Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Lørdag aften kl. 23.00 en varm sommeraften. Vinduet er åben, og man kan ane lyden af koncerten i midtbyen i baggrunden. Jeg sidder foran fjerneren og ser FILM hjemme i Odense. mens BF kører i baggrunden.

Pludselig lyder den genkendelige lyd på post. Er du hjemme? Er stangbacardi og mangler et sted at crashe i aften/nat. Det er den unge frækkert, jeg tidligere har chattet med herinde. Jep, kom bare forbi, er hjemme & alene

SEX I DAG?

10 minutter efter ringer det på, og jeg lukker op. Derude står frækkerten. Han er svimmel og talen er usammenhængende. Han har en rød cap på, en hvid t-shirt, hængerøvsbukser eller cowboybukser, ankelstøvler i sort læder med løsthængende snører eller adidassneaks. Hertil sorte tynde sokker. Jeg hjælper ham ind og sætter ham i sofaen. Han insisterer på at drikke en øl sammen med mig, og over øllen forsøger han, at fortælle om sin aften. "Det var megafedt – hold kæft bandet gav den gas, men har drukket for mange shots" forklarer frækkerten lidt usammenhængende, mens han sidder og spytter i øllen. Der var mange frække fyre og pigerne dernede, og hold kæft, hvor har han været rundt i sommervarmen! Jeg rejser mig. "Hvor skal du hen?" spørger han. "Blot på toilettet".

Da jeg kommer tilbage fra toilettet er frækkerten dejset om på sofaen. "Du skal da vist i seng", siger jeg stille og roligt og prøver at vække ham. Dette er imidlertid ikke muligt, selv jeg rusker forsigtigt i ham. Han sover dybt og er ikke til at vække. Jeg tager fat i hans arm og prøver, at få ham op at sidde, men han er helt væk og glider tilbage i sofaen, mens armen fald slapt ned langs siden. "Hallo, skal du ikke i seng" spørger jeg på ny – intet svar. Jeg får fat i arm og løfter ham op, men må lægge ham blidt på gulvet, idet jeg opdager, at sengen ikke er redt op endnu. Jeg reder op, og løfter ham ind på sengen. Han er fortsat helt væk. Kan ikke holde mig for fristelsen, og begynder at berøre hans bule i skridtet uden på bukserne, tager hånden ind under den løstsiddende t-shirt og aer ham blidt – ingen reaktion. Ligger ham om på maven, så fødderne i det varme ankelstøvler/sneaks hænger let ud over sengekanten – ingen reaktion. Langsomt tager jeg støvlerne/sneakse af. Fødderne har aroma, og jeg lugter, masserer, kilder slikker dem blidt – ingen reaktion. Jeg bevæger mig langsomt op af kroppen i masserende bevægelser, tager t-shirt af – masserer – knapper buksen op, og begynder at massere bulen i de farverige boxershorts – ingen reaktion.

Går til og fra bulen, overkroppen og fødderne igennem længere tid, og langsomt kan jeg se, at bulen vokser, Jeg hiver blidt bukserne ned til ankerne, sammen med underbukserne, og pikken springer op med erektion. Jeg begynder at lege med pikken, skiftevis sut og med hånden. Jeg lister ud og henter massagecremen og begynder og bruge den. Går igen til og fra pikken, fødderne og kroppen – ingen reaktion fra frækkerten. Vender ham også om nogle gange og masserer røven og hullet. Enkelte gange må jeg holde inde, idet han giver anstød til at vågne, men han er fortsat helt væk.

Seancen står på igennem en time, og han aner ikke, hvad der foregår i hans brandert. Sidst i seancen kommer han udover sig selv og på mig. Jeg har også stiv pik og har knappet bukserne op og trukket dem ned. Jeg onanerer i det skjulte, for ikke at vække ham.

Efter han er kommet udover sig selv og mig, tørrer jeg blidt sæden af ham. Jeg vender ham om på maven og onanerer ved siden ham til hans fødder med sokker på. Jeg kommer ved siden af ham, på mig selv og på ham.

Jeg rejser mig og tørrer det blidt af, hvorefter jeg afklæder ham alt, på når underbukserne, hvorefter jeg putter ham.

Næste morgen ved 10-tiden vækker jeg frækkerten. "Hold kæft, hvor er jeg busted". "den var sgu også høj i går, kom ud og få en kop kaffe". "Hvor fuck er mit tøj henne?", spørger han undrende. "I tørretumbleren...du brækkede dig ud over det hele, som måtte klæde dig af og ligge dig i seng i din brandert...kan du ikke huske det? Du var sgu også godt stegt". "Husker nada....sorry, var ikke meningen, men fedt, at jeg kunne crashe hos dig". "Skulle det være en anden gang", smiler jeg og tager en sip af min kaffe.....

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.