BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Han havde hjulpet min veninde med at samle en større ikea-konstelation som helt klart ikke kunne ordnes alene. Da jeg kom ind i stuen og så ham synes jeg med det samme at kunne mærke hans blik på mig. Efterfølgende kom han ofte og hjalp med praktiske ting, på det her tidspunkt gik jeg på HF og var omkring de 19 år, og synes det var spændende med en mand, de fyre som var i ens klasse eller på skolen var ikke meget at råbe hurra for.

Jeg boede lidt hos min veninde fordi min forældre havde det ekstra svært med at give slip, og defor var jeg der også den dag Andreas kom og skulle sætte noget træ af ude i gangen, som skulle bruges som lister. Han spurgte om jeg ville komme op til ham og drikke the senere - aftale!

SEX I DAG?

Det var en underlig fornemmelse at gøre sig klar, jeg havde en forventning om at forføre ham og derfor var bad, barbering og casual tøj helt essensielt. Orange undertøjssæt, skiftede trusserne ud med g-streng og gik op af trappen. Smilede og bankede på..... han åbnede døren med et smil.

- lækkert du ku komme, er urte fint for dig? -jaja det er helt i orden

jeg gik ind i lejligheden og kiggede mig omkring, det var helt anerledes end jeg havde forestillet mig. Han havde slået væggen ned mellem to værelser og havde fået en stor stue, han havde brændeovn - bonus - beige møbler, orkideer i vinduet og meget minimalistisk smag. Slet ikke hvordan jeg troede en single tømrer ville bo.

Hele aftenen gik og natten kom, vi snakkede og snakkede og drak the og snakkede mere, jeg skulle op og i skole dagen efter og begyndte at undrer mig, havde jeg tolket hans signaler forkert? ville han slet ikke noget alligevel? Jeg kiggede på klokken og den var ved at være fire, nu skulle det være.

- Andreas, har du slet ikke tænkt dig at kysse mig? haa tjoo det har jeg da lyst til, men havde faktisk tænkt mig at være en gentleman og vendte til næste gang vi skulle ses, men når nu du siger det

og så lænede han sig ind over mig og jeg mærkede endelig hans varme tunge mod min, han var allerede stiv og jeg tog hans hånd og førte det op til mit bryst, han bed mig i underlæben og nev mig i brystet, han løftede sig op og smed blusen og til syne kom en flot overkrop, muskuløs, med lyse krøller på brystet. Han baksede mit tøj af mig og tog sin arm under min røv, hvorefter han satte mig op på sofakanten og hamrede sin pik op i mig - kan du lide det er det sådan du skal ha den? hårdt.. kan du lide det hårdt! fuck han var fræk, han vendte mig om og hamrede sig op i mig bagfra og så fik jeg smæk, han klaskede højre hånd mod min balle og hev mit hoved tilbage i håret med den anden hånd. Mine støn og velvære over den brutale behandling opildnede ham bare mere og han kneppede mig hårdere og hårdere. - hvaa skal du ha den hårdt var? - jaja ja giv mig den hårdere, fuck mig. Der trak han sig ud og tvang den ind i munden på mig, hans sperm fyldte min hals og jeg kunne smage min egen fisse. Hans støn stilnede af og han lod mig få luft.

Da vores øjne mødtes var der grin på læberne og han tog mig i sin arme. Sådan lå vi lidt, jeg rejste mig og gik ud og tissede, kom ind igen og han sad nøgen foran brændeovnen og var igang med at lægge mere brænde på. Der var en blødt tæppe som jeg lagde på mig ved siden af ham.

- Andreas.. jeg skal i skole om tre timer. - du kan bare sove her? - ok men tror måske jeg blir væk fra de første par timer. - Lili jeg skal arbejde kl. 7 og kan ikke blive væk, så lad os gå i seng og så kan du bare smække dig ud når du skal gå.

Jeg vågnede ved at han lagde en kold hånd på min mave og killede mit bryst. - 'mmm.. skal du allerede afsted?' - 'ja, skal lige varme bilen op inden jeg køre'.

men jeg ville ikke lade ham gå, jeg trak ham ind til mig og kyssede ham igen, han havde arbejdsbukser og jakke på, men jeg lynede den op. - 'neej jeg skal altså afsted, elers kommer jeg for sent'. Her gjorde jeg et trick som altd har virket for mig, jeg smed dynen tilside og lå helt nøgen foran ham, min hånd lod jeg forsvinde mellem mine ben og jeg kærtegnede mig selv samtidig med at jeg gav ham et bedene blik. - argj fuck Lilli. Udbrød han samtidig med at han smed jakken, jeg lynede hans bukser ned og trak hans pik ud gennem hullet og svingede min underkrop ud over sengen. Sålede mærkede jeg igen den velkendte behag ved at blive kneppet af ham. Men mine tanker var mest på min egen orgasme, hans ru arbejdsbukser gned over min klit med hver stød han stødte op i mig. Jeg vrikkede underlivet og stønnede af vellyst, han kunne ikke stå for det - JAAA JA --- arjj fuck, han strammede sine hænder om min hals og brugte sine kræfter til at bevæge mig. Jeg trak ham ned på sengen og rullede mig oven på ham, sådan red jeg ham hårdt indtil vi begge kom i eskapader.

Han kyssede mig, tog sin jakke, proppede pikken tilbage i buskerne og gik over mod døren, i sidste øjeblik vente han sig om og sagde

- fuck hvor er du fræk!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 35 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.