt sin kjole af. Som de havde gættet, havde hun ikke noget på under den. Hendes fyldige – men ægte – bryster havde store brystvorter. De hang lidt ned og de kom især til deres fulde ret, når hun bøjede sig forover og man kunne se dem hænge og slaske fra side til side. Selv om Ingrid var gråhåret, var hendes kusse bevokset med et tæt buskads af sort kruset hår. Ingrid trak Kirsten op af stolen og hen til en sofa, hvor de to kvinder satte sig side om side.

”Nu er det vist på tide, at du også kommer af med klunset”, sagde Erik til Peter, ”så kan vi kigge lidt på, at kvinderne hygger sig.”  Peter fulgte villigt opfordringen og afslørede en ikke specielt sporty krop og en omskåret pik, der selv om den var godt stiv, ligesom Eriks pik lå i normalområdet for størrelsen på pikke i Danmark – eller måske endda lidt under. Erik og Peter satte sig i en sofa over for den, hvor Ingrid og Kirsten sad, gav hinanden et varmt kys og lagde hånden på hinandens pikke, mens de betragtede deres kæresters leg med hinanden. Peter nulrede Eriks store og løse forhud frem og tilbage over pikhovedet. Da han selv manglede dette lille stykke hud, var han så meget desto mere fascineret af pikke, hvor man kunne lege med forhuden.

Kvinderne overfor kyssede og kælede. Ingrid fik lirket Kirstens BH af og slikkede hendes små stive brystvorter, mens Kirsten vejede Ingrids tunge patter, som hun fandt meget tiltrækkende. Så snart hun kunne komme til, slikkede hun Ingrid ned over halsen og rundt på brysterne. Hendes hånd fandt Ingrids kusse, som allerede var våd og varm. Hun lod sig glide ned på gulvet, spredte Ingrids ben og lod tungen glide ned over hendes mave, gennem urskoven for at ende med at åbne Ingrids fisse med tunge og læber. Ingrids fisse var som en stor blomst i mørkerøde farver, Kirsten lod tungen glide ind i revnen og køre godt rundt der. Ingrid vred sig af velvære.

På den anden side var Erik i gang med at slikke Peters omskårne pik. Han kørte tungen rundt om pikhovedet og ned ad skaftet, samtidig med at han søgte at holde øjenkontakt og følge Peters reaktioner. Peter nød behandlingen. Erik lagde sig på knæ foran Peter og spredte hans ben, så han kunne komme til nosserne. Der var hår både om pikken og nosserne, men det tændte Erik endnu mere. Han fik Peter til at trække benene højere op, så han kunne komme til at slikke ham bagi. Peter gryntede og stønnede af vellyst, ikke mindst da Eriks tungespids trængte igennem ringmusklen. Erik rejste sig op og trak Peter op af sofaen, så de kunne kysse hinanden stående og lade hænderne kæle for hinandens baller.

Imens havde Kirsten og Ingrid byttet plads. Det var nu Ingrid, der lå på knæ foran Kirsten og nu kunne se, føle, lugte og smage en anden kvindes kusse for første gang i sit liv. Og hun tog for sig af retterne. Selv om hun ikke havde slikket fisse før, vidste hun nøjagtig, hvad der skulle til. Erik var en meget dygtig og udholdende fisseslikker, og hun søgte nu at gøre ham kunsten efter. Masser af spyt, køre tungen så dybt ind som mulig, og behandle klitoris som en lille pik. Det bekom Kirsten særdeles godt, og det gjorde det også, da Ingrid nåede ned til hendes bagerste hul og slikkede det. Det var ikke noget, Kirsten havde prøvet før, og hun fik nærmest et elektrisk stød, da hun mærkede, at en kold tungespids var trængt indenfor. Hun var tæt på orgasmen, men ønskede at trække tiden ud, så hun fik rejst Ingrid op igen. De satte sig ved siden af hinanden, kyssede dybt og kiggede så på, hvad mændene havde gang i.

Erik havde hvisket til Peter, at han trængte til en røvfuld. Erik bøjede sig frem og med armene støttet på en stoleryg, stod han med spredte ben og vendte røven mod de andre tre i rummet. Peter klaskede på ballerne, først lidt blidt og forsigtigt, men Erik vrikkede bare med røven og signalerede, at han ville have mere og hårdere. Peter lod sig rive med og blev ekstra tændt af de rødlige, varme mærker på Eriks baller. Han holdt inde, og gav sig i stedet til at slikke røv på Erik. Han ville ind i den røv med sin pik og det skulle være snart. Han gav røvhullet en kraftig spytklat som smørelse og stødte pikhovedet ind. Erik tog ubesværet imod, og Peter kunne mærke hvordan Eriks røvhul strammede sig om hans pik. Det føltes nærmest som et fast håndtryk.

Kvinderne lagde sig i 69 og fortsatte deres fisseslik, der nu var helt uden begrænsninger. De nærmest slugte hinandens kusser og bearbejdede røvhullerne med tunge og fingre. Deres orgasmer kom nærmere og nærmere – først måtte Kirsten give efter og mindre end et minut efter kom også Ingrid. De lagde sig tæt op ad hinanden, ansigt til ansigt, og kyssede og kælede blidt videre.

Peter bollede Erik i en fast rytme. Begge stønnede og pruste, de var berusede i en anden verden. Men til sidst kunne Peter ikke holde sig mere, han sprøjtede sin sæd oppe i røven på Erik. Erik rejste sig op. Hans pik var blevet noget slappere, mens Peter havde bollet ham, men Peter var en gentleman, der ikke trak sig, selv om han var kommet, så han gik i gang med et blowjob, så Erik også kunne få sin udløsning.

Kvinderne kiggede på og blev enige om, at her var det på sin plads, at de hjalp til. De lagde Erik ned på sofaen, Kirsten satte sig overskrævs over hans hoved, så hun kunne presse fissen ned over hans mund, Ingrid og Peter slikkede pikhovedet sammen.  Med den behandling var der ikke langt igen, før Erik også fik sin udløsning.

Da de havde sundet sig lidt, gik de alle fire under bruseren. De skiftedes to og to til at sæbe ind og skylle af. Ingrid og Erik gennemførte deres faste ritual med at pisse på hinanden under bruseren efter sex. Det så Kirsten og Peter, og det ville de så også prøve.

Bagefter fik de en øl sammen, før Kirsten og Peter klædte sig på, tog hjertelig afsked og gik hjem. Alle var glade og syntes de havde haft en dejlig oplevelse.

Så snart gæsterne var gået, gik Ingrid og Erik i soveværelset og bollede som aldrig før. Det samme gjorde Kisten og Peter, da de kom hjem.

De to par har ikke haft kontakt med hinanden siden. Det var en engangsoplevelse, som ikke kunne gentages.

Modent bipar søger bipar 60+
I alt: 4.5 ud af 5 - fra i alt 25 stemmer

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.