Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Der skete noget den anden dag som normalt ville være et drømme scenarie, men når det så sker i virkeligheden er det langt ude.

Har tit på vej hjem fra arbejde om aftenen - som er forholdsvis sent - tænkt det kunne være frækt at lege lidt.

Jeg står i toget og som alle andre er jeg gået tidligt ud og stå ved dørene ca. 5 minutter før.
Der kommer et par andre og så en sort fyr på ca 45 i blå arbejdsbukser og jakke. Lidt liderlig kigger jeg på ham bagfra og tænker hvor stor en pik mon han har. Han kigger over skulderen og fanger mit blik - jeg kigger væk. Er ikke så god til at blive opdaget i at kigge på den måde. Han stod med siden til og jeg kunne ikke holde mit blik fra hans bukser.

Det eneste jeg kunne se var hans hånd i bukserne og ikke noget "mærke" efter hans pik - som jeg fantaserede lidt om var en stor sort pik.
Han vendte sig lidt længere mod mig og igen fangede han mig i at kigge - kunne se noget helt nede ved lommen, men det måtte være nøgle eller pung tænkte jeg.

Han vendte dig næsten helt mod mig - synes det var sært da han egentlig om lidt skulle ud af dørene, jeg fangede hans øjne et par gange og han smilede lidt.
Toget ankommer og vi går ud. Han går bagved mig og går i den anden side af trappen. Kigger på ham - han kigger tilbage. Da vi kommer ned for enden skal han den ene vej og jeg den anden, kigger mig over skulderen og ser han kigger efter mig.

Normalt ville jeg gå hjem, men tænkte at det her ville være for meget at skulle tænke på senere hvis han virkelig ville noget. Jeg vender om og går ned til hans ende - søreme om han ikke står oppe for enden af trappen og venter. Vi går gennem vente salen. Han kigger på mig og står stille. Det er sent så alle går og vi står der alene.

Hele min krop dirrer af liderlighed - han peger på toilet døren som er med betaling - og viser mig en mønt.

Jeg går hurtigt derover han åbner og vi går ind hvor der er to toiletter. Jeg går først og med hurtige skridt ind på handicap toilettet - han går efter og låser døren. Satte mig på knæ lynhurtigt - åbnede munden og åbnede hans bukser og en stor halvstiv 22-23 cm pik var der til mig. Ikke meget hår men små krusede sorte hår ved skaftet.

Jeg tog den i munden og suttede, nøj det var frækt... og han nød at se mig gøre det... forstår nu nogle gange på FILM når en hvid tøs sutter en kæmpe sort pik. Havde to hænder på den og når jeg suttede føltes det som jeg kun tog spidsen.
Perfekt tid til at øve mig mere på Deepthroat. Bundede den flere gange - mens han stønnede lidt, igen og igen. Så tog jeg hovedet fra for at få lidt luft. Han tog fat om mit hoved og pressede i bund - knaldede min hals... sikke glæde, en kæmpe sort pik i min mund og hals.

Suttede videre og så skete det som ikke sker i filmene. Der kom nogen uden for toilettet som begyndte og larme.
Vi kiggede på hinanden og begge kunne se vi måtte slutte det.

Jeg gik ud først, og forlod toilettet hurtigt... gående hjem mega liderlig og uforløst - ville gerne have haft et mega
Sprøjt udover mig fra ham.

Håber vi ses igen

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 33 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.