Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg er en moden mandlig tantramassør og har lavet tantra i 8 år. Bor lidt nord for Aalborg. Er uddannet massør og har egen klinik. Her kommer en meget intens og rigtig dejlig oplevelse. Jeg har valgt ikke at bruge tantra betegnelser på kønsorganerne i mine historier. Jeg nyder samvær både med mænd og kvinder.
En af mine gode mandlige venner havde bestilt tantramassage af ren nysgerrighed. Vi har altid hygget os sammen. Havde tit givet ham almindelig massage nøgen uden sex. Jeg havde flere gange under massagen iagttaget at han fik stådreng. Jeg vidste at han levede sammen med en mand. Jeg havde fortalt ham meget diskret, at jeg var begyndt at give tantramassage til mine kunder. Jeg havde åbenbart pirret hans nysgerrighed og givet ham lyst til at prøve det. Han gav mig helt frie hænder og ville bare opleve tantra fuldt ud.
Da han kom kunne jeg fornemme at han var meget spændt og opstemt. En flot bule i bukserne afslørede hans tilstand. Jeg havde gjort rummet klar med dæmpet belysning og levende lys. Vand og frugt var klar når vi havde lyst eller behov. Altid 23 – 24 grader i rummet når jeg laver tantra. Vi stod overfor hinanden og jeg foreslog at vi startede med at hjælpe hinanden af tøjet og jeg skule nok styre forløbet. Han sagde igen at intet var forbudt. Dejligt, så var det på plads.
Historien fortsætter under reklamen

Jeg bad ham lukke øjnene og gav ham en rigtig krammer. Straks pressede han sin krop mod mig og vi kunne begge mærke hinandens pikke gennem bukserne. Vi stod længe og bare nød varmen fra hinandens kroppe. Jeg kærtegnede hans ansigt og åbnede hans skjorte meget langsomt. Han har en meget flot krop og jeg nød at kærtegne ham. Tog fat i hans bukseknap og lynede lynlåsen ned. Ud sprang hans pik. Han havde ingen underbukser på. Tog bukser og strømper langsomt af ham. Da jeg lå på knæ foran ham kom jeg til at røre hans pik med mit hoved. Den så dejlig klar ud. Gav ham en krammer og sagde at nu måtte han gerne tage mit tøj af. En tilfreds brummen lød fra ham. Kyssede mig på halsen og nærmede mine læber. Han prøvede forsigtig om jeg ville kysse. Hans tunge fandt vej ind i min mund og vi snavede hinanden rigtig længe.
Han trak min t-shirt af mig og hans tunge kærtegnede mine brystvorter. Jeg sagde til ham "Husk nu at du bare skal nyde og intet yde". Han kiggede op på mig og smilte. "Fik bare sådan lyst". Han tog fat i mine shorts og trak samtidig mine underbukser ned og tog den væk sammen med strømperne. På vej op kiggede han intenst på min pik og gav den et dask. Han tog om mig og vi fandt begge hinandens baller og holdt bare om hinanden. Han ville igen kysse. Skal da love for at han var tændt. Han fortalte, at han i mange år havde haft lyst til mig. Havde bare ikke turdet gøre det, så da jeg fortalte om tantraen, så han chancen til at komme tættere på mig.
Så sagde jeg at vi kunne begynde massagen. Bad ham lægge sig på maven. Gav han en pude under maven så han røv blev hævet. Hans pik var også tilgængelig. Begyndte med at smøre rigeligt af den varme olie på hans ryg og arme. Gav hans nakke og hals en let og behagelig massage. Stillede mig ved hans hoved for at give hans ryg massage. Min pik ramte ham i håret når jeg strøg ham nederst på ryggen. Hans ene hånd fangede min pik og han ville kæle for den. Jeg tog hans hånd væk og sagde til ham, at nu skulle han bare ligge og nyde livet uden at gøre noget selv. Gav ham et lille bestemt klask på hans ene balle. Gik ned til hans fødder og smurte olie på hans fødder og underben. Gav en grundig gang fodmassage på begge fødder. Var meget opmærksom på at massere alle hans sexstimulerende områder og punkter. Smurte olie på hans lår og baller og begyndte at massere området tæt på hans anus og mellemkød. Hver gang jeg masserede tæt på løftede han op mod mine hænder for at få mere.

Jeg intensiverede massagen omkring hans baller og anus. Spredte ballerne så anus blev tilgængelig. Stille cirklede jeg en finger omkring hullet. Hans vejrtrækning lød meget tydelig i rummet.
Han sagde "Giv mig en finger nuuuu". Så pressede jeg en finger lidt indenfor og cirklede og lidt frem og tilbage. Han blev meget urolig og stønnede. Tænkte at nu måtte jeg nok sætte tempo ned for at undgå han fik orgasme. Afsluttede og kælede stille hans baller. Smurte nyt olie på hele kroppen. Så startede jeg med langsomme strøg fra fødder til skulder. Brugte både hænder og underarm. Kørte mange gange op mellem ben og ramte anus og fortsatte op til skulderen. Kørte ned langs siden og gentog mange gange. Kunne mærke at han var blevet mere rolig. Gik op på siden af ham og masserede fra spidsen af pikke og op forbi anus mange gange. Han blev igen urolig og stønnede. Tog med min ene hånd let omkring pikhovedet og kørte en finger i cirkel omkring anus, stak langsomt en finger op. Kunne høre at han nærmest holdt vejret i spænding. Hvad ville der nu ske. Jeg blev bare ved at gøre dette meget let og langsomt. Stoppede med at massere de ædlere dele og gav nogle lange strøg til afslutning og bad ham vende sig om og ligge på ryggen.
Tilbød et glas vand og frugt. Smurte den varme olie på hans bryst, arme og mave. Startede med at lave cirkelbevægelser på maven. Kom tæt på hans stive pik hver gang jeg cirklede forneden. Pikken pulserede hele tiden. Gav armene en gang massage og lod ham tilfældigt mærke min pik i hans hænder. Stod ved hans hoved og masserede hans krop fra bryst til nosser. Jeg smurte olie på begge ben fra fod til skridt. Masserede fødderne grundigt. Strøg op af benene til bækken og kørte tæt forbi pik og nosser. Masserede lange på inderlårene og iagttog hans reaktion. Ingen tvivl om at han var total tændt. Satte mig op på hans lår og masserede hans mave og bryst længe. Gled mit underliv hen over hans pik. Fristede med min krop og kyssede han med tungen langt ned i hans hals. Han forsøgte at styre sin pik mod mit røvhul. Han sagde. "Må jeg ikke nok få lov at kneppe dig mens du sidder på mig" Jeg holdt hans arme væk så han ikke kunne nå sin pik. Gled frem og tilbage på pikken mange gange. Jeg tænkte ok. Det gør vi så når han nu ønsker det.

Jeg fandt et kondom og satte på hans pik. Jeg holdt hans pik mens jeg styrede den mod mit hul. Han blev helt vild. Forsøgte at trænge op i mig. Jeg styrede så han ikke kunne. Jeg ville styre forløbet. Mit hul skulle da lige vænne sig til hans pik. Ganske langsomt kom han længere og længere op. Så var han helt i bund. Jeg blev siddende hårdt på ham så han ikke kunne køre frem og tilbage. Det var tydeligt at han var tæt på orgasme. Jeg holdt min hånd under hans nosser så jeg var klar til at klemme og forhindre hans sperm i at komme ud. Jeg bad ham ligge stille og jeg rejste og sænkede mig langsomt med hans pik dybt oppe i mig. Flere gange stoppede jeg nå jeg kunne fornemme at han var ved at komme. Pludselig uden varsel eksploderede han. Jeg trykkede hånden kraftigt under nosserne og bremsede dermed hans ejakulering. Nu kørte jeg igen op og ned på hans pik. I meget lang tid var han i ekstase og til sidst slap jeg mit greb under nosserne. Lagde mig ned over ham og vi mødtes i et langt kys. Han lagde armene om mig og gav mig en kæmpekrammer. Ingen tvivl om at han havde fået en dejlig oplevelse.
Nu var det tid for sidste del af massagen. Jeg gjorde en top madras klar på gulvet med lagen og puder. Bad ham lægge på maven. Denne sidste del skal kun være ganske blid massage med fokus på afslapning. Satte mig mellem hans ben og masserede hans ryg og en lille smule på baller og ben. Ikke noget med at friste og ophidse. Lagde et stort håndklæde over ham og trak det stille af ham fra overkrop til fødder. Bad ham ligge på ryggen og gav ham samme blide massage på forsiden.
Han gav mig en stor krammer og takkede mig for en pragtfuld massage.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 9 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.