Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

”Jeg er forelsket i hende” hans ord hang i luften og ringede som sirener i mine ører. ”Hun har spurgt om jeg vil flytte ind med hende… og det har jeg lyst til.” 

Jeg så på ham med vantro i øjnene. ”Emil, hvad mener du?” mit hjerte hamrede og en følelse af panik brød ud. Hvad var det han sad og sagde? Tårer løb ned af hans kinder og han satte sig ned på gulvet på knæ foran mig og tog fat i mine hænder. ”Lili jeg elsker dig, men jeg er forelsket i hende, og jeg har lyst til at være sammen med hende hele tiden.” Jeg rev mine hænder til mig. Vi havde endnu engang haft en diskussion om hans forhold til Kaja. Det gik ud over vores familieliv og jeg havde konfronteret ham med det, havde slet ikke forestillet mig at det skulle ende ud med dette her. 

SEX I DAG?

”Emil for helvede, du er bare liderlig, det er jo ikke ægte det her” han havde smerte i blikket ”Jo det er Lili, jeg er forelsket i hende” jeg rystede på hovedet igen ”NEJ DU ER IKKE! Du drømmer bare om at være 25 år igen, og guess what, det ER DU IKKE” jeg kunne ikke holde råbet tilbage. ”hvad fanden havde du forestillet dig, at i skulle gå i byen hver aften? at jeres kneppen som kaniner vil vare for evigt? Hvad med dine børn?” jeg kunne ikke holde min hulken tilbage mere, hvad med mig? Tænkte jeg inde i mit hoved. 

Timer senere sad vi begge to helt udgrædte op af sofaen. Vi havde råbt, skreget, kysset, krammet, grædt, talt og endelig føltes det som om kroppen ikke kunne mere. Mit hoved forstod stadig ikke hvad det ville sige. Emil går fra mig… Emil går fra mig… Emil går fra mig. 

Jeg endte med at ringe til mine forældre for at høre om børnene kunne få lov at blive nogle dage ekstra. Da min far tog telefonen kunne jeg ikke holde tårerne tilbage og brød grædende sammen mens jeg forklarede ham hvad der var sket. Emil går fra mig. 

Alt det praktiske virkede som et kæmpe bjerg, og kunne slet ikke se hvordan jeg skulle komme over på den anden side. Endte med at tage hjem til min veninde – min verden var brudt sammen. 

Ugerne efter stod som en mørk masse, Emil pakkede en taske og flyttede hjem til Kaja. Vores forklaring til ungerne var at han havde brug for at komme lidt væk og ville bo hos en ven. Det var Emils beslutning, jeg ville fortælle dem sandheden; at han var blevet forelsket i en 25 årig kvinde, men Emil ville gerne give dem lidt tid til at forstå at han stadig ville være i deres liv. Jeg skulle blive i huset og have dagligdagen med dem. Til at starte med skulle han komme og være sammen med dem en weekend om måneden og hente dem og være sammen med dem indtil putning 1-2 dage om ugen. Det var ikke en permanent løsning, men vi vidste ikke helt hvordan tingene skulle være. 

Jeg var som på autopilot, forsøgte at være nærværende for børnene men græd mig selv i søvn de første mange uger. Mit seksuelle liv var sat fuldstændig på pause, havde ingen lyst og ingen overskud til noget. Når Emil kom og var med børnene tog jeg hjem til mine forældre. Men efter nogle måneder dukkede Philip op en aften. Han havde forsøgt at ringe og skrive men efter at jeg havde taget telefonen og skreget at han skulle lade mig være var han stoppet. Men pludselig stod han der alligevel. 

Børnene sov, jeg var ved at gøre klar til endnu en aften i ensomhedens fængsel og kunne ikke gætte mig til hvem som ville ringe på denne tid af aftenen. Men der stod han – høj, bredskuldret og med et bekymret udtryk i øjnene. ”Lili..” han nåede ikke at sige mere før jeg brød ud i gråd. Han omfavnede mig, løftede mig op som et lille barn og bar mig indenfor. Jeg fornemmede at han lagde mig på sengen og krøb op ved siden af mig. Bare hans tilstedeværelse var en trøst, han holdt om mig, nussede mig og gav ikke slip på noget tidspunkt. Hans duft af mand var hvad jeg havde brug for. Han kyssede mine forgrædte øjenlåg, kyssede min mund og mit hår, han masserede mine skuldrer og sagde ingenting. 

Jeg var faldet i søvn, for næste morgen vågnede jeg ved at børnene stod og hev mig i tæerne. ”Moaar, skal vi ikke i skole” spurgte den ældste. Jeg sprang op og fandt en seddel på sengebordet. 

Baby, du er den mest fantastiske kvinde jeg har mødt. Kommer igen i aften. 

Samme aften dukkede han op på samme tid. Jeg ventede ham faktisk med længsel og krøb op i hans favn endnu engang, dog uden at græde. Vi sad inde i sofaen ”jeg troede ikke han ville gøre det” sagde han uden at fjerne blikket fra mig. Jeg rynkede brynene ”hvad mener du?” spurgte jeg.

”Han havde snakket så meget om det var det rigtige at gøre. Alle rådede ham til at lade være.” jeg rynkede brynene og følte et sug i brystet ”Philip vidste du at han ville gå fra mig?” 

Philip så en anelse ukomfortabel ud ”altså, sidst vi var på fisketur fortalte han os drenge lidt om sine tanker. Alle var imod det. Jeg sagde også han var for dum, selvom jeg måske stille håbede på at det ville kunne ændre noget mellem os to” hans blik afslørede et snert af håb. ”Jeg mener, det er sgu da dejligt nok at kneppe en på 25, men man er jo helt forskellige steder i livet. Og jeg kan stadig ikke fatte hvordan han kunne gå fra en som dig” han smilede nu til mig. ”Du er fucking lækker, du er stærk, du er spændende, du tillader at han knepper andre og gør det også selv. De fleste af drengene har altid kaldt Emils forhold med dig for drømmeforholdet.” Jeg løftede lidt opgivende på skulderne. ”Men Philip, Emil har jo ikke altid været glad i vores forhold. Jeg er ikke nem at være gift med. Jeg elsker at have sex med alle mulige folk, og det har været svært for ham” 

Philip så over mod køkkenet ”Ja det ved jeg godt, men det er stadig mere spændende end os andre. Hvor mange af os tror du ikke er vores respektive partnere utro? Det er jo fordi hverdagslivet er så mega kedeligt.” Jeg stirrede vantro på ham ”Arjj Philip!” ”Det er det sgu da” han lagde tryk på sgu. 

Få sex i dag

”Men Philip, kunne du være sammen med en som bare render rundt og knepper alle mulige? Jeg kneppede for helvede dig, en af hans bedste venner” Philip rystede på hovedet og grinede ”det var sgu da mig som kneppede dig” Han blik havde fået et skælmsk udtryk. ”og selv her næsten et år efter plager A mig stadig for at få en aftale i hus om gentagelse” han blinkede og jeg kunne ikke lade være med at grine. ”Måske er det netop hvad jeg har brug for Philip… at blive gennemkneppet. Jeg har ikke haft sex i al den tid.” 

Stemningen havde forandret sig i rummet. Jeg havde lyst til ham. Men børnene sov og det føltes på en måde sårbart at have sex med en anden mand herhjemme mens de lå et par værelser nede. Philip havde opdaget mit blik som søgte mod deres værelser. ”Skal vi være stille?” spurgte han. Jeg nikkede. Han rejste sig op og hev mig op af sofaen. Han gik mod vores soveværelse og imens vi gik derhen vidste jeg at det jeg havde brug for lige nu og her var en blid elskov. 

Inde på værelset klædte han mig langsomt af. For hvert stykke tøj som faldt kyssede han mine bare hud. Hans blide hænder masserede mine baller mens han skubbede mig ned på sengen, jeg lå på maven og mærkede hans tunge og kys over mine ankler, op af mine ben og inde i knæhaserne. Han kyssede mig op over ballerne og bed en anelse i en af dem. Ryggen blev delvist masseret og han nåede min nakke som han kyssede med heftigt åndedræt, kunne mærke hans stive pik mod mine baller og han rystede en anelse. 

Jeg spredte benene og han los pikken glide ind imellem mine baller, det krævede at jeg svajede lidt i lænden og pressede røven opad før han fandt min fisse. Det krævede også at jeg kørte en hånd ind imellem mine skamlæber for at lade væden fra mit indre gøre læberne våde så han kunne glide ind i mig. Pikken føltes så enormt dejlig og jeg spredte benene endnu mere. ”Åhh skat, jeg havde savnet at mærke dig” hviskede han i mit øre mens han rytmisk lod sig glide ind og ud. Vi lå sådan længe, der var ingen hast. 

Han drejede os om så vi lå på siden og han løftede mit ben op, kunne se glimtet af os ovre i spejlet, hans pik som gled ind og ud af min fisse. Han trak sig ud og var på vej end for at slikke mig, men jeg standsede ham. Skubbede ham tilbage og satte mig overskrævs på ham ”Lili jeg kommer snart hvis du gør det der” Jeg løftede mig op og lod mig sænke ned over hans pik ”det er lige meget, jeg vil have du skal komme, sammen med mig.” 

Jeg begyndte at bevæge mig op og ned, hans ansigt var fortrukket i nydelse jeg lænede mig opad, greb om mine bryster og æltede dem. Han rakte op med sine stærke arme og gren mine brystvorter mellem fingrene og klemte til. Jeg klynkede lidt og kørte nu mere hen over hans pik, hurtigere og hurtigere. Jeg fortabtes i følelsen af at blive fyldt ud, af min klitoris som jagtede præmien og af den længsel som jeg altid havde over at føle sperm blive skudt ud i mit indre. 

”uhhhhhh baby” klynkede jeg mens smerten fra mine brystvorter skød nedad. Jeg gned min fisse over ham og bukkede mig sammen med ansigtet i en grimasse, ville ikke råbe på grund af børnene men fornemmede at han spændte hårdt i og løftede underlivet opad. Spermen blev frigivet og det var som at røre ved himmelen. 

Philip havde bragt mig tilbage til livet. Min mangel på sexdrive fra tidligere havde skabt en sult i mig som nærmest ikke kunne stilles. Jeg kneppede alt hvad jeg kunne komme til. Jeg kneppede postnordmanden som bragte mig en pakke, jeg kneppede en af børnenes pædagogmedhjælper, jeg kneppede Svend, jeg kneppede hans nabo som jeg mødte en dag jeg kom ud fra hans lejlighed, jeg lod en ældre pensionist som jeg ikke anede hvem var give mig finger i Indkøbscenteret og jeg suttede pik på en familiefar som jeg ofte krydsede når jeg tankede benzin, denne gang dog uden at han havde bilen fyldt med hans børn. Ud over det kom Philip på besøg så ofte han kunne – kunne slet ikke se hvordan Karla, hans kone ikke fattede mistanke, men hun arbejdede som læge og havde ofte vagter på skøre tidspunkter og de havde ingen børn så deres liv var helt anderledes indrettet. 

”Får du ikke dårlig samvittighed overfor Karla?” spurgte jeg Philip, en dag vi lå nøgne badet i sved og sperm ude på vores terrasse. ”Jo” han pillede ved mit hår ”men hun er så frigid, er ofte så træt at hun ikke vil have sex, så det er virkelig sjældent at vi har det.”  Jeg så på ham ”det er bare noget jeg aldrig har forstået, kvinder der mister lysten til sex. Det er min største skræk, at blive sådan en tør kusse som ikke har lyst eller behov for det” han grinede ”vi plejede at have dejlig sex, måske lidt for vanilje efter min smag, men vi var unge og hun var smuk, tror jeg forelskede mig i hvordan vi så ud udadtil. Hun var lige blevet læge, havde alle mulige drømme, læger uden grænser… men det skete bare aldrig og lidt efter lidt arbejdede hun så meget at hun altid var for træt. Jeg tror ikke engang hun onanerer” jeg grinede igen ”arrjjj Philip, det gør hun helt sikkert, du ved det bare ikke. Ved du hvor hurtigt en kvinde kan komme når hun onanerer.” 

Han grinede højt og klappede mig på armen, ”skal lige tisse” han rejste sig og gik ind af terrassedøren og ud på badeværelset. Jeg rejste mig og gik hen til køkkenvasken og hældte vand i et glas, så halvråbte jeg med en drillende stemme ”vi kan altså komme på under 2 minutter…” men mere nåede jeg ikke at sige for pludselig stod Emil med åben mund og gloede på mig. ”Lili, hvad fanden???” 

”Emil? Hvad gør du her?” jeg krydsede køkkenet og skyndte mig hen til sofaen hvor mit tøj lå slænget hen over kanten. ”Hvad laver du?” spurgte han med åben mund.. han gloede åbenlyst på min nøgne krop mens jeg febrilsk forsøgte at dække mig med min bluse. ”Er du her med nogen?” han så sig omkring, Philips tøj lå strøet ud som en sti hen imod terrassedørene. Jeg panikkede næsten ”Hallo!!! Emil, du kan sgu da ikke bare komme som det passer dig, jeg har faktisk besøg.” Min hjerne arbejdede på højtryk og håbede for alt i verden at Philip bare ville blive ude på badeværelset. Emil så langt fra glad ud, men han tog sig til hovedet.. ”mjaa jeg kom bare for at hente noget tøj” han gik over mod soveværelsesdøren. 

”Emil, du skal gå nu!” han stoppede, drejede om og tog sig igen til hovedet. ”ja undskyld” han så så forvirret og ked ud af det, fik næsten ondt af ham. Ude i gangen fandt jeg et halstørklæde som jeg slyngede om mig. Han stod i døren og så på mig med et meget underligt udtryk i ansigtet. Jeg gik hen mod ham. ”Ja sorry, men det er jo mig der bor her, du bor hos din kæreste og kan ikke bare komme uanmeldt.” Han nikkede og gik ud, jeg fulgte med ud og da jeg stod udenfor døren vendte han sig om ”Hvem er det Lili?” han stemme var lille, næsten en hvisken, det løb mig koldt ned at ryggen, for det var tydeligt for mig at det gjorde ondt på ham. Jeg svarede ham ikke, så blot på ham med lidt sørgmodighed i blikket, og så opdagede jeg at hans bil holdt ude på vejen og at Kaja sad i den og gloede på optrinnet. 

En vrede for gennem mit bryst og jeg gloede olmt på ham, han vendte hovedet og så at jeg havde set hende ”ja undskyld Lili men…” mere hørte jeg ikke for jeg havde vendt mig om og smækket døren, låste den og slog slåen til. Gik ud i køkkenet og så ud af vinduet, hvordan han gik ind i sin bil, hvordan de åbenlyst diskuterede et eller andet, hvordan Kaja så sur ud og hvordan de kørte. 

”er han væk?” vendte mig og så Philip stå halvt skjult bag væggen mod gangen. ”Ja han er.” så ud mod vejen igen ”Philip hvor er din bil egentligt?” han trådte frem, nøgen høj og stærk ”jeg parkerer altid længere nede af vejen, just in case. Det var vidst en god ide.” Mærkede hans stærke arme om mig. Mærkede en følelse af power vende tilbage til mig.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.