Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Naboen er ved at få bygget en garage forholdsvis nær hækken over til mig. Jeg havde godt set de begyndte i sidste uge og nu hvor jeg havde ferie, var jeg interesseret i at se håndværkerne, så jeg gik en tur forbi. Der gik to murer og arbejdede der. En lidt ældre som jeg vurderede til at være mester og så en flot murersvend i 30'verne. Han var lækker, som han gik der i de stramme hvide og blå arbejdsbukser samt tilhørende pilotjakke og kasket. I dag havde han også sorte sikkerhedsgummistøvler på. Han skulle da ikke løbe længe efter mig.. S

Jeg kunne jo ikke stå der og drømme, så jeg gik hjem igen.. Nussede lidt rundt i haven hvor jeg kunne høre hvad håndværkerne talte om. "Har du fået noget på den dumme i weekenden", spørger mester den anden. "Nej, kun narrefisse. Gider snart ikke jagte piger mere", svarede den yngste. "Tag ind til storbyen og køb en luder eller endnu bedre en trans", var svaret. "De ved hvordan en mand skal behandles".

SEX I DAG?

Nu var jeg tændt, så jeg gik i bad og gjorde mig lækker.. mens jeg drømte om, at jeg lige var den tøz, han ville møde og kneppe efter fyraften..

Jeg vidste, det kun var en drøm, men det gjorde mig liderlig og det kunne jeg jo ligeså godt bruge til at spille pik efter.

Efter badet gik jeg igen ud i haven.. og hørte at mester sagde, "Jeg må smutte, håber du kan klare dig selv resten af dagen..

Tankerne begyndte nu at køre i mit hoved.. Jeg vidste at naboen ikke var hjemme, så måske jeg skulle dresse op som trans og gå over og hilse på ham. En risikabel handling hvis nogen på vejen så mig.. Men jeg var liderlig og gik ind igen for at dresse op.

Tog g-streng på, de sorte selvsiddende nylonstrømper, en kort sort kjole og stiletskoene. Den skulderlange paryk, øreringene, den feminine parfume og et par røde læber.. Nu var jeg klar, men turde jeg?

Inden jeg blev færdig med mine overvejelser, ringede på døren. Jeg skulede ud af vinduet og så at det faktisk var mureren, der ringede på.

Med bankende hjerte åbnede jeg døren.. nu måtte det bære eller briste.. Han så op og ned af mig, mens han fremstammede om han lige måtte låne mit toilet.. Ja selvfølgelig måtte han det.. Han stillede gummistøvlerne på måtten. Jeg kunne ikke lade være med at røre ved dem, mens han var væk, og blev om muligt mere liderlig. Sorte kraftige sikkerheds støvler, godt brugte og slidte, men egentlig ikke meget beskidte.. Det havde nu heller ikke regnet i dag..

Jeg tror, han havde gennemskuet, at jeg var en mand indeni pigetøjet.. for da han kom ud igen, kom vi i snak.. jeg bemærkede en begyndende bule i de stramme arbejdsbukser, så jeg begyndte at dreje samtalen hen på det frække.. Han virkede lidt genert, men da jeg spurgte om jeg måtte mærke, hvad der gemte sig lige der, mens jeg lagde an til at tage ham i skridtet, sagde han bare, ja hvis du tør.. S

Blidt lagde jeg en hånd på bulen.. den blev hurtig større så jeg bukkede mig ned og bed i den.. ikke hårdt – men nok til at han gik et lille skridt baglæns. Forsigtigt lynede jeg ned og fiske med lidt besvær hans pik frem i lyset.. Jeg fugtede mine røde læber, slikkede omkring pikhovedet og sugede det ind i munden..

Han stak en hånd ind under min kjole og mærkede de glatte baller.. og min tøsepik med sin ru hånd.. uhm..

Han stønnede og nød klart min behandling af hans pik, som jeg sugede helt ned i halsen, mens jeg spillede med tungen mod bagsiden af pikhovedet. Hans muskler sitrede bag de grove arbejdsbukser. Snart skubbede han mig væk og satte sig på hug foran mig, rykkede lidt i min pik, legede med mine nosser.. og følte på mine nylonstrømper..

En "pige" med pik – spændende sagde han stille.

Han rejste sig, skubbede mig hen til bordet og bad mig bukke mig indover det. Spred dine ben, sagde han og løfte op i min korte kjole og trak g-strengen ned over mine lår.. Uhm.. lækker glat røv, sagde han og spyttede i min revne, hvorefter han massererede mit glatte hul med en finger.. Jeg spredte benene og skød røven bagud mod ham.. pludselig mærkede jeg hans knæ i skridtet hvor han masserede området mellem min røvkusse og mine nosser mod de grove arbejdsbukser..

Jeg stønnede højlydt af lyst og snart stod han tæt mod mig med hænderne på mine hofter... din liderlige tøz, hviskede han i mit øre.. Du skal ride min pik.

Så satte han sig på en stol og strakte sine ben.. jeg lagde mig op af hans ben og suttede hurtigt hans pik helt stiv og våd.. inden jeg vendte mig om og langsomt sænkede mig ned over den.. Uhm.. dejlig stramt og varmt hul, stønnede han, mens hans hænder kørte rundt på min krop.. Først red jeg i langsomt tempo, men snart tog han et fast tag i mine hofter og hjalp mig med at øge tempoet... -Stop, stop sagde han og pressede mig ned mod sit skød. Jeg sad nu stille med hans pik begravet dybt i mit varme indre.. Begyndte at rotere med hofterne.. Oyj... jeg kommer snart, stønnede han.. Pludselig mærkede jeg hans greb om mine hofter strammes... Rid mig, jeg kommer.. Og jeg red ham hurtigt til en udløsning..

Jeg nød at sidde på hans skød mens han langsomt fik vejret igen.. Du fik jo ikke så meget ud af det, siger han så, med henvisning til at jeg ikke fik udløsning. "Gør ikke noget.. hvis du lige vasker din pik, finder jeg noget kaffe, så sutter jeg dig stiv igen".

Da jeg stod i stiletterne og strittede med min røv ved køkkenbordet mens jeg skænkede kaffe, kom han hen bag mig med pikken hængende ud af bukserne.. Du har godt nok en dejlig røv, sagde han og rakte en hånd op under den korte kjole.. køre en finger ned gennem min revne og ind mellem benene for lige at kramme mine nosser.. jeg stod stille og nød hans tilnærmelser..

Jeg stillede kaffen på bordet og vi satte os ned.. Snakkede lidt sexfantasier mens vi nød en slapper. Han rejste sig, gik ud i entreen og tog pilotjakke og gummistøvler på.. "Øhh, ville du ikke hjælpe mig til udløsning" spurgte jeg.. Jo jo svarede han.. men du har jo lige fortalt hvor meget du tændte på mig da du så mig udenfor i det tøj her, så derfor tager jeg det på her til næste omgang. Min pik er klar til dig, sagde han og lænede sig afventende med ryggen op af vægen, let spredte ben og en halvstiv pik ud af bukserne. Straks satte jeg mig på hug foran ham, fiskede hans nosser frem og slikke dem rigtig godt og grundigt inden jeg fortsatte med at sutte hans nu stive pik igen... legede med hans nosser mens mine læber og tunge bearbejde hans pikhoved..

Han løftede den ene fod så støvlesnuden ramte mig mellem benene og gned mine nosser.. Hvis ikke jeg var tændt, så blev jeg det da nu.. Han løftede mig op at stå og omfavnede mig mens han krammede mine baller.. Jeg pressede mit skridt mod hans mens jeg nød hans stærke arme holde mig fast..

Læg dig på bordet, så vil jeg kneppe dig som den luder du er, stønnede han. Snart lå jeg med stiletterne på hans skuldre og mærkede hans pik arbejde dybt i mit varme hul.. Jeg kunne høre han var ved at komme og begyndte at spille min pik.. men han fjernede min hånd og tog selv et fast tag i min tøsepik og spillede den vildt mens han stønnede højlydt.. Snart kom jeg vilde sprøjt op af min mave.. hvilket også fik ham til at komme dybt i min varme kanal...

Så var vi begge godt brugte og tømte, men inden han gik, aftalte vi at han kunne komme hver dag resten af ugen... For som han sagde: Mester havde ret, en tv ved hvordan en mand skal have det. Hvor mon han ved det fra...?

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 42 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.