Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg havde tilbragt natten hos Svend, Emil var i huset med børnene og havde sagt til mine forældre at jeg var hos en veninde, der var noget underligt over at lyve for dem, det mindede mig om mine teenageår, tænkt at jeg var tilbage til det nu som voksen kvinde. Men ville ikke have at de vidste noget om Svend og mine tilbøjeligheder. 

Min fisse og røv var øm, Svend havde flogget mig og penetreret mig med diverse giga dildoer. Han havde været lykkelig over at jeg endelig kunne blive og sove. Men havde faktisk afskyet hans optimisme angående ”os”. Ifølge ham kunne vi nu være rigtig sammen, måske endda som kærester og det bragte mig egentligt frem til den konklusion at han slet ikke kendte mig. Men følelsen af lædder som svirpede hen over min våde fisse, og hans fuldstændig uigennemtrængelige perverse tale til mig holdt mig lænket i mere end en forstand til hans seng. 

SEX I DAG?

Dagen efter ville jeg bare væk. Han forsøgte at overtale mig til at blive men da vi havde spist morgenmad undskyldte jeg mig og samlede mine ting. Han kyssede mig længe og vådt og jeg smuttede ud af døren. Da jeg var kommet en etage ned blev døren åbnet og en mand på omkring de 60 stod i døren i en morgenkåbe. Han havde et nysgerrigt blik og betragtede mig fra fødderne og op til mine øjne. 

Jeg var lige ved at gå forbi ham men så sagde han ”Er det dig som besøger Svend?” stoppede op og så på ham ”Ja” sagde jeg og gik videre, men inden jeg nåede ned hen til næste trappe nedsats lod han kåben åbne og viste nu sin kæmpepik frem på en hel nonchalant måde. Formåede at den måtte være omkring de 20 cm i slap tilstand og hans nosser næsten ligeså lange. ”Er det noget man kan betale for?” 

Jeg stoppede helt op nu. Vendte mig mod ham med øjne der lynede. Mit krop forrådte mig, hans pik tiltrak mit blik og jeg følte en følelse af fortabthed. Vi havde øjenkontakt i hvad der virkede som en evighed. ”Hvis ja, kan jeg måske invitere dig indenfor her?” han pegede ind i sin lejlighed. 

Han havde helt misforstået hvem jeg var. Men på den anden side boede han lige under Svend og måtte have hørt os igennem natten. 

Der var noget pirrende over at han misforstod mig for en luder. Det var frækt og jeg besluttede mig for at lege med. ”Hvor mange kontanter har du?” Han smilede og åndede lettet op. Forsvandt et øjeblik og kom tilbage med sin pung. Åbnede den og talte lidt ”Jeg har flere herinde. Vil du ikke gå med ind, så kan vi snakke om det uden at naboerne er med” Hans øjne gled op og ned af mig igen. 

Jeg gik med ind. Nu som luder tænkte jeg i mit stille sind. Hans lejlighed var velsoigneret, dyre designermøbler, flotte malerier. Den var identisk med Svends og de tre store stuer mod gaden var dog indrettet med forskellige farvetemaer. Han gik hen til et stort chatol og åbnede en skuffe, ud trak han et bundt sedler og så på mig. ”Hvad koster din service?” 

Det trak sig sammen i min mave. ”3500 kr.” sagde jeg. ”og jeg kysser ikke på munden” det var en replik jeg huskede fra Pretty Woman filmen og måtte kæmpe for ikke at bryde ud i grin. Det var spændende og nyt territorie det her. Jeg anede ikke hvem han var eller om jeg var blevet fuldstændig rablende gal over at gå ind med ham. Han nikkede og trak nogle sedler ud af bundtet, krydsede stuen og gav mig 3500 kr. i hånden. Jeg stod lidt og vidste ikke rigtig hvad jeg skulle gøre. Men proppede dem i min taske og satte tasken på gulvet. 

Han bevægede sig hen til et lille bord med en glas karaffel på, skænkede et glas og drak, men bød ikke mig noget. Han vendte sig langsom, åbnede igen sin badekåbe og gav udsyn til sin store hængende pik. Den var svulmet lidt op og blev stivere og stivere jo mere jeg kiggede på den. Han bevægede sig hen mod mig, satte glasset ned og fumlede hen til mine bryster som han begyndte at klemme udenpå blusen. Vorterne blev stive under stoffet og det glædede ham helt tydeligt ”Nå så kroppen kan stadig, selv efter en hel nat med ham ovenpå.” Hans smil var faktisk ret irriterende men det var så mega frækt at jeg var her i hans stue, en mand som jeg umiddelbart ikke tændte på, men hans liderlighed og luderlegen var fantastisk pirrende. Jeg ville have han skulle bruge mig! 

Han kyssede min hals og jeg lagde hovedet på skrå. Hans hænder nulrede brysterne og hurtigt fik han fat i kanten og trak den op over hovedet på mig. Jeg stod i bh foran ham og han trådte et skridt tilbage og så liderligt på mig. Hans pik var nu helt stiv, strittede ud i luften. Han trak bh’en lidt ned og mine bryster strittede nu med stive vorter lige ud mod ham. Han begyndte at slikke på dem, han suttede dem, gramsede på dem og satte sit ansigt ind imellem dem og klemte dem fast om ham. Han sugede vorten ind i munden og begyndte at sutte som om han var et lille barn ”uhh ja, åh haa” udbrød han da han trak munden væk. ”sæt dig ned” han skubbede mig om til en stol og jeg satte mig, han tog sin stive pik og kørte den hen til mit bryst. Han kærtegnede mine vorter med sit dunkende pikhoved og den præsperm som hang på det virkede dejligt mod min følsomme hud. 

Han placerede pikken mellem mine bryster og klemte dem sammen om den imens han begyndte at lave kneppebevægelser. Har aldrig rigtig forstået hvorfor mænd synes det er så dejligt. Han pressede sin tommelfinger ind i min mund ”sut den” sagde han med en hæs stemme, jeg suttede løs på hans finger som han hurtigt skiftede ud med pikken. Han jog den langt ned i min hals uden at forberede mig på det. Han mundkneppede mig hårdt og det var faktisk slet ikke rart. Det var som om han slet ikke fokuserede på min nydelse og selvom jeg ikke brød mig om det var der alligevel et element som tændte mig – jeg tændte på ydmygelsen ved ikke at blive betragtet som andet end en kneppedukke. 

Jeg rejste mig og fik bukser, sko, og trusser af, bh’en havde jeg stadig på og da jeg ville tage den af stoppede han mig. Til gengæld bukkede han mig ned over bordet. Det var koldt mod min nøgne mave og jeg greb om kanterne på det idet han fedtede rundt med sin pik for at finde mit fissehul. ”Spred benene” sagde han. Og nu gled han op imellem mine våde skamlæber. Jeg var øm efter natten med Svend men hans pik føltes god og mine liderlige safter gav smørelse som gjorde at ømheden ikke var af betydning. 

Han gled langsomt ind, cm for cm op i mig. Til sidst pressede han så meget på at mine lår blev presset ind mod bordkanten og det gjorde ondt. Stødte imod og han misforstod det. ”Nåå så du vil gerne have den længere op?” Han bankede til, hårdere og hårdere. Pludselig greb han fat om mit hår og hev mit hoved bagover ”Åhh din beskidte hore, åhh din beskidte beskidte hore” hans stemme rungede i mig og ordene blandet med pikkens behandling af mit indre vækkede en ild i mig. Han brugte nu bege hænder til at ælte mine baller mens han stødte op i mig ”du er så beskidt din frække horetøs” han blev tydeligvis ophidset af sine egne ord og min reaktion. 

Pludselig gled hans pik ud af min fisse da han trak sig for langt tilbage, da han bankede mod mine baller igen gled den op mellem dem og i bevægelsen kom han, panisk forsøgte han at få den tilbage ind i fisse men endte med at sperme ud over den i stedet. Han klynkede som et lille barn i hans orgasme og selvom jeg var fandens liderlig følte jeg mig også meget brugt – det var frækt og samtidig forkert det her. Inden han nåede helt at komme sig gjorde jeg mig fri. Rejste mig op, vendte mig rundt og identificerede døren ud mod gangen. Gik nøgen ud for at lede efter badeværelset men da jeg kom ud i gangen lå der et åndsvagt dyrt halstørklæde i silke. Jeg tog det og tørrede fissen fri for sperm. 

Gik så ind igen. Han stod stadig krumbøjet med hænderne hvilende på bordet. Uden at sige noget begyndte jeg at tage mit tøj på. Han så op ”kan du måske blive og gøre mig lidt selskab?” Jeg følte faktisk en lede ved mig selv over hvad jeg havde gjort her. ”Nej det kan jeg ikke” han rettede sig op og så forundret på mig. Men jeg tog bare mine ting og gik ud i gangen, ud af døren – da jeg havde lukket døren vendte jeg mig op, trak vejret dybt to gange, men i det jeg vendte mig om så jeg Svend stå nogle trin oppe. Han havde et meget underligt udtryk i øjnene og så bare på mig. 

Vores øjne var låst sammen og vidste at han kunne se skammen lyse på mine kinder. Jeg rystede let på hovedet og begyndte at gå ned uden at han bevægede sig. 

Jeg knugede de 3500 kr. i hænderne nede i tasken og lige inden jeg smuttede ud af hoveddøren fandt jeg postkassen hvor der stod 3. sal og proppede pengene ind i den. Hvorfor gjorde jeg sådan noget her? Hvorfor styrede min liderlighed ofte mine handlinger? 

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.