BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Hun hed Tayra og var brasilianer, hun var komemt hertil i 90'erne med hendes mor som havde giftet sig med en dansk mand, hun havde lært dansk men snakkede med en let rullende accent, hendes portugisiske satte gang i tanker om varme, sol, strand og eksotiske frugter.

Jeg mødte Tayra gennem en efterskole veninde, hun var lidt ældre, spændende, vild, dansede som en drøm, løb på rulleskøjter, svømmede på højt plan og havde kruset sort hård som strittede i alle retninger. Hendes krop var kulsort og hård som sten. faktisk var det noget af det som overraskede mig mest første gang jeg krammede hendes, hun var høj, slank og fuldstændig benhård af muskler, hendes numse var markeret og hård som en mands.

SEX I DAG?

Tayra var lesbisk, det vidste jeg fra første øjeblik da min veninde havde fortalt det til mig. Jeg havde kun prøvet uskyldige kys og en enkel drunkern trekant med to veninder før hendes. Men hun forførte mig på det groveste og fik mig til at indse at der er flere varianter i sex end en stor pik!

Jeg var halvsnalret og vinden slog lidt i ansigtet. Viktor, en ven, kom ud til mig og sagde at jeg skulle smide smøgen og komme ind for de skulle til at skære kagen, tilbage i varmen og lyset slog mig i øjnene. Jeg gik om bag baren og startede med at sætte glas op til champagne som jeg vidste skulle hældes op lige om lidt, min veninde havde fødselsdagsfest og det var altid lidt udnerligt fordi vi ikke så hinanden så meget mere, der var trods alt gået nogle år siden efterskoletiden. Der blev skålet og aftenen fortsatte, ude i køkkenet prøvede jeg at finde flere glad, da jeg vendte mig stod Tayra og kiggede på mig, 'kom og dans Lili' - elskede at danse med Tayra, så kunne jeg mærke hendes krop uden at føle at det var forkert, tror altid jeg har kunnet mærke og lide flirten mellem hende og jeg, men aldrig rigtig turde gøre noget ved det. Hun har aggressivt forsøgt sig nogle gange hvor jeg altid har bakket ud, men nu her på dansegulvet inde blandt alle de her mennesker, lod jeg hendes hænder glide ned på mine balder, hun havde sin mund lige ved mit øre og da musikken ændrede sig til noget mere blødt reggae blev jeg mildest talt nevet i brysterne og bidt i nakken af hende, jeg stødte min røv mod hendes undelriv og undrede over manglen på den hårde pik.

Jeg vendte mig om mod hende og kiggede hende i øjnene, drillende, flirtende, hun vidste at det var ok. Hendes hånd fandt vej til mit skridt og hun pressede to fingre ind mellem min kjole og op til min fisse, jeg slikekde hende på kinden og tændte på det at vi stod midt mellem en masse folk som ikke lagde mærke til at hun rørte ved mig. Hun tog mig ved hånden og trak mig om bag ved baren og faldt på hug (høj bar), jeg skulle lige til at gøre det samme med hun garderede mig således at jeg kiggede ud over folk på dansegulvet. Hun trak mine trusser ned og begyndte at slikke mig under kjolen!!!!! Så fuckin vildt! jeg stod midt til en fest og blev slikket af Tayra!

Hendes fingre gled frem og tilbage i min revne samtidig med at hun sugede på min klit, det var svært at holde ansigtsudtrykket neutralt! Hun spredte mine ben endnu mere og kørte nu fingeren som var drivvåd at kussesaft og spyt helt op til min bagerste hul - fryd! Når jeg skævede ned kunne jeg kun se det øverste af Tayras ansigt og hendes blik som hodlt mit fast, samtidig så jeg nu Viktor og en anden fyr komme hen imod baren, 'Tayra der er kommer nogen' prøvede at skubbe hendes hoved væk men hun nægtede, havde suget sig helt fast på min klit. 'Tayra!!! hej Viktor hva så?' virk normal, virk normal, sagde det oppe i mit hoved. Jeg rakte ham de citronskiver han bad om og så gik han.

Så rejste hun sig op og trak mig med videre, på vej ud af baren kom jeg i tanke om mine trusser som stadig lå på bargulvet - nå pyt.

Der var mørkt inde i rummet, stod kun nogle sofaer rundt om et bord, rigtig kedeligt mødelokale. Hun tændte ikke lyset men låste døren.

Hun sled kjolen af mig og skubbede mig hårdt ned på sofaen. Jeg blev lidt skræmt og kiggede op på hende, hun virkede helt dyrisk og det var svært at se hende i mørket, men da hun smed tøjet og kom over til mig og mine hænder faldt på hende krop forsvandt alle tanker. Det eneste jeg kunne gøre var at lade mine hænder løbe over de fint definerede muskler overalt på hende. Hun havde krusset barberet hård ved hendes kusse, hun duftede af blomstercreme og var brændvarm. Jeg begravede mit ansigt i hendes skød og hun smagte af en blanding af salt og kusse. Min tunge kørte fra bunden af skamlæberne op til klitten hvor jeg lod den cirkulerede. Med fingrene spredte jeg hendes ydre læber, hun var pink indeni. Sugede forsigtigt på hendes indre skamlæber. Placerede tommelfingeren lige uden for åbningen og pressede lige stille samtidig med at jeg lagde pres på hendes klit.

Mine hænder flyttede sig til hende ben som jeg voldsomt jog længere ud til siden og begyndte at tungekneppe hende. Min hånd kravlede op til hende bryst som var lille og stenhårdt, hendes nipple strittede lige ud i vejret og jeg maste den mellem to fingre, hun stønnede højere i takt til musikken man kunne høre fra dansegulvet. Jeg skubbede mig op og kyssede hendes læber, store fyldige læber mod mine egne, hun lod sine hænder tage mine og gjorde tegn til at jeg skulle fortsætte med at tage mig af hendes kusse.

Jeg sad på gulvet lænet op af sofaen, hun satte sit skød over min mund og begyndte at køre hendes fisse hend over den. Jeg prøvede så godt jeg kunne at nå at slikke hendes klit men hun begyndte at bevæge sig i hurtigere rytme, nærmede sig klimaks og til sidst pressede hun sig sådan ned oevr mit ansigt at jeg ikke kunne få luft. Jeg holdt om hendes baller mens hun skreg sin orgasme ud, og ikke nok med at hun kom, en væske plaskede ud over mit hoved - første oplevelse med sprøjteorgasme.

Jeg var helt vild! ville ikke have det skulle stoppe, og hun var hurtig til at placere mig liggende på sofaen hvorefter hun gik i gang. Ingen tunge denne gang, men hendes hænder føltes som om de var over alt på min krop. det var som om de kunne nå de allermest krogede steder inde i mig. Hun vendte mig om som om hun ville tage mig bagfra, med en hånd foran godt saftet til kørte hun hektisk over min klit samtidig med at hun stødte mod mine baller som om hun bollede mig, hun hviskede portugisiske ord imens og steg i takten i og med at min rytme steg. Men orgasmen kom ikke.... jeg begyndte at blive frusteret, at befinde sig så tæt på i så lang tid sled på mig.

Jeg sad overskrev på hende, og red hende! Hendes venusbjerg var hårdt og hendes muskler spillede mod min klit. Hendes hænder æltede mine bryster og fandt til sidst vej til mine hofter som hun hjalp med at bevæge sig hurtigere og hurtigere - Jeg kiggede ned af min krop og så denne her fantastisk mørke skønhed under mig, fisse mod fisse og så kom jeg............... skreg, klynkede, hylede, råbte hendes navn - you name it. Men faldt ind over hende, helt afkraftet! 'minha menina são uma maravilha' hendes stemme var dybere nu. Hendes overlæbe havde små sveddråber på sig, jeg slikkede dem af og omfavnede hende samtidig med at jeg kunne mærke min klit dunke mod hendes mave.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 30 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.