Jeg gned min våde tilspermede fisse hen over hans underliv, og så.... opdagede jeg en ældre herre op i klitten, måske en 5 meter fra os...

Jeg havde mødt ham herinde, i den virtuelle verden hvor vi havde bondet over fantasier som stemte overens med hinanden, det blev til en form for besættelse i mig, jeg tænkte på ham konstant, jeg negliserede min familie fordi jeg heller ville side ude på toillettet og fantasere om ham mens jeg onanerede. Jeg bleb stimuleret af tanken om at han var derude et sted og havde de samme frække tanker om mig. Han noveller pirrede de forbudte sider af mig, dem som ingen andre ved noget om og som på mange måder er tabu, specielt når man er ung, smuk, velfungerede familiemor med dejlig mand og rigt sexliv - Jeg var simpelthen trådt ind i en erotisk obsession!

Vi havde udveklset billeder som dog ikke viste vores ansigter, vi havde aftalt et møde og jeg havde nervøst gjort mig klar, valgt undertøj, være i bad, smurt mig ind i creme og alt dette mens min fisse brændte vådt efter ham. Jeg mærkede en dunken i maven som forplantede sig i mit mellemkød og måtte skifte trussserne inden jeg tog afsted fordi de var så våde.

Jeg sad og ventede på en bænk med en avis i hånden, jeg kiggede på alle mænd som kom ind i parken og begav sig ned af stien, var det ham? eller ham? Til sidst kom en flot mand i halvtredserne smilende hen imod mig, han gned sine håndflader og jeg tolkede det som om han selv var nervøs. Men hans øjne blinkede da de fandt mine og vi gav hinanden et kram, jeg pressede mine bryster mod hans og havde lyst til at begrave mit ansigt ved hans hals, forsvinde ind i en verden hvor jeg ikke behøvede at være nervøs og hvor jeg bare kunne skrige ud alle de ting jeg havde lyst til med ham. - skal vi gå lidt? spurgte han. Jeg nikkede bare, tør i halsen og i det jeg tog det første skridt kunne jeg igen mærke at min fisse var snasket til, jeg var stang liderlig og hele min krop nærmest rystede da jeg bevægede mig hen af stien med ham. han trak to flasker vand op af en skuldertaske. - vil du have? jeg nikkede igen.

-Jens? jeg har været så nervøs for at møde dig, og samtidig længdes så meget. Kan du lide hvad du ser? lever jeg op til forventningerne? jeg fandt hans øjne efter de havde betragtet mig, han havde kørt blikket over min krop og det føles næsten som en berøring. - du er fantastisk smuk og sexet - sagde han. Vi var inde mellem træerne og begav os op af en bakke, på toppen var der et stort træ med en mægtig stamme, da vi kom om på den anden side trak han mig ind til sig, han kyssede mig, hede læber ramte mine og hans tunge legede sultent med min, hans hænder fandt ved til mine bryster og jeg kunne intet andet en klynke ved hans fingerspidser som uden på tøjet fandt mine brystvorter og klemte til. - jeg har så meget lyst til dig. Sagde jeg hen over hans hoved da han begravede sit ansigt imellem minde bryster, jeg lod hænderne glide ud af hans hår og ned til min bluse som jeg knappede lidt op, det var med vilje jeg havde taget en skjorte på så han havde adgang til mine bryster. Han kiggede forelsket på mine bryster som var dækket af en beige blonde BH. Med sine ene hånd trak han mine ene bryst frem uden at fjerne blikket fra det, hans øjne lyste da han lukkede munden om brystvorten og lod sin varme tunge lege med den inde i hans mund. Mine hænder bevægede sig ned til hans arme som var dejligt stærke og jeg lænede hovedet tilbage og sukkede i vellyst. - Dine bryster er så dejlige, store og tunge - mumlede hans med dem i munden stadigvæk. Hans hænder lod sig nu køre op af mine ben og ind under min nederdel. Da han ramte mine trusser for der et jag igennem mig, han kunne mærke jeg var våd så han slap brystet og kiggede mig frækt ind i øjenene. - Lili du er jo smaskvåd - jeg smilede til ham og kyssede ham igen. - Ja - sagde jeg - jeg har ventet med længsel på at du skulle røre ved mig, har du ikke lyst til at vi finder et sted?

han kiggede sig lidt nervøst over skulderen - kom - sagde han og trak mig med ved hånden, jeg forsøgte med den anden at trække min skjorte hen over mine blottede bryster. Slap ham og knappede den på ved nej af bakken, jeg kunne se at han fumlede ved sit skridt og vidste at han forsøgte at placere sin stive pik op af maven så andre ikke ville kunne se hvordan den strittede frem, det så ud som om hans bukser skulle sprænges. Vi gik lidt rundt i parken, men der var mennesker alle vegne, jeg kunne ikke tænke på andet end at jeg bare havde lyst til at han skulle kneppe mig. Men hans fornuft oversteg min liderlighed og han endte med at kigge på mig og spørge om vi ikke skulle køre et sted hen med færre mennesker.

Bilen stoppede ved en parkeringsplads, han havde fået mig til at tage mine trusser af i bilen og jeg havde siddet og leget med mig selv mens hans forsøgte at koncentrere sig om trafikken. Vi gik ud og ned mod klitterne, der var et par enkelte mennesker som gik den modsatte retning og jeg forsøgte at holde lidt igen. - hvad hvis nogen opdager os? - bare rolig - sagde han - der er mange som har sex her, det er acceptabelt og folk respektere og holder sig i hvert fald ldit på afstand med mindre de bliver inviteret med. Jeg var SÅ liderlig at jeg i princippet ville have ladet ham kneppe mig op af et træ i parken, så hvorfor ikke her.

Det var en nogenlunde varm dag og det tæppe han havde taget med fra bilen placerede han i en lille gryde væk fra andre mennesker.

Vi tog tøjet af mens vi kiggede på hinanden, han blev rød om ørene da jeg lød nederdelen falde og lidt genert holdt mig for skridtet, - hvis mig din fisse - beordrede han. Da jeg fjernede hånden spredte et frækt smil sig på hans læber og hans gik over til mig, han omfavnede mig og stak en hånd ned hvor han begyndte at kærtegne mig. - du er så smuk, og ung - sagde han mens han faldt på knæ, - læg dig ned, jeg lagde mig med spredte ben og han satte sig imellem mine ben, han tog sin stive pik, som jeg endnu ikke havde rørt ved og kørte den hen til min revne, han lod den cirkle om min klit og kørte den frem og tilbage mellemm mine læber, - kondom? sagde jeg til ham, jeg bruger ikke prævention. - det er ligemeget sagde han, jeg vil kneppe dig uden, komme oppe i din liderlige fisse og gennemleve alt det frække vi har skrevet om. sagde du ikke at du gerne ville bolles tyk af en gammel ldierlig buk? - jo men, gispede jeg mens han pressede på og lod hovedet smutte indenfor i min fisse, jeg stoppede sætningen for jeg var ligeglad, ligeglad med at jeg kunne blive bollet tyk, ligeglad med at jeg ikke kendte ham mere, ligeglad med min mand og det ansvar jeg havde overfor ham. Jeg ville bare have hans fede pik op i mig, mærke varmen og del pulserende følelse og specielt havde jeg lyst til at han skulle sprøjte sin varme sperm dybt ind i mig, som vi så tit havde skrevet op. - knep mig! hvæsede jeg hæst, han jog sin pik hårdt op i mig og den smuttede ind imellem mine våde læber, min fisse omsluttede ham og jeg så på hans ansigtsudtryk for dejligt det var for os begge.

Jens holdt igen og bøjede sig ned og kyssede mig grådigt. Nu bevægede han igen høfterne og lavede kneppebevægelser ned mod min fisse, jeg kunne mærke hvordan pikken gled ind og ud og hvordan hans kønsbehåring ramte min hævede klit, jeg tog om hans baller med mine hænder og mærkede hvorledes musklerne arbejde for at glide frem og tilbage. - ja, sådan, lige der i min fisse, knep mig, det føles så dejligt - hviskede jeg i hans øre. han trak sig lidt tilbage og kiggede på mit ansigt som var fortrukket i stønnen og vellyst. - ja, svarede han. - ja jeg banker min hårde pik op i dit liderlige hul. bevægelser blev hurtigere og jeg forsøgte at holde ham ind til mig så jeg kunne mærke ham mest muligt. det var tydeligt at han var tæt på at komme og midt i min egen liderlighed ærgrede jeg mig over at det allerede skulle slutte. - åhhh din fisse, din fisse strammer mig... åhhh JAAAAAA, jeg spermer oppe i dig, jeg spermer dig til ahhhh. klask klask klask lød det da han ramte hårdt mod mig, jeg kunne mærke varm sæd skyde op i mig og lynhurtigt reagerede jeg, inden han var færdig med sine krampetrækninger vente jeg ham om, så han ikke gled ud af mig. Jeg red ham i et hedt ridt hvor jeg jagtede min egen forløsning, men den kom ikke, jeg kunne kun se hans ansigt og hvorledes hanvar blevet helt slap i kroppen, jeg gned min våde tilspermede fisse hen over hans underliv, og så.... opdagede jeg en ældre herre op i klitten, måske en 5 meter fra os.Han så ud til at være i slutningen af tresserne. Han sad nøgen og spillede sin egen pik, den var stor og rød. Han så liderligt på os og og jeg fik øjenkontakt med ham mens jeg gned mig hen over Jens. - ja, ja, ja jeg rider din dejlige pik, med min fisse fuld af sperm - sagde jeg højt, mere til herren oppe i klitten end for os. han rejste sig op og jeg fik øje på et par gevaldige hængenosser som var under pikken, han spillede løs og vejede frem og tilbage, først på det ene ben så den andet. Så kom den, min orgasme som rullede ind over min krop, med udgangspunkt i min fisse. Jeg skreg ud - JAAAA, ÅHHH JAAA, JEG KOMMER, MIN FISSE KOMMER, - udmattet sank jeg sammen over Jens og mærkede hans arme opfavne mig. Sådan lå vi lidt mens efterskælvene kom i min fisse.

Da der var gået lidt tid hviskede jeg: - du ved godt vi bliver observeret ikke? han drejede hovedet og kiggede hen i klitten. - Stoler du på mig? spurgte han, jeg betragtede hans øjne og nikkede svagt. Han satte sig op, stadig med pikken inde i mig, men han var skrumpet ind og den gled ud sammen med vores begges væsker. Han placerede mig foran ham og sagde - spred dine ben for ham. Jeg adlød og viste min hårdt kneppede fisse med hævede skamlæber og sæden løbende ud af mig for den ældre herre. han begyndte at gå ned mod os, da han var inde for en meter satte han sig ned på knæ, stadig med sin kæmpepik i hånden. - må jeg? spurgte han mens han pegede på min fisse. - Du må røre hende lidt, så ser vi hvad der sker. Den ældre herre kørte sin pegefinger imellem mine våde læber, han begyndte at kærtegne mig blidt samtidig med at han spillede sin egen pik. - må jeg røre ham? spurgte jeg Jens og kunne mærke han nikkede bag mig. Min hånd rakte ud efter hans pik, den var enorm at have mellem fingrene. Jeg bukkede mig frem og lod tungen lege med hans hoved, der var godt med presperm og lidt sand på den, jeg børstede det af og stillede mig på fire og begyndte at sutte ham.

Bag mig kunne jeg mærke Jens begyndte at røre ved min fisse igen, han forsøgte at presse sin slatne pik mod mit hul men den var ikke stiv nok, så brugte han sine fingre. - lad os bytte plads, sagde han pludselig. Den ældre mand sprang op og hans pik smuttede lynhurtigt ud af min mund. Han og Jens skiftede plads og Jens rodede med sine bukser og fandt et kondom som han smed over til ham. Kunne høre han tog et på og mærkede så hans fingre i mit skød, han startede med at presse 2 fingre op. - hun er godt liderlig, er hun din kone, sagde han hen over hovedet på mig og til Jens, . Ja, løj Jens. - men hun elsker pik, så du skal bare kneppe til.

Den ældre mand begyndte uden videre at stikke sin fede pik op i mig. Det var himmelsk! Han blokkede min i forvejen ømme fisse helt ud og stoppede først da jeg kunne mærke hans udnerliv mod mine baller. han tog om dem og æltede dem - hun er et godt parti, sagde han og trak sig næsten ud hvorefter han igen stak den helt i bund - ÅHH JAAA - var det eneste jeg kunne sige.

Lange seje hug, han smaskede sin enorme pik i min fisse og samtidig havde Jens lirket sin pik i min mund, jeg suttede på den og tror det hele ophidsede ham enormt meget for han blev halvstiv igen.

- ja bare knep hende hårdt, sagde han til den ældre herre og kiggede ned på mig, - kan du lide det? kan du lide at få stor pik? - Ja, det er sååå dejligt, klynkede jeg. Bag mig kunne jeg høre manden grynten og vidste at han heller ikke ville holde længe. - ÅH ÅH ÅH ÅÅÅÅÅHHHH, DEJLIG KUSSE, han huggede i små hug mod mig og hans pik vibrerede inde i min fisse, nærmest som en vibrator, han klappede mig på ballerne, slog hårdt til og smerten gjorde mig sanseløs af liderlighed, tanken om hans kæmpe pik i mig, som sprøjtede oppe i mig, en skam at han havde kondom på, jeg havde lyst til at blive fyldt også af hans sæd.

han trak sig ud, kyssede min ene balle og rejste sig, trak kondomet af i et svup og sagde - mange tak, det var dejligt. Jens løftede hånden til hilsen og så begav han sig op i klitten igen, jeg stod stadig på alle fire og Jens tog min ansigt mellem hans hænder og kyssede mig, - du er SÅ fræk! sagde han.

På vej hjem i bilen ramte det mig hvad der var sket, jeg måtte på apoteket for at købe en fortrydelsespille, men måtte vaske mig inden min mand kom hjem. Vi skiltes på parkeringspladsen ved parken og da jeg satte mig ind i min bil brændte mit skød allerede igen og jeg vidste at jeg ville have mere.

I klitten
I alt: 4.2 ud af 5 - fra i alt 6 stemmer

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér