Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

En dag sagde min far at Verner skulle bruge min hjælp i weekenden i deres sommerhus og jeg ville blive hentet af min Far og Mor søndag eftermiddag.
Så jeg skulle lægge de klæder frem jeg ville have med. Lidt efter kom min mor med tasken og sagde at så var den pakket. Blev så kørt op til Verner der tog imod mig sammen med Gerda og så tog vi afsted efter 30 min hvor mig far og dem snakkede sammen. Deres to drenge sad inde på deres værelse og sagde ikke en lyd. Vi kørte op til Hasmark ved Bogense og her blev jeg beordret ud af bilen og tage mit tøj af. Der var ikke ret mange en fredag eftermiddag.
Her kunne ingen se mig. Jeg lystrede og lagde mit tøj på bagsædet. Tog min taske og gik ind i sommerhuset. Der blev tændt på i kaminen og så sagde Verner vi skal lige en tur ned til vandet, tag dit badetøj på. Vidste jeg havde taget mine badebukser med, men fandt kun en bikini og en badedragt. Verner mente jeg skulle tage badedragten på. Da jeg havde gjort dette førte han min tisser ind mellem mine lår så jeg mere lignede en pige. Så legede hans finger oppe i mig og jeg skulle kysse ham tak for at han hjalp mig og slikke hans finger ren. Vi gik så ned til vandet og han holdt min hånd hele tiden og kom der andre trak han min ind foran ham. Han ville ikke vise andre at han var liderlig og gik med en stivert. Så skulle jeg løbe ned til vandet som piger nu engang løber og efter en times tid havde jeg lærte hvordan piger løber når de er i en badedragt.
Gik tilbage til sommerhuset og blev tørret. Skulle hænge min badedragt op på tørresnoren og da jeg kom ind igen, stod han helt nøgen og ventede på at jeg skulle slikke ham. Jeg lagde mig på knæ og åbnede munden og han kørte mit hoved frem og tilbage. Så skete det og så kyssede vi igen. ?Ned på knæ og bliv liggende sådan til jeg siger til?. Lidt efter kom han hen til mig og sagde ?Slik? og viste mig at der stadig var nogle dråber tilbage. Det skete et par gange at han kom ind fra køkkenet og jeg skulle slikke den ren.
Vi spiste og igen skulle jeg sidde på skødet af ham mens han madede mig med den ene hånd og den anden legede med mig. Den var begyndt at vise at der skete noget og dette kunne han lide. Så mens han vaskede op, skulle jeg sidde på køkkenbordet og lege med mig selv. For første gang skete der noget og der kom det man kalder pre-sperm og det slikkede han i sig og så skulle vi tungekysse og så fik jeg det tilbage. Da vi skulle i seng var det jo i den samme seng og jeg skulle ligge inderst. Han havde taget en af Gerda?s natkjoler af nylon med som jeg skulle sove i. Næste morgen kom hans ven og ?Pigen?. Da de så at jeg gik nøgen rundt skulle pigen også klæde sig af. Jeg skulle tage tøjet af hende og da jeg trak hendes trusser ned, skulle jeg slikke hende velkommen og hun fik udløsning i min mund og så skulle vi jo tungekysse og vise væres ?Mesteren? spermen i vores munde inden vi skulle synke. Så skulle vi ned til stranden og vi piger fik badedragterne på. Tisseren der nu havde fået liv blev ført ind mellem vores ben. Vi skulle så ned og bade mens de snakkede sammen. Vi begyndte også at snakke sammen om de voksne og at vi ikke turde gøre andet end det der var blevet befalet. Vi nåede endda at blive kolde og løb op til dem. Så gik vi alle fire tilbage til sommerhuset og vi blev skyllet rene med haveslangen og det var iskoldt vand. Dette medførte at vi gik rundt med vores små stive tissere. Det hyggede de voksne sig over og da så jeg at Verner havde hans hånd nede i hans vens bukser. Der blev lagt et tæppe ud på græsplænen og der skulle vi ligge og blive varmet op af solen mens de lige skulle ordne noget inde i sommerhuset. Vi kunne se dem gennem vinduerne og vidste at så kunne de også se os.
Vennen lå på maven på spisebordet og Verner stod bag ham og hyggede. Bagefter lå Verner på bordet. Da de kom ud, blev vi begge beordret til at slikke dem rene og så tungekysse de hinanden, mens vores munde havde deres safter.
Vi fik aftensmad. Forloren skildpadde på dåse, Verner gjorde meget ud af at fortælle at der var sperm i maden. Dette kunne vi ikke smage men alligevel det lød ækelt. Ikke nok med det så skulle vi også drikke alkohol til måltidet. Kun for at vi skulle ligge og sove mens de to elskede sammen. Vågnede op tidligt på morgenen og skulle bare tisse og da jeg kom tilbage så jeg at Verner lå med vennens pik oppe i sig. ?Jeg elsker at få pik? sagde han til mig og beordrede mig i seng igen. Lå i lang tid og hørte dem hygge sammen og få udløsninger i hinanden.
Morgenmaden foregik i stilhed, vi sad alle fire nøgne og Verner og hans ven havde hygget sig med at barbere hinanden så vi alle fire sad med hårløse kønsdele. Verner rejste sig og skulle nå noget i skabet overfor og hans ven skyndte sig at sætte et par fingre op i Verner. Så blev vi jaget ud i haven og skulle rydde op. Vi hørte at vennen fik udløsning og da de kom ud, lagde vennen sig på bænken udenfor og slikkede Verner bagi. Vi skyndte os om til garagen for at lægge brænde på plads og lod dem være.
Senere skulle vi slå græsplænen og rive græsset sammen mens de voksne malede huset. Kl. 14 blev vi beordret il vores eget tøj. Kl. 15 eller deromkring kom vores forældre og hentede os. Vi fik hver 100 kr. for den hjælp vi havde givet denne weekend. Begge hold forældre var så glade at Verner og hans ven havde tid til at tage sig af os ?banditter? og tage os med ud til strand og skov.
Hvor var det hårdt at tie stille om alle de ting der skete.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.