BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Arrhhjj jaaa, køkkenbordet af stål er isnende mod min mave, og hver gang han støder til banker mine knæ mod hylden under bordet. Men det er ingenting mod hvad han ellers gør ved mig. Vibratoren køre på min klit og han havde har sin pik dybt begravet i mig i det bagerste hul. Smerte og velbehag blandet sammen. I min yderste bevidsthed ved jeg at gardinerne ikke er trukket for og at alle og enhver der er ude og gå en aftentur kan se mig få den bagfra op af køkkenbordet.

'Din lille møgfisse! du kan li' det ka' du ik....? du ka' li a få den i røven ik?' jeg er helt ude af den og kan kun tænke på at jeg havde lyst til at han skal 'straffe' mig - klask - smækket sidder på ballen, det var ikke så hårdt som jeg havde håbet på, med venstre hånd, hans højre bliver brugt til at holde vibratoren stødt op på min klit. 'lille luder, din fuckin lille luder' ahh det er som om jeg kan mærke hans blodåre pulse i pikken når han trækker sig ud af mig.

SEX I DAG?

Han manøvre os hen i det andet hjørne, der er et spejl op ad væggen hvor han stiller mig foran, jeg kan se spejlbilledet af mine bryster som gynger for hver gang han støder sig op mig. Mit ansigt brænder, han fjerner vibratoren og griber fat om mine hofter og hamrer løs, så jeg bliver presset op ad det kolde spejl, hans krop smælder hver gang hans klasker mod min røv og han kommer så han ryster over det hele! Jeg kan mærke ham krympe hurtigt inde i mig, og lige så langsom glider hans pik ud af min røv, sammen med en ladning sperm som begynder at løbe ned af benene. Det er dejligt, jeg havde allerede fået to orgasmer serveret og vibratoren havde til sidst pint min klit mod det tredje, men ikke helt nødvendige, klimaks.

Jeg har fået den analt mange gange før, min tidligere kæreste var vild med det, men han var så stor at det sjælent var noget jeg foreslog vi skulle gøre. Men ham her havde vist sig at kunne trykke på de helt rigtige knapper. Jeg observere ham, han sidder helt nøgen og puster med lukkede øjne på stolen, hans pik er skrumpet ind til halv størrelse og der hænger en dråbe sperm på pikhovedet.

Han havde vist sig at være en guldgrube, sommerhuset var skråt op af klitterne og med ret lukket have, gavlen vendte ud mod stien. Hans kone var taget afsted i går til møde i Bangkok, noget med import af plastikdimser. Jeg havde tydeligt ikke hørt ordenligt efter da han fortalte mig det. Allerede et par timer efter hun var kørt havde han ringet og spurgt om jeg ikke kom over om aftenen og drak vin, efter jeg havde spurgt ham om hans drenge, sagde han at de sov på den tid og at det ikke var noget problem for det var jo bare et glas vin. Selvfølgelig blev det til mere end et glas vin - han havde taget mig i røven inde i deres soveværelse, med hans to børn sovende inde ved siden af.

Hans forældre havde hentet drengene dagen efter og her stod jeg nu og havde for anden gang hans sperm løbene ud af mig. Hvordan var det sket? Jeg lader aldrig fyre tage mig bagi med mindre jeg kender dem super godt. Ham her var en helt random mand som jeg kun havde snakket med i en uge. Aldrig drømt om at jeg skulle bolle. Da jeg sagde han trykkede på de rigtige knapper var det helt bogstavelig talt rigtigt i sin forstand. Han havde varmet mig om med gentagende forspil, massage, slikket min fisse til jeg næsten kom, blidt rørt mig steder som jeg ikke engang vidste kunne være erogene. Han havde fundet vibratoren frem og givet mig den første orgasme med den. Mens jeg lå og klynkede mig efterfølgende, havde han vendt mig om og smurt olie ud over mine baller, slikket min stjerne og arbejdet sig ned over baglårene -

Ikke en eneste gang ændrede hans pik sin stritten, han var tændt i hvad der virkede som timer. Hans mistede ikke begæret i blikket og blev ved og ved at røre mig på forskellige måder, det havde været blidt og sensuelt indtil han stak pikken ind i mig, min fisse var våd og ventede på det! Der var han begyndt at være dominerende, hård, kalde mig luder, møgfisse, hånet mit begær, han havde dasket hårdt til brystet og slået min klit med hans pikhoved, hans havde trukket sig ud og undveg og grinede når jeg forsøgte at tage ham ind i mig igen.

Da jeg nærmede mig nr to orgasme begyndte det at ligne noget jeg ikke havde prøvet før, jeg måtte tigge og bede ham om at bolle mig, jeg hungrede efter hans hænder, mund, pik og hårde stød inde i mig. Han må have været tæt på at miste kontrolen for han måtte rejse sig og gik rundt på gulvet med lukkede øjne, jeg stod på alle fire og kaldte hans navn, han skulle komme tilbage! han skulle kneppe mig! han havde mig ude i næsten vanvid efter ham! Og da han vendte sig og kom tilbage var hans blik hårdt. Han greb fat i mit ansigt og skubbede mig tilbage på sengen - kaldte mig kælling og bollede mig lidt før han trak sig ud og begyndte at slikke min klit - han var hård og min underliv drejede sig efter hans mund - anden orgasme i hus.

Efter det havde jeg ligget som en kludedukke og gispet efter vejret, jeg var øm, brugt og havde lyst til at krølle mig sammen og sove. Men han havde taget mig i armen og trukket mig ud i stuen, han havde placeret mig op af køkkenbordet og begyndt at kysse mine baller, han slikkede og nappede i dem. Hans havde sagt at han gerne ville tage mig i røven igen. Da jeg protesterede havde han æltet mine bryster og sagt at han havde måtte gentage hvad der var sket sidste aften.

Og der endte jeg op af det kolde køkkenbord.

Han åbnede øjnene og så mig observere ham - 'hvad tænker du på?' hørte jeg ham sige. 'på hvad der er sket mellem os' min stemme lød helt sårbar og lille. Pludselig føler jeg mig træt igen. Hans læber mod mit nøgne bryst, hans hånd som trækker mig ind i soveværelset igen. Lagnerne er våde af sved og sæd og kussesaft, men jeg er ligeglad, for jeg begynder allerede at døse hen..... hans tlf ringer, det er hans kone 'jaja skat, jeg klipper græsset i morgen, ja de blev hentet af dem her i eftermiddags og de huskede bilerne. Jeg har spist mad og læst lidt bog...' jeg vender mig på siden og finder hans pik i mørket, kan mærke det gipper i ham og han er lige ved at tabe telefonen ' hva? neeej jeg er på vej i seng.....' mine hænder bevæger sig ned til hans nosser som er rynkede, små og bløde. Kan mærke hans pik vokser ' skat nu vil jeg altså sove ok.. det var godt at flyveturen gik godt. Jeg elsker også dig'

Jeg har fjernet hånden for jeg kan ærlig talt næsten ikke mere. Jeg ville jo bare lige mærke den inden jeg skulle sove... men hans åndedræt er blevet tungt og han vender sig om mod mig og der venter mig...............

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 33 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.