Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min bil kørte ind i indkørslen og jeg forsøgte at få den vinduesvinsker som var gået i smadder til at viske lidt bedre. Det sneede helt vildt og jeg havde været lidt nervøs på vejen. Hele vejen derned havde jeg tænkt over mit arbejdsmøde og den domme kommentar som min chef havde lavet om at være på single og i 30'erne - en kvinde på min alder burde jo tænke på at få børn, var hans tanke. Jeg kunne ikke få det ud af mit hoved mens sneen piskede mod bilruden og paradoksalt nok var jeg netop på vej ned til min bedste veninde Sanne som havde 2 børn med hendes perfekte mand Jonas, de boede i det perfekte nedlagte landsted og havde to perfekte små katte og en super smuk have. Sanne var ellers opvokset i Rødovre sammen med mig, men hun havde mødt sin mand Jonas på Universitetet og de var flyttet tilbage til hans barndoms idyl efter nogle vilde år i 20'erne. Jeg kunne stadig huske alle de gange Sanne havde grædt over deres problemer i mit kollegie køkken når hun var i tvivl om det virkelig var ham hun ville "blive gammel med". Men det havde vist sig at det var det! Sanne var min ældste ven og Jonas var skide sød, men det var svært ikke at være lidt misundelig på deres lykke og perfekte liv. 

Jeg skulle på weekend hos dem - jeg plejede at køre derned 4-6 gange om året. Bade, spise god mad, drikke vin, lege med børnene og gå lange ture med Sanne. Hun var netop startet nyt job og transporttiden var vist en del længere end hvad hun havde været vandt til. Jeg gik lige ind af døren og så Jonas som stod med en hammer og nogle søm i den ene hånd og telefonen i den anden, han virkede irriteret men smilede da han så mig, jeg bankede støvlerne af og forsøgte at glippe med øjenene, snefnug havde sat sig i mine øjenvipper. "Hej  Lili" sagde han og holdt hånden oppe til hilsen, hans snakkede lidt videre og lagde så på. Han vendte sig mod mig "du nåede igennem... ved du godt at alle vejene mod Nakskov er lukket ned, sneen vælter ned og Sanne vil ikke risikere noget, hun sad i bilen med tvillinger da en anden bil skred mod dem" jeg blev forskrækket og spurgte om de var okay, han svarede at de havde ladet bilen stå og var gået tilbage til byen, de var ikke kommet så langt og nu var de gået ind på en cafe for at se hvordan det så ud med at komme hjem. Han gav mig et varmt kram og jeg havde fået mit overtøj af. Vi gik ind i stuen som var dejlig varm. Deres to møgkatte kom mig i møde, de troede måske at det var Sanne som kom hjem. Jonas smilede "jeg må nok hellere give dem mad. Tænkt at du nåede frem, jeg troede du ville aflyse med al den sne" jeg vendte mig mod ham og så ham ind i øjnene "nej, jeg har villet se Sanne så lang tid, ved du slet ikke hvornår hun kommer? og har i mad? jeg har været sulten siden jeg kørte fra København". Han pegede over mod et dækket middagsbord, vin og blomster, jeg var sikker på at Sanne havde beordret ham til at gøre det klar og pænt til vi alle kom. 

SEX I DAG?

Efter nogle timer, og en opringning fra Sanne som sagde at de ikke ville komme hjem før i morgen, havde vi fået drukket næsten to flasker vin, jeg var fuld og havde fortalt ham om min chef og det med børnene. Han havde grinet og sagt at græsset altid er grønnere på den anden side af hegnet. Han fortalte hvor ofte han misundte dem han kendte som ikke havde kone og børn, dem som var "frie" og kunne gøre lige hvad de ville. Jeg fornemmede en stemning i rummet og da vores øjne mødtes var det som en elektrisk strøm, han flirtede med mig. Jeg blev pinligt bevist om hvordan min krop reagerede på det - jeg viste det var forkert men spillede med - Jonas, der er sgu da ikke nogen som er fri, jeg er i hvert fald ikke. Jeg ville gerne være fri til at have en partner som f.eks. altid var der når man var liderlig og havde lyst til sex - han øjne blev smalle mens han grinte - sex? tror du vi har sex, det er da næsten ikke nogen med små tvillinger som har mere end 1 gang om måneden. Jeg løftede øjenbrynene og observerede ham - mener du det? har i ikke mere sex end det? han rystede hovedet fra side til side og åbnede læberne en anelse - nej Lili, men heldigvis har jeg jo min hånd og internettet kan hjælpe. Pludselig krympede hans ansigt sig og han så på mig med et forpint udtryk - for helvede Lili, jeg overvejede en periode at køre ned til den lokale pige... du ved.. hende hvor man kan betale. Det slog mig at han også måtte være pænt bedugget for at betro sig sådant til mig. -Jonas.... jeg rejste mig op og gik hen og gav ham et kram, han pressede sig ind mod mig og et suk kom fra hans mund. Vi holdt om hinanden og jeg følte med hele min krop at det ville være nu hvor vi begyndte at kysse, hvor hans hænder ville glide ned af min ryg og finde mine baller, ælte dem og begærligt smide mig op på bordet, rive mine trusser til side og hamre sin pik op i mig. Men i stedet trak jeg mig væk, vi så på hinanden og viste begge at det havde været øjeblikket, vi vidste også begge at vi havde lyst men at det var så forkert. Jeg kiggede ned - nå men... jeg tror jeg må gå i seng Jonas. han rømmede sig og vendte sig om - Ja, der er redt op til dig derinde. Han så væk mens jeg gik over mod gangen. 

Jeg lå inde i sengen og kunne ikke sove, min krop sitrede og jeg vidste bare at han sad og tænkte på mig inde i stuen. Skulle jeg gå derind? Vi ville jo have sex, men hvordan kunne jeg overhoved overveje at gøre sådan noget mod Sanne. Samtidig havde jeg så meget lyst og jeg brændte efter at gå ind, bare glemme alt andet, sneen havde lukket verden ned for et øjeblik og måske vi havde et vakuum hvor sådanne ting ikke betød noget. Jeg rejste mig op og nåede hen til døren, men gik tilbage i sengen, satte mig op igen og sagde - nej Lili, det gør du bare ikke. Men jeg havde dårligt nok sagt ordene før at jeg vidste at det var lige netop det jeg ville gøre. Jeg havde trusser og en top på, åbnede døren og listede ud på det kolde gulv med mine bare tær. Da jeg kom ind i stuen sad han og kiggede på mig med et glas i hånden, det virkede til at han bare havde siddet og ventet på mig i al den tid. 

- jeg vidste du ville komme - sagde han med en mørk stemme. Jeg stoppede op og så hvorledes hans blik kørte op og ned at min krop, han havde begæret lysende ud af sig og jeg kunne allerede se bulen i hans bukser. Havde han måske allerede siddet og leget lidt inden jeg kom ud? Jeg tog med et snuptag min to af og trak min trusser ned, der stod jeg så helt nøgen foran ham og han gispede svagt ved synet af min kusse. Jeg gik stille over mod ham og stod med skødet lige ud for hans ansigt. Han lod ganske stille sin finger køre op at min inderlår, helt op til mine skamlæber. Han lod fingeren lirke sig ind mellem dem og da han mærkede min liderlighed, væden som spredte sig inde i mig kiggede han op. Han havde vildskab i blikket og sprang nærmest op. Hans kys var hårde og krævende, han nærmest bed mine læber og jog sine fingre op i mig. Jeg lod et lille skrig undslippe og greb fat i kraven på hans t-shirt. Bukserne have en mægtig bule der gik ud fra hvor hans stive pik pressede på, med hans frie hånd trak han dem ned og hans øjne var lukkede. Min hånd fandt hans pik og hovedet var vådt af præsperm. - ja - nærmest græd han - rør ved mig Lili - med hånden om hans pik skubbede jeg ham tilbage mod bordet, der stod stadig tallerkner og mad på det og uden tanke for porcelæn skubbede han det til side, en del faldt på gulvet og jeg hørte noget gå i stykker, men det ar ligemeget. Jeg satte mig op på bordet og uden videre dirigerede jeg hans pik hen til min fisse, da han gled op i mig klynkede han og jeg kunne mærke hans krop ryste. Vellysten skyllede ind over mig, det var fantastisk dejligt. Han var helt i bund i min fisse og først da åbnede han øjnene og så på mig. - Jonas - jeg sagde hans navn med et liderligt drillende smil på læberne - Jonas det føles så dejligt - han smilede ikke, men begyndte at køre sig ind og ud, han prustede og hans hænder holdt hårdt om mine hofter som han klaskede mod sine når han stødte pikken helt i bund, mine fissesafter flød. - uhh jaa, uuhhh jaa - kunne jeg høre mig selv sige. Hans vejrtrækning blev hårdere og hans stød endnu hårdere - han trak sig lynhurtigt ud af min fisse og kunne mærke spermen skyde op af min mave og ramme min venstre bryst. Han holdt sine støn tilbage men hele hans krop rystede og min hånd var lynhurtigt nede mellem mine ben, jeg kørte tre fingre hårdt over min klit mens jeg observerede hans udtryk mens hans pik afleverede sin ladning. Jeg stønnede i vellyst og lukkede øjnene da min orgasme kom - jeg kommer, jeg kommer... åhhhhh jeg kommer - var det eneste jeg fik sagt.

 

(fortsættelse følger)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 29 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.