ONANI & SEXLEG: KVINDER - PAR - MÆND - UDSALG - POPULÆRT

Mads var måske 19 eller 20 år. Han var pædagogmedhjælper inde på min yngstes stue i børnehaven og her gik jeg måske over stregen. Men en dag jeg var nede og hente lagde jeg mærke til hans blik på mine stive brystvorter under min bluse. Da jeg fangede hans blik blussede han en smule op og så hurtigt væk. Det plantede lysten i mig og de efterfølgende dage legede jeg lidt med ham. Vendte mig på en bestemt måde, så direkte på ham med et liderligt blik, hilste kærligt på ham osv. 

Efter ca. 2 uger mødte jeg ham en dag da jeg kom for at hente tidligt. Han var ved at åbne sin cykel og stod bøjet ned over den. Jeg fløjtede af ham og fortrød med det samme. Hvor klicheagtigt kunne det lige blive. Han rejste sig op og da han så at det var mig blev han en anelse befippet. 

”Mads, bare rolig, det er bare for sjov.” han vidste ikke hvor han skulle placere sine hænder og endte med at gribe hårdt fat om cyklen. ”Mads?” jeg legede med ilden, det kunne have enorme konsekvenser hvis han ikke var med på legen og f.eks gik til lederen, men min erfaring sagde mig at mænd, også unge som ham her, altid var med på legen. De blev tvært imod overraskede over at det var mig som legede med dem. 

Jeg lagde ekstra vægt i mine vuggende hofter og gik forsigtigt hen til hans cykel, lagde to fingrer på hans hånd på cykelstyret og hviskede sagte ”jeg har min bil parkeret herude, hvis du har lyst kan vi køre en lille tur sammen?” han stirrede på mig som om han troede det var en joke, han så fra side til side, var så nervøs og nikkede så kort. Han trak cyklen med ud og vi gik forsigtigt ud til parkeringspladsen. Jeg så mig omkring da vi nåede frem til bilen, men der var heldigvis ikke andre forældre i syne. 

Åbnede den med et klik og gjorde tegn med mund og øjne til at han kunne sætte sig ind.

Han gjorde det efter at have låst sin cykel fast til parkeringsskiltet. Da vi sad i bilen virkede han mere bange end liderlig. ”Inden jeg startede bilen placerede jeg en hånd på hans lår ”Mads, rolig nu skat. Du skal ikke være bange, der er ingen som vil få det af vide vel?” han rystede på hovedet og så ned på sin pik, min berøring havde sat gang i hans tanker for den begyndte at vokse inde i hans joggingbukser. Jeg løftede et øjenbryn ”Mmmm… det tegner jo godt!” sagde jeg og startede bilen. 

Vi kørte 10 minutter væk, og da jeg slukkede bilen lagde jeg igen min hånd på ham, denne gang på hans bule. Pikken var hård som sten og kunne mærke at den kæmpede for at komme ud af hans bukser. Jeg aede ham stille og så han sad med lukkede øjne og holdt vejret. ”Mads, du bliver nød til at trække vejret skat. Jeg åbnede min dør og gik ud, rundt om bilen og åbnede hans dør. Satte mig ned på hug og trak buksekanten ned, pikken sprang ud i mit hoved og jeg greb om den, den pulserede og var varm og strittede mere op af hans mave. Der var bestemt noget med unge mænd, deres pikke var så ivrige. 

Han så på mig med store øjne og jeg lød pikhovedet køre rundt på mine læber, et gisp undslap hans læber og han gjorde store øjne. Lod den føre ind i min mund og mærkede blodårerne dunke hårdt. 

Jeg rejste mig og åbnede døren til bagsædet, ”kom herom” sagde jeg til ham, han sprang op og satte sig ind på sædet. Kørte forsædet så langt frem som jeg kunne og så mig hurtigt omkring, der var fri bane. Han sad derinde og spillede på pikken mens han så liderligt på mig. Jeg kravlede ind ovenpå ham og løftede op i min kjole. Men fortrød, i stedet stod jeg ud og tog trusserne af. Ind igen og overskrævs på ham, løftede mig op og fandt hans pik med min højre hånd, førte den ind i min kusse og lod mig sænke end over den. ”Åhhhhhhhhhhhhhhh” udbrød jeg. Han spændte op i kroppen og lod sine unge hænder glide op under min kjole. Med en øvet hånd åbnede han min bh og gled derefter hænderne frem og æltede mine bryster. ”Hmmm” kom der ud af hans mund. Jeg red ham blødt og stille. Nu tog han hænderne ud og greb om mit ansigt, han strakte hals og kyssede mig. Der var fine skægstubbe på hans læbe og hage. Mærkede hans varme tunge som en blød masse inde i min mund og pressede nu fissen helt i bund. 

Han greb hårdt om min kæbe med den ene hånd og om min hofte med den anden. Nu stødte han imod når jeg red ham. Det var lækkert, og mega uanstændigt. Han var alt for ung, alt for grøn og bevidstheden om at han passede mit barn gjorde det bare endnu mere forbudt og pirrende. 

”Ja, knep mig Mads! Bol mig hårdere” han blev virkelig opildnet af min snak men vi var begrænsede i vores bevægelser inde i bilen. Jeg stoppede og sagde ”lad os gå udenfor.” 

Jeg stillede mig op af bilen og hvilede mine arme mod døren og taget. Han stillede sig bag mig og fandt min fisse igen. Åhh det var så dejligt at mærke ham. Min liderlighed havde overtaget og jeg havde bare lyst til at blive gennemkneppet. ”stik en finger op i mig” stønnede jeg over min egen skulder, han stoppede halvt, forstod vist ikke helt hvad jeg mente. ”Op i røven på mig Mads!” hans pik gav et ryk da jeg sagde det, lod mig bare køre frem og tilbage. Så mærkede jeg en finger, men den var tør. ”Slik på den, eller spyt på den” sagde jeg mens jeg selv begyndte at gnide på min klit mellem benene. Han gjorde som jeg sagde og snart gled hans tommelfinger ind i min stjerne. 

Det var så fandens frækt, mens vi gyngede mod hinanden opdagede jeg pludselig en ældre dame med sin hund som tydeligvis havde fået øje på os. Hun så meget forarget ud, og forsøgte at hive i hundesnoren. Jeg var bare ligeglad, det var så himmelsk at mærke ham i begge mine huller og jeg stønnede højt, uden at tage hensyn til damen, som vendte jeg og gik hurtigt videre ”Åhh jaaa, bol mig… mere, hårdt” han klaskede til nu og jeg gned hårdere og hårdere på min klit. Spændtes i en bue da orgasmen kom, han klaskede hårdt mod mig og mine baller smældede og han pressede sin finger dybere ind i min røv. 

Så snart vores kroppe havde opnået klimakset følte jeg en akavet stemning, jeg var faktisk lidt flov over hvad jeg havde gjort. Hans pik var stadig oppe i mig og turde næsten ikke se tilbage. Da han trak sig ud dryppede det ned med sperm på asfalten og jeg holdt lidt op i min kjole så den ikke blev beskidt. Vi sagde ingenting – først da vi sad i bilen så vi på hinanden igen. ”har jeg gjort noget galt?” spurgte han mig. Jeg blev varm i maven. Rystede på hovedet ”Nej Mads, det er ikke dig der har gjort noget galt.” Så ud af vinduet. ”Det er mere mig, jeg kunne ikke dy mig, men burde nok havde ladet være.” Han greb min hånd som hvilede på gearstangen, ”Hvad? Nej. Det var mega dejligt det her. Jeg ville rigtig gerne” 

Tog hans hage og pressede et tantekys mod hans læber. ”Nu kører vi tilbage, og så snakker vi ikke mere om det her, okay?” 

På vejen sagde ingen af os noget. Men da vi kom tilbage til parkeringspladsen steg han hurtigt ud, og det var i sidste øjeblik for så to forældre fra den anden stue komme om hjørnet. Jeg stod ud mens han stod og åbnede sin cykel. Da de var gået forbi og kommet langt nok væk så han op på mig ”Hvis du for lyst vil jeg altså rigtig gerne igen” han havde en blanding af barnlig stolthed på sine læber. Jeg smilede bare og viftede ham væk.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.