BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg ledte febrilsk efter et toilet, blev nød til at tørre spermen af, kunne mærke at den løb ud af trussekanten og ned af mine ben. Bare Christian ikke fandt mig nu. Så en dør med en lille dame på og skyndte mig ind. ”Lili” et chok for igennem mig for der stod Sanne og rettede sit hår foran spejlet. ”Sanne” sagde jeg lettere nervøst. ”Jeg skal lige tisse” Hun så forundret på mig da jeg lukkede døren ind mod toilettet. ”Er du okay Lili?” hun snakkede til mig gennem døren mens jeg stod med trusserne mellem benene og toiletpapir for at tørre hendes mands sperm af min fisse. ”Jaja” svarede jeg, selvom det jeg havde lyst til at sige var ’fuck af, og lad mig være’ 

Da jeg kom ud stod hun og så på mig med korslagte arme. ”Lili hvad er det der går af dig, hvad lavede du derinde?” Jeg satte mit bedste pokerfjæs op og gik hen for at give hende et kram. ”Jeg har altså ikke tid lige nu Sanne, jeg skal ud og finde Christian” Jeg smilede indforstået til hende og blinkede ”uhh okay sexy baby” drillede hun mig ”han er også en rigtig snack, håber i får en dejlig nat” 

SEX I DAG?

Jeg skyndte mig udenfor fordi jeg følte jeg ville blive kvalt hvis jeg blev derinde. Hvad skulle jeg gøre nu? Jeg kunne ikke gå op med Christian for uanset hvor meget jeg havde tørret af havde jeg vel stadig rester af sperm inde i mig. Ville han ikke opdage det? Åh jeg havde ellers haft den tanke om at han skulle slikke mig – men det var umuligt nu. Jeg måtte i bad først. Jeg listede mig op til værelset hvor vores tasker stod. Lyset var slukket så han var der heldigvis ikke. Men jeg havde dårligt nok fundet rene trusser frem fra min taske før døren gik op. Jeg skjulte lynhurtigt trusserne bag ryggen og gik ud på toilettet. ”Lili?” endnu en som snakkede gennem døren. ”Christian jeg kommer ud lige om lidt.” FUCK FUCK FUCK, hvad skulle jeg gøre. Kiggede mig omkring og så til min lettelse en vaskeklud ligge på bordet. Vædede den med vand og begyndte at vaske mig mellem benene. Jeg stak en finger op i min fisse for at forsøge at få eventuelle spermrester ud. 

5 minutter senere var jeg ren og havde friske trusser på – åbnede døren og kom ud. Det var kun lampen ved siden af sengen som var tændt og Christian stod helt nøgen og kiggede ud af vinduet. Han var helt perfekt – muskuløs ryg, som endte i en perfekt røv, med baller som jeg normalt ville dø for at kærtegne, bide i – et splitsekund forstillede jeg mig at sidde på dem og ride mig selv til en orgasme. Men i mit baghovedet rumsterede Jonas – dumme svin! Hvad fanden bildte han sig ind sådan at fucke med mit hoved og kneppe mig for bare at skride. Jeg havde lyst til at kravle op i seng og bare blive holdt om, kysset og nuset – måske endda græde lidt. Men i stedet gik jeg hen til Christian, havde fornemmelsen af at han ikke havde vendt sig med vilje. Jeg omfavnede hans krop bagfra og lagde mine hænder rundt om ham og lod dem glide op til hans bryst. Han var så mega trænet. 

Han drejede hovedet for at søge efter et kys. Jeg kyssede ham – kunne mærke at han greb fat om mine hænder og pressede dem nedad, der var ingen tvivl om hvad han ville så jeg lod dem køre ned over hans mave og fandt en stiv pik, den stod ikke ligeud men mere op ad maven. Der var et par veltrimmede hårde nosser under pikken. Uden helt at overveje situationen tog jeg fat i hans hår og trak hans hoved let bagover med den ene hånd mens jeg havde hans pik i den anden. Jeg trak ham baglæns hen imod sengen og dirigerede ham ned på den. Han lod sig falde tilbage og jeg stod og observerede ham – han var i sandhed en Adonis, ufattelig smuk, næsten for perfekt. Jeg har altid synes at de klassiske skønheder ikke var så spændende, manglen på fejl gjorde det næsten for overvældende. Men det ved Christian var hans attitude, det var det som gjorde ham sexet. Hans øjne smilede til mig før hans mund ”nå Lili, hvad vil du så gøre med mig nu du har mig?” hans stemme bragte mig ud af min trance ”lig dig længere op på sengen og spred dine arme ud, jeg vil ikke have du bevæger hænderne” der var overraskelse i hans blik, måske han ikke var vandt til at blive kommanderet med, men han gjorde som jeg sagde. Uden videre lod jeg mig selv træde ud af min kjole, undertøjet som tidligere havde matchet var nu forskellige farver fordi jeg havde skiftet trusser men jeg er en smuk kvinde, og det var tydeligt afspejlet i hans øjne. Jeg smed det hele og var nøgen hvorefter jeg nærmest sprang op i sengen, oprejst trådte jeg hen over ham og stod med front mod hans krop oppe ved hans hoved. Så satte jeg mig ned over hans ansigt. ”Slik mig! Stik din tunge op i mine fisse og tungeknep mig” Hans pik gav et gib i sig men han parerede ordre. Kunne mærke den mod mine skamlæber som han forsøgte at skille ad med sin næse, nu kunne jeg mærke spidsen af hans tunge ved indgangen til mit hul. Hans hals stødte opad og tungen gled ind i min fisse, tanken om at Jonas pik havde været der kort forinden og havde spermet i mig gjorde mig enormt liderlig. Jeg var en dirty slut som lod mig kneppe og herefter lod min anden mand slikke mig uden han vidste det. 

Jeg greb ud efter Christians pik og lod mig falde ned over ham. Tog den ind i munden helt til roden og suttede han hårdt, frem og tilbage. Han bevægede underlivet og kunne mærke hans støn selvom min fisse blokerede for lyden. Pludselig stødte han mig om så vi lå på siden, hans hoved kom ud fra mellem mine ben og han begyndte at lave hårde kneppebevægelser mod min mund. Herefter trak han sig tilbage og sprang ud af sengen, han hev i mine ben og jeg blev trukket ud over kanten. Han sænkede sig lidt og støtte pikken op i mig igen. Jeg vinklede mine ben om hans liv og så rejste han sig pludselig op, han tog fat under mine lår og begyndte at kneppe mig oprejst, tyngdekraften og hans muskler arbejdede sammen og gjorde at hans store pik blev banket dybt ind i mig – ”JAA JA JAAA, åhhh” jeg råbte det ud i rummet, og knugede mig længere ind mod hans hals ”knep mig, knep mig sådan, bol min fisse” 

Han sank i knæ og sænkede mig ned på gulvet, jeg rejste mig op på fire og kravlede hen imod en stol, men kom slet ikke så langt, han greb fat om mine hofter og stak hovedet ind imellem mine ben og slikkede mig som om han var en hund som slikkede en tæve, ”hvor skal du hen frække tøs” sagde han med en mørk stemme. Jeg forsøgte igen at kravle over men måtte trække ham med mig. Jeg hold i stolen og stod med røven vendt mod ham, kiggede mig over skulderen og strittede med det hele ”mere Christian” tryglede jeg ham. Han gav mig et kæmpe klask på den ene balle og placerede sig ud for min røv, med hånden dirigerede han pikken hen til min våde fisseåbning og gled op i mig igen. ”Mmjaaa åh åh åh åh” klynkede jeg med hovedet ned i stolen. 

Pludselig kunne jeg mærke hans ene finger mod min stjerne. Det var tommelfingeren og han pressede på for at komme ind, det var simpelthen for frækt, jeg mærkede orgasmen rulle ud fra mit indre og da han bankede pikken i bund og samtidig fik fingeren i min røv var jeg helt klar ”åh jaa ÅH JAAAA CHRISTIAN, jeg kommer, jeg kommer, JEG KOMMER” Fingeren smuttede ud af min røv og hans hænder holdt om mine hofter og han kneppede mig i turbofart, og så ”ARRRGG ARHGG ARHHG” hans støn var så frække og jeg kunne mærke pikken skyde sin ladning op i mig. Jeg lå ind over stolen og prustede af velbehag. Han omfavnede mig bagfra og holdt om mine bryster. ”Baby du er det frækkeste” sagde han mere roligt til mig da han fik vejret. 

Jeg sad nede på gulvet og så på hvordan han tørrede sin pik lidt ren med et klæde. Han trak mig op og stå og omfavnede mig, læberne fandt mine og han kyssede mig meget ømt. ”Jeg kan virkelig godt lide dig Lili. Det var lige sådan jeg havde forestillet mig at vi skulle være sammen første gang” Jeg fyldes med varme, men pludselig krymper jeg mig for Jonas dukker op i mit hoved. Hvordan kunne jeg lade ham kneppe mig og lige bagefter være sammen med Christian? Søde dejlige Christian som vil være sammen med mig. 

Jeg ligger og lytter til hans vejrtrækning. Det er midt om natten men jeg kan ikke sove. Jeg rejser mig op og går hen mod vinduet. Åbner det for at få noget frisk luft ind. Men i det jeg kigger ned kan jeg se at han sidder på en bænk nede ved parkeringspladsen. Jeg gemmer mig bag gardinet og observerer ham bare. Kan se han rejser sig og går nogle skridt, sætter sig ned igen, knuger hænderne og vender tilbage til bænken. Så kigger han op og selvom jeg er halvt gemt opdager han mig – han springer op og går med faste skridt hen mod vinduet. ”Lili” hvisker han højt. ”shhhhh” hvisker jeg tilbage og kaster et blik på den sovende Christian. Han ligger med en muskuløs arm ud over sengekanten. ”Hvad vil du Jonas?” Han tager sig til hovedet og river i sit hår ”var du sammen med ham?” hans stemme dirre og jeg ved at han er i smerte. ”det rager overhoved ikke dig” svare jeg hårdt tilbage, mere hårdt end jeg egentligt ville. ”Lili, kommer du ikke ned?” Min mave bliver hård, ”NEJ JEG GØR EJ” – ”Lili, man kunne høre jer helt ude på gangen”, mine øjne spærres op ”har du stået og lyttet derude?” det er jo absurd! ”Lili, jeg kan ikke tænke klart, jeg har brug for at snakke med dig, kommer du ikke ned?” ”NEJ” – jeg lukker vinduet og lister tilbage i sengen. Ligger mig ned men jeg kan ikke sove, når jeg lukker øjnene kan jeg se Jonas for mit indre blik, siddende i stolen en mørk vinternat, mens snestormen raser og hans mørke blik på min fisse når jeg smider mit tøj og viser mig frem for ham, hans klynken og dirren når han kneppede mig på spisebordet med billederne af hans kone og børn på kaminen, hans sperm som skød op af min mave… Jonas for helvedet – smut ud af mit hoved!!!!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.