BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Måneder var gået siden i vinters, efter at Jonas og jeg havde haft sex den halve nat og næste dag havde knuder i maven. Da Sanne kom hjem med tvillingerne forsøgte jeg at overbevise mig selv om at det ikke skulle gentage sig. Jeg var taget tilbage til København, forsøgt at begrave mig i arbejde, men den gik ikke. Jeg tænkte på Jonas hele tiden, når jeg stod i supermarkedet, når jeg var til yoga, når jeg var i bad – jeg så hans bedede udtryk da han nærmest grædende bad mig om at røre ved ham, genkaldte følelsen af hans stive pik på vej ind i min fisse og den liflige sødme forbundet med det forbudte. 

En sen hverdagsaften havde det pludselig ringet på min dør. Jeg kunne ikke tro det da jeg hørte hans stemme i røret som bad mig om at åbne. Jeg stod som et stort spørgsmålstegn da han kom op af trapperne til min lejlighed. Indenfor omfavnede han mig inden jeg nåede at sige noget, uden dikkedarer trak han mine bukser og trusser ned, åbnede sine bukser bukkede mig forover så jeg hold på skoskabet og førte sin stive pik ind i min fisse – jeg var våd, selvom jeg et minut forinden havde siddet og set vejrudsigten. Han havde fortalt mig hvor dejlig våd min fisse var og hvor stram jeg føltes og det varede ikke mere en 2 minutter før han kom. Ligesom sidst havde han trukket pikken ud og spermen skød op på mine baller og trøje. Jeg havde vendt mig om, stadig med bukser og trusser nede om benene og spurgt hvad fanden han bildte sig ind at komme her bare for at kneppe mig. Han havde set forundret på mig og så begyndt at grine. Det smittede og jeg så mig selv i spejlet i gangen og kunne godt se det komiske ved situationen. 

SEX I DAG?

Efterfølgende havde vi mødtes ofte. Jeg forstod slet ikke hvordan han kunne holde det hemmeligt, hvordan Sanne ikke fik mistanke om at han var mere væk hjemmefra. Han fortalte mig at han havde betroet sig til en af hans allerbedste venner, som meget uvilligt var gået med til at dække for ham. Men andre gange mødtes vi på halvvejen og havde teenagesex i enten hans eller min bil for derefter frustrerede at køre fra hinanden igen. Jeg stillede mig selv spørgsmålet om jeg var ved at blive forelsket i min bedste venindes mand? Hvordan var det kommet dertil? Jeg havde en besk smag i munden hver gang Sanne kontaktede mig, og jeg overvandt min egen trang til at ignorere hende. For ikke så lang tid siden beskrev hun meget stolt hvorledes de havde været på hotel en overnatning alene uden tvillingerne – mit indre monster brølede og jeg havde lyst til at skrive til Jonas at han kunne skride ad helvede til. Men jeg fnisede bare med på hendes beretninger om hvor dejligt det havde været at føle sin mand ”all over, som du ved” var hendes ord til mig. 

Næste gang Jonas og jeg så hinanden havde jeg skreget af ham at jeg ikke kunne det her mere, at jeg var blevet forelsket i ham og ikke kunne klare alt det hemmelige og fordækte. Han havde sat sig ned med et trist ansigt og sagt at han ikke kunne gå fra Sanne, hun var mor til tvillingerne og så var der huset og kattene, det måtte jeg da kunne forstå. Jeg havde svaret at hvis han nævnte de møgkatte en gang til ville jeg rejse mig og gå, også selvom det var min lejlighed vi befandt os i. Et par timer befandt vi os i limbo, han rakte ud efter mig og jeg trak mig væk, men ville samtidig ikke have han skulle gå. Til sidst nærmede klokken sig, han kunne ikke blive længere. Jeg forsøgte at holde ham tilbage – vi kyssede, jeg sank end på knæ og tog hans pik frem, stak den i munden og kiggede op på ham. Han sukkede og så mig ind i øjnene, sagde ”fuck Lili, hvad gør du ved mig” Jeg tog den så langt ned i halsen jeg kunne, jeg sugede mig fast og holdt stramt om hans baller. Jeg løftede pikken og tog hans nosser i munden mens jeg kørte min hånd op og ned. Ind i munden igen. Han sprøjtede mig ned i halsen og jeg lappede al hans sperm i mig som om det var det sidste. Han støn rungede i mine øre og mens jeg stadig havde ham sådan sagde jeg at jeg ikke ville have han skulle gå. Han blik var såret men også afvigende. Han tog sine ting og døren smækkede efter ham. Herefter mørke. Jeg var lammet i en periode herefter. Han ringede ikke til mig og jeg ikke til ham. Men en dag stod han nede foran min opgang. Jeg kunne allerede se at det ikke var godt, han forklarede at det måtte stoppe. Han kunne ikke det jeg gerne ville. Jeg gav ham et kram og vendte mig om, gik ind i opgangen op i min lejlighed og lagde mig i fosterstilling. 

Siden den dag er der gået ca. 2 måneder. Det er sensommer og på lørdag har jeg et stort bryllup og en DATE. Han hedder Christian og er rigtig sød, men jeg kender ham ikke så godt endnu. Vi mødtes til en fredagsbar på jobbet, han var ven med en kollega. Jeg ved at Sanne og Jonas kommer, Sanne ringede for en måned siden og spurgte om jeg ikke ville shoppe sko med hende da hendes fødder ikke passede hendes stiletter fra før børnene. Hun fortalte at tvillingerne skulle passes og at Jonas derfor også kunne komme med. Jeg er nervøs for at skulle se ham igen, men Christian er sød, flot og kysser dejligt, hvilket jeg erfarede den anden aften, så jeg er i det mindste ikke alene selvom det vil blive svært at skulle se dem være sammen med tankerne om hvad mig og Jonas har delt. 

Jeg sidder på min stol og massere min læg, jeg har danset og danset hele aftenen, ceremonien var smuk, middagen udsøgt og talerne alt for mange. Men så åbnede baren og musikken kom på, Sanne og mig dansede til musik fra vores universitetstid og glemte en kort stund at Jonas var til stede. Vi havde hilst meget akavet på hinanden og jeg har forsøgt at holde mig væk fra ham hele aftenen. Men nu kan jeg se at han sidder ovre i den anden ende af teltet og stirre på mig. Jeg vil finde Christian og danse med ham igen. Han står ovre ved en stor gruppe af gommens venner. Christian er den slags person som får venner på et splitsekund, det er dejligt ikke at skulle bekymre sig for om han har det sjovt. Jeg tager om ham bagfra ”mmm… Lili, kommer du der” han vender sig om og ser mig ind i øjnene. For første gang i aften bukker han sig ned og kysser mig. Der lyder nogen fløjt fra gruppen af mænd bag os, en af dem siger ”get a room”. Christian griner sagte og siger ”det har vi skam allerede”. Det er sandt, vi har bestilt et værelse, det ville være godt umuligt at komme hjem herude fra. Jeg hvisker i hans øre at jeg har lyst til at danse med ham. 

Ude på gulvet finder mine hænder hans ryg, den er bred og muskuløs, jeg lader fingrene glide længere ned og holder forsigtigt på den øvre del af hans baller, de er hårde som sten. Vi har endnu ikke haft sex men er sikker på at det bliver fantastisk. Hvorfor har jeg egentligt ikke gjort det noget før? Christian er super lækker og mega sød, han kan tydeligvis lide mig, ellers ville han ikke gide tage med til bryllup og han har betalt for vores værelse. Inderst inde ved jeg godt at jeg ikke har reageret mere fordi jeg har gået og tænkt på Jonas. Shit Jonas, hvor mon han er – mine øjne scanner lokalet men jeg kan ikke se ham. Jeg beslutter mig hermed for at være ligeglad med ham. Som en form for guddommeligt tegn på denne beslutning mærker jeg Christians fingre strejfe min brystvorte. Det giver mig gåsehud på armene og jeg ser at han har et skælmsk udtryk i øjnene. Hans hånd lukker som om mit bryst og klemmer det blidt. Han skiftevis niver og klemmer det og jeg kan mærke at han har lyst til mig, for hans pik kan mærkes gennem de stramme habitbukser. ”Måske vi snart skal gå op på værelset?” siger jeg med en sagte stemme i hans øre. Jeg er liderlig og væden kan allerede mærkes mellem mine ben. Han kysser mig som svar. ”Giv mig lige noget tid til at sige farvel til folk” siger jeg til ham. Han går resolut over til gruppen af mænd som han snakkede med før, kan høre sjofle bemærkninger mens jeg går ud for a finde bruden, og Sanne. Jeg må sige farvel til dem begge.

Hotellets have er oplyst med enkelte lamper, musikken klinger i baggrunden og kan allerede se lys i nogle af vinduerne. De fleste af gæsterne skal sove her og der er vist ikke mange andre som ikke er en del af brylluppet. Pludselig bliver min arm hevet hårdt i og jeg bliver trukket om bag en stor busk. ”hvad fa…” Jeg ser straks at det er Jonas. ”Hvad helvede laver du Lili?” han er vred og lidt rød i hovedet, måske også lidt fuld. ”hvad mener du Jonas, giv slip på mig – jeg leder faktisk efter din kone”. Han ser så lidende ud at jeg næsten for medlidenhed med ham. ”Du prøver at gøre mig jaloux med ham der.. ham der mr. Muskelbundt” han sidste bemærkning har en led tone. ”Mr. Muskelbundt, hvad fanden mener du Jonas? Du har ingen ret til at antaste mig, DU FORLOD MIG, eller har du glemt det?” Jeg vrister mig løs, kan ikke holde tårerne tilbage og de begynder stille at løbe ned af mine kinder. Men i det jeg forsøger at komme væk griber han fat i mig og holder om mig bagfra. Hans hænder kører hen over min mave og op til mine bryster. Han klemmer dem hårdt, den ene lader han køre ned mellem mine ben. Med hånden løfter han kjolen op og mærker min fisse, den er stadig våd efter min lille dans med Christian og Jonas misforstår det som at jeg er liderlig efter ham. ”Du er jo våd Lili, du er altid så dejlig våd, din fisse er så fantastisk, altid villig, altid klar” Jeg griber hans hånd og forsøger at fjerne den men han lægger kræfter i og kærtegner mig hårdt. 

Min krop forråder mig og jeg læner hovedet tilbage. Han tager det som en tegn og køre pegefinger og langfinger hen over min klit på en hård og ufølsom måde samtidig med at han stikker sin hånd ind i min bh og niver hårdt i mit bryst. ”Jeg har villet kneppe dig hele aftenen” hvæser han ind i mit øre. Jeg siger ingenting for ved ærlig talt ikke hvad jeg skal sige, jeg har lyst til ham. Jeg abstraherer fra at han lugter af sprut men stønner sagte, meget sagte. ”Jaaa, du vil jo gerne ikke. Du vil så gerne have at jeg gør det ikke?” spørger han mig, stadig siger jeg ingenting. Men kan mærke at han åbner sine bukser og hiver sin stive pik frem. Bagefter trækker han mine trusser ned med den ene hånd, den anden holder stadig hårdt om mit bryst og han slipper mig ikke. Han løfter kjolen op over mine baller og dirigere sin pik ind imellem mine ben, den føles varm og stiv. Følelsen af at få den kørt op i min våde fisse er for meget for mig, et gisp undslipper mine læber ”jaaa, sådan” siger jeg. Han laver kneppebevægelser og holder stadig hårdt fast om mig. Jeg er så mega tændt at jeg næsten ikke kan være i min krop. ”knep mig! Hårdere!” hvisker jeg. Han sætter tempoet op og eksplodere inden i mig. Kan mærke sprøjtene fra hans varmesæd som skyder op i mit indre. ”Åhh Lili, åh Lili…” klynker han ind i mit øre mens han presser pikken så hårdt op i mig som han kan. Det føles som om minutterne går, men kan så mærke at han trækker sig ud. Han siger ikke noget og jeg står ubevægelig med et brændende underliv som skriger af uforløst liderlighed. 

Kan høre han fumler med bukserne. Han kommer tættere på mig. ”Lili jeg må fortælle d…” Men i det samme lyder der stemmer tæt ved og han trækker sig hurtigt væk og ind i skyggerne. Jeg hiver endnu hurtigere min kjole ned over mine baller og trækker mine trusser op. Jeg kan se nogle ansigter som smiler til mig og hilser pænt. I det samme kan jeg mærke spermen løbe ud af min fisse og ned i mine trusser. Jeg er våd, liderlig, forvirret og såret. Hvad nu?

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.