Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg køre ind på rastepladsen. Den var ret øde, hvilket passede mig godt. Søgte efter toilettet. Heldigvis havde de et handicap toilet der passede til mit formål. Jeg tog min taske og steg ud af bilen. Skyndte mig ind på handicap toilettet. Inde på toilettet tog jeg mine bukser og skjorte af. Stod nu i et par sorte dametrusser. Ja selv om jeg er en mand går jeg med dameundertøj. Kan slet ikke lade være . Fandt min hofteholder i tasken, tog den hurtigt på, så nylonstrømperne. Nu begyndte jeg at føle mig dejlig tøset. Greb igen ned i tasken og tog min sorte bh op. Spændte den behændigt om brystkassen og tog stropperne op om armene og op på skuldrene. Jeg kiggede ned i tasken hvor der lå en nederdel og en fræk overdel samt mine kunstige bryster, høje stiletter og en paryk og min sminke. Et en lille rum lå også en metalkasse med endnu en hemmelighed. Et par nippleclams.

Jeg bestemte mig nu for ikke at fortsætte med påklædningen da jeg ville ind og have en kop kaffe i det nærmeste indkøbscenter. Jeg kunne altid tage resten på når kaffen var indtaget. Jeg tog hurtigt mine "mande" bukser og skjorte på. Lukkede tasken, kiggede mig i spejlet. Nej man kunne ikke se min omklædning. Jo hvis min kiggede ned på mine sko kunne man vel ane de sorte nylonstrømper.

SEX I DAG?

Jeg låste døre op og gik ud. I det jeg kom ud af døren kom en mand op bag mig. Sagde med en hård kommando stemme "stå helt stille og gør som jeg siger, så sker der dig ikke noget". Jeg skulle lige til at dreje hovedet, men fik hurtigt besked om ikke at kigge tilbage. Manden tog fat i mine arme, og min taske faldt til jorden. Så tvang han mine arme om på ryggen og bandt dem hurtigt sammen. Jeg forsøgte igen at vende mig om, men fik med en meget bestemt tone besked på at kigge lige frem. Han holdt mig tæt ind til kroppen, jeg kunne mærke hans ånde ved mit øre da han lagde et bind for mine øjne og sagde jeg skulle stå helt stille.

Således bundet blev jeg nu ført væk. Et bildør blev åbnet og jeg fik besked på at kravle ind bag i bilen. Med besvær kom jeg ind og min taske kom bagefter.

Efter en kort køretur stansede bilen. Bagdøren blev åbnet og jeg fik besked på at kravle ud. Jeg blev ført et kort stykke ad nogle fliser, en dør blev åbnet og jeg blev skubbet ind.

Jeg fik besked på at stå stille. Kunne intet se og bar bagbundet. Forestillede mig alt muligt. Jeg kunne høre manden rode rundet i min taske. Han havde åbenbart fundet mit dametøj, parykken og mine kunstige bryster. Hvad fa.... Er det for noget? Spurgte han lidt grinende. Tøsetøj? Hvad bruger du det til? Jeg viste ikke hvad jeg skulle svare, så jeg sagde sandheden at jeg sommetider gik i det. Jeg kunne mærke han kom hen til mig. Gik om bag mig og pressede sig ind mod min krop. Han begyndte at spænde min livrem op. Jeg protesterede kraftigt. Hvis du ikke står stille må jeg straffe dig, her er det mig der bestemmer, sagde manden hårdt og tog mig hårdt i skridtet. Grinende sagde han: hvad fa.... Tøsepikken er da vist blevet stiv, lad os se nærmer på den. Åbnede nu mine bukser og trak dem ned. Grinende sagde han: nå tøsen har endda dameundertøj på og begyndte igen at tage mig i skridtet. Jeg forsøgte at trække mig tilbage, men han tog et godt tag i mig. Trak mig over til en sofa og lagde mig ned over hans knæ. Han begyndte at give mig en hård røvfuld. Jeg skreg og klynkede, men grinende sagde han bare: her bestemmer jeg og du gør som jeg siger ellers må jeg jo straffe dig. Jeg fik mindst 10 hårde slag mere inde han var tilfreds.

Så rejste han mig op. Trak mig over til et spisebord hvor jeg blev placeret på kanten. Mine bukser var nu helt trukket af. Han satte noget om anklerne på mine ben. Så blev først det ene ben trukket ud til siden og fastgjort til bordbenet, så det andet. Et par læder manchetter kom om mine armled inde han løsnede mine arme med ordene: gør du modstand vil du blive straffet. Stille fandt jeg mig i at han tog min skjorte af og lagde mig ned på bordet. Mine arme blev nu spændt fast til de andre to bordben og jeg lå nu på bordet som et X. Mande bevægede sig nu væk fra mig. Jeg kunne høre han var i min taske igen. Så kom han hen til mig. Det raslede. Jeg viste godt hvad han havde fundet. Min æske med mine nippleclams. Han raslede med dem og grinende kom han med bemærkningen: tøsen er da vist ikke rigtig påklædt endnu. Manden kørte en clams hen over min bare mave, op mod mine bryster. Jeg gyste. Så trak han min bh til side og kørte clampsen rundt om min brystvorte. Jeg kunne mærke det helt ned i underlivet. Så satte hen den første på. Smerten gjorde mig liderlig. Så kørte han den anden clams om min anden brystvorte. Så kom den også på. Smerten var nu intens. Manden tog i kæden som var mellem dem og trak opad. Så opdagede han min liderlighed og grinende bemærkede han: tøsen kan vist li det. Hende skal jeg nok få glæde af, sådan en sissy. Hun vil få at føle hvad det vil sige at være en tøs hos en rigtig mand.

Jeg mærkede en hånd op ad mine ben. Den legede med kanten på min trusser. Min tøsepik stod stiv i trusserne nu. Grinende bemærkede mande: nå tøsen er nok liderlig, men her bestemmer jeg om tøsen skal have en udløsning og hvordan den skal gives.

Jeg mærkede manden ved mit hoved. Jeg kunne dufte "mand". Havde han mon taget bukserne af? Husker jeg, jeg tænkte.

Jeg fornemmede ham over mit hoved. Så satte han sig ned. Min næse og mund var lige ved han bare numsehul og jeg kunne mærke hans fyldte nosser.

Han pressede sig hårdt ned over min mund. Mens han trak i kæden til mine nippleclams forlangte han at jeg skulle slikke ham i røven. Jeg forsøgte at dreje hovedet væk, men et træk i mine nippleclams fik mig på andre tanker og min tunge fandt vej til hans hul.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.