BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg havde rejst mig op efter at have bedt Ivan lade være med at forsøge at stikke sin pik i min mund. Jeg skulle tisse og gik nøgen forbi de to mænd som kiggede efter min ud på toilletet igen. Jeg satte mig og tissede men efter 2 sek gik døren op, det var Ivan igen! - Hvad fanden laver du Ivan, jeg sidder og tisser - 

- du skal slikke min pik, jeg vil bolle dig igen. Han gik over til mig og stak den hen til min mund. Jeg åbnede munden, mere for at få han til at holde kæft, suttede på hans halvslappe lem, den rejste sig ikke. Han blev frustreret og begyndte at hive i den. Jeg slap ham og tørrede mig, da jeg kiggede op så jeg han stod og rodede i et skab, fandt en pakke piller og tog en af dem. - Hvad laver du Ivan? - Hjælper pikken lidt på vej sagde han. Jeg forlod toilletet og gik ind i stuen igen. Jan var ved at tage tøj på. Han vendte sig da jeg kom hen imod ham, han omfavnede mig og vores læber mødtes i endnu et fantastisk kys. - skal du gå? - spurgte jeg. - ja, jeg skal hjem og i bad - prustede han mens han aede mig på mine baller. Ivan kom hen til mig bagfra og begyndte at ælte mine bryster, jeg blev lettere irriteret på ham - hold nu op Ivan, jeg står lige og kysser med Jan! - Jeg kiggede varmt op på hans fede ansigt - har du ikke lyst til at blive og tage en runde mere med mig? - jeg forsøgte at finde frem til hans lille pik igennem hans bukser som stadig var åbne men han trak sig tilbage - Lili jeg kan ikke igen, det fungerer kun for mig en gang, så bliver jeg nød til at slappe af og sove på det inden jeg kan igen, men Ivan skal nok tage sig kærligt af dig - han grinede hen mod en utålmodig Ivan som stod og rev sig i pikken som en lille dreng. Jeg satte mig i sofaen med et fortørnet smil og spredte benene.. Ivan var der inden et sekund, som en lille hund begyndte han at lappe mine kussesafter i sig. Jeg kiggede blot på Jan mens jeg placerede min hånd i Ivans hår. 

SEX I DAG?

- Jan, jeg kunne nu godt bruge din tunge - Ivan chokkede nærmest i min fisse over disse ord. Men Jan tog sin jakke og gik hen mod døren - opfør dig nu ordentligt Ivan. 

Ivan fortsatte med at slikke mig, det var faktisk ret dejligt selvom han var lidt for vild. Jeg stoppede ham og tog hans ansigt i mine hænder. - kig på mig Ivan, Ivan!! - kys mig - krævede jeg af ham. Han trak sig op og kyssede mig, hans tunge var lang og hans ånde ækel, men det var frækt, jeg kunne mærke hans hænder finde mine bryster og hans pik var begyndt at røre på sig, den rykkede i små træk og lå mod min kusse som igen begyndte at dunke. - jeg vil have at du skal kysse mig, vådt og længe, tænkt på mig som din egen personlige kneppetøs som bare gerne vil mærke din fede pik i min kusse samtidig med at du kysser mig -

Han gøs og tog det som et tegn, huggede med sine hofter ud efter min fisseåbning og fandt den til sidst, endnu engang mærkede jeg fryden ved hans kæmpe pik inde i mig og hans skæg der rev om mine læber. - mmm... du er så fræk, du er så fandens dejlig at kneppe - hans hænder skiftede position og greb om mine hofter. han nærmest rejste sig op og klaskede hårdt ned mod mig, det gjorde ondt i benene men jeg ignorerede smerten og opildnede ham mere - ja dit gamle svin, knep til, fucking bol mig, bol mig tyk med din gamle pik! Det gjorde ham helt vildt, hans hår flagrede omkring ham og hans ansigt var fortrukket i anstrengelse. - din... din lille liderlige luder - nærmest væsede han mens han jog sig i bund, jeg var klar, havde bare lyst til at skrige alt muligt beskidt i hovedet på ham, om hvor meget jeg nød denne aften og den absurde situation jeg var i. - SÅ BOL MIG FOR HELVEDE, knep din lille luder - skreg jeg mens jeg løftede underlivet og mødte hans benede krop for at han skulle stimulerer min klit samtidig med hans fede pik fyldte mig ud. Jeg kom: - FUCK JAAAA, ÅARGHHHH FUCK JAAAAAA IVAN, jeg kommer, jeg kommer, jeg kommer -

Ivan stoppede ikke, han fortsatte og jeg blev nød til at holde ham tilbage fordi min kusse ikke kunne klare mere. - vent Ivan... vent lidt - men han var febrilsk sprunget op. Kiggede ned på mig med en pik der stod lodret op af maven, hvordan fanden var det overhovet muligt? Måske det var den pille han havde taget.

- jeg har brug for lige at ligge lidt Ivan - sagde jeg udmattet til ham. Han lagde sig ned ved siden af mig, han rystede af liderlighed og jeg vidste han brugte alt sin selvkontrol til at holde sig tilbage. han var ligesom en kneppemaskine. Han rørte ved mig, blev ved med at cirkle omkring min fisse, men jeg blev ved med at tage hans hånd væk. Til sidst gik han ind i det andet rum og kom tilbage med en dyne, den lugtede lidt surt og af røg ligesom alt andet. Han lagde den over mig og gik ud i køkkenet, kunne høre en smøg blive tændt, en glas fyldt og tømt i et træk. Jeg lå og døsede da han kom ind igen, han satte sig ved siden af mig, pikken stod stadig ret ud i luften. Han begyndte at ae mig på kinden og sagde - hej skat, er du faldet og slået dig? jeg åbnede øjenene og kiggede ind i hans ansigt, han smilede bare til mig. - skal jeg trøste dig lidt Crista? hvem fanden var Crista? hvad lavede han? var det et eller andet sygt rollespil, jeg var bare udmattet og gad egentligt ikke mere.

Men han krøb under dynen med sin dunkende pik og begyndte at befamle mig mens han snakkede og snakkede som om jeg var "Crista". - Jeg skal nok få det til at gå væk, jeg skal nok få dig til at føle noget godt igen - sagde han mens han kravlede op på mig igen, jeg kunne ikke engang overskue at få ham væk og sige at jeg ikke ville mere så jeg lod ham bolle mig igen, jeg lå bare slapt og mærkede hvordan min krop langsom blev vækket en smule. Jeg døsede hen mens han stadig kneppede mig... til sidst faldt jeg i søvn.

Jeg vågnede ør i hovedet, hele kroppen i smerter og vidste til at starte med ikke hvor jeg var. Jeg kunne mærke nogle hænder på min krop, de gramsede på mine bryster, kørte hen over min mave, ned til min fisse som var smertende øm. Jeg var hævet og lå som om jeg ikke var vågnet endnu. Kom i tanke om det hele, aftenen i går, Jannick som havde grædt i vores køkken, Jan og Ivan som begge kneppede mig, Ivan på madrassen som hviskede "Crista" ind i mit øre mens jeg var ved at falde i søvn. Det var Ivan som rørte mig, han spyttede i sine fingre og kørte dem ind i min i forvejen snaskede kusse. Han lagde sig forsigtigt ovenpå mig og spredte mine ben mens hans placerede sin pik ud for min åbning. Det gjorde fandens ondt da han trængte op i mig. Jeg lod stadig som om jeg sov. Han lugtede så klamt, af gammel mand, pik, fisse, sperm, sprut, smøger og indelukket bollerum. Men jeg forblev i det, han blev mere ihærdig nu, begyndte at savle på mine bryster, nive i dem. Så mærkede jeg hans læber kysse mig, han stak brutalt tungen ind i min mund, snavede mig så jeg ikke kunne lade som om jeg sov. Jeg åbende øjnene og lod ham kysse mig, men jeg rørte ham ikke. -heee kan du lide morgenpik? - vil du gerne mærke mere? 

- jeg nikkede bare ganske stille, Ivan grinede og kom til at savle lidt ned på min hage. - jaaa så knepper jeg dig sgu igen. Han bollede og bollede mig, uden rigtigt at bemærke at jeg ikke bevægede mig med. Ville egentligt helst have at det skulle stoppe, men det var ikke direkte ubehageligt. Jeg ville bare gerne hjem nu. Kunne simpelthen ikke klare mere pik nu. 

Ivan kom med en stille jamren. Han rullede af mig med et samme og jeg rejste mig op inden han kunne begynde igen. Tog mit tøj på i rivende fart mens han stadig lå og pustede på den beskidte madras. 

Da jeg var henne ved døren vendte jeg mig om, Ivan stavrede op og stå, han kiggede på mig og satte sig ned på en stol, nøgen som han var tændte han en smøg og raspede. - det har sgu været dejligt at have dig på besøg. - jeg kiggede på ham og så spurgte jeg - Ivan? Hvem er Crista? - han rykkede hovedet op og stirrede på mig, så grinede han lidt - det er mi niece - svarede han. Jeg trak på skuldrende, vendte mig om og gik ud i den kolde luft. Det var eftermiddag, jeg var så øm at det gjorde ondt at gå og da jeg havde gået 5 skridt begyndte det er pible ud med sæd i mine underbukser.....

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.