Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

For nogle år siden fik jeg kontakt til en anden moden fyr på bf. Han var lidt ældre end mig. Vi aftalte jeg skulle komme forbi hans adresse med det samme.

Jeg mødte op på hans adresse, og egentlig havde vi ikke aftalt meget andet end jeg skulle sutte ham så var egentlig lidt spændt på hvad aftenen kom til at byde på af sex. Jeg blev ikke skuffetJ.
Han lukkede op med badekåbe på, og jeg havde dårligt lukket døren før han trak kåbe til side og afslørede en fin halvstiv pik. Han sagde ikke mange ord men kommanderede mig på knæ og til at slikke hans, som jeg gjorde med glæde. Jeg slikkede ham helt stiv og pikken viste sig meget flot og ca. 18-20 cm og helt glat. Han gik derefter ind i stue og satte sig på en stol, bad mig tage mit tøj af og fortsætte med at slikke hans pik. Så jeg lå på knæ foran ham helt nøgen, mens han tydeligt nød jeg slikkede hans pik.

Efter en ca. 10 minutter hørte jeg skramlen ude ved hoveddøren, mens jeg stadig slikkede pik. Jeg følte mig lidt sårbar da min nøgne røv vendte lige mod hoveddøren, så jeg stoppede med at slikke og ville vende mig mod døren. Men jeg blev fastholdt af hans stærke hænder, og min mund igen tvunget ned over hans pik. Jeg kunne høre hoveddøren blive åbnet og en person kom ind i stuen. Pludselig kunne jeg mærke en hånd på min røv der langsomt bevægede sig mod min pik. Hånden tog hårdt om min pik, og jeg gav mig lidt. Jeg kunne høre begge grine af mit piveri, og jeg forstod den nye person også var en mand.

Jeg kunne skimte ud af øjenkrogen at han tog sit tøj af og kom over mod os begge. Også fik jeg en ny pik stukket i munden. Lidt mindre end den første og lidt hår rundt omkring, men ok. Begge sætter sig i sofaen og jeg kan skifte mellem de to pikke. De sidder tydeligt og nyder det, mens de drikker nogle glas hvidvin.

De to rejser sig op, og beder mig følge med. Vi går ud i badeværelset og jeg skal sætte mig på knæ i brusenichen. Ingen fortælle hvad der skal ske, men jeg fornemmer hvor det bærer hen. Den sidst ankomne stiller sig foran mig med sin pik i hånde, og beordre mig til at gabe op. Også kommer der en kraftig stråle af pis ind i min mund, jeg sluger ikke så meget men lader det løbe ud igen. Det er meget ydmygende især fordi de to mænd står og griner og kommenterer hvordan jeg modtager al den pis i min mund. Men samtidig bliver jeg også mærkelig ophidset og liderlig. Han gør sig færdig og jeg får pikken i munden og skal slikke den ren. Imens stiller den anden sig klar med sin pik, og da jeg er færdig skal jeg vende mig mod ham og modtage hans pis. Taktikken er lidt anderledes fra hans side, så da min mund er fuld af pis, stopper han med at pisse. De kommenterer at min mund er helt fyldt med pis, og pludselig får jeg en hånd over min mund, og en anden der klemmer på min næse og mit hoved bliver tvunget lidt bagover. Jeg kan ikke gøre andet end at sluge alt hvad jeg har i min mund for igen at kunne få vejret. Jeg hoster for igen at få vejret. Dette gentager sig et par gange, indtil jeg får lært at sluge alt pis. Da han også er færdig skal den også slikkes ren.

Jeg får besked om at tage et bad og bagefter komme ind til dem i stuen igen. Da jeg er færdig med badet gør jeg som jeg får besked på, og går igen på knæ foran dem. Jeg skifter igen til at slikke deres pikke. Kan mærke at den ene pik er ved at komme. Jeg bliver holdt fast så pikken sprøjter i min mund og fylder min mund med sperm. Jeg sluger al sperm og skal igen slikke den ren.

Så bliver det den anden piks tur, og igen forsøger jeg at sluge al sperm. Det lykkedes ikke helt så jeg må slikke pik og nosser ren for sperm bagefter.
Jeg tager mit tøj på og kører hjem, endnu en fræk oplevelse.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.