Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg havde et stykke tid gået arbejdsløs, da jeg så en annonce fra en daghøjskole i et blad nede på biblioteket, hvori der stod, at skolen havde ledige pladser på et "kreativt hold".

Undervisningstilbuddet indeholdt bl.a. sangundervisning, og da jeg spiller lidt guitar for sjov, og altid gerne havde haft lyst til at blive bedre til at synge og lære at bruge min stemme på en mere hensigtsmæssig måde, rev jeg tilmeldingsblanketten ud af annoncen og sendte den af sted med posten.

Et par dage senere modtog jeg bekræftelsen på optagelse. Jeg skulle møde mandag kl.10, 7 dage senere, og de glædede sig til at se mig, stod der i brevet.

Mandag morgen på dagen da jeg vågnede, havde jeg sommerfugle i maven, det må jeg indrømme, for jeg var en lidt genert type og så ikke så mange mennesker i den periode.

SEX I DAG?

...Hvordan ville det blive? hvem ville jeg møde?, hvor mange? og mest af alt: hvor mange piger?...

Det var længe siden, jeg havde været sammen med piger, sådan rigtig hvis I forstår! Det var nok også en anden grund til, jeg havde tilmeldt mig kurset, selvom jeg prøvede at benægte dette. Èn ting var jeg sikker på: pigerne ville være klart i overtal, og jeg skulle nok få mit at se til!

Jeg havde sat vækkeuret til kl.8, for jeg ville godt have god tid til at gå i bad og gøre mig lidt lækker.

Da klokken var 10, stod jeg ude foran skolens hovedindgang, tog spændt i døren og gjorde min entre. Jeg blev vist hen i det lokale, hvor jeg skulle være, af en lidt ældre, men meget imødekommende dame, der var sekretær på skolen.

Dèr fik jeg lidt af en overraskelse, da jeg så, jeg åbenbart var kommet på hold med udelukkende piger. Jeg tør vædde på, jeg lignede en kogt krebs, da jeg trådte ind i rummet, men pigerne tog pænt imod mig, hilste og gav mig hånden, alt imens de sagde deres navn.

Lærerinden, som vel var omkring de 35, der viste sig at være sanglærerinden, var heller ikke sen til at henvende sig til mig, og snart var vi i gang med de indledende øvelser.

Vi skulle stille os i en rundkreds og holde hinanden i hånden. Vi skulle lære vejrtrækningsøvelser.

Jeg havde svært ved at slappe af, hvilket sanglærerinden straks fornemmede. Hun kom hen til mig og sagde, jeg skulle lægge mig udstrakt på ryggen. Jeg fulgte hendes opfordring, og hun satte sig bag mig med hvert sit ben på hver sin side langs mine, tog derefter i mine arme, trak i dem og strakte dem bagover.

Hun havde stramt siddende tøj på, hendes bukser lignede gamacher, og hun havde en MEGET attraktiv figur. Jeg kunne mærke hendes skød tæt ind til min lænd og synes faktisk, det var ret dejligt... det var jo også længe siden, jeg havde været i så intim kontakt med en kvinde... Sanglærerinden var i godt humør og grinte velfornøjet.

Da jeg kom hjem om eftermiddagen, følte jeg mig som en nyfødt. Kurset havde virkelig gjort mig godt, kunne jeg mærke.

De næste dage fortsatte "øvelserne", og vores tilnærmelser til hinanden blev hyppigere, og mere direkte. Vi swingede virkeligt godt og pjattede en del.

Én dag, da jeg stod i et par stramme Levis og vaskede nogle kopper op, kom hun hen til mig og bagfra uanfægtet stak en fast hånd imellem mine ben og tog mig i mellemkødet og på nosserne, hvorefter hun bed mig let i øret og viskede:

- Kom hjem til mig i aften, så skal du få!

Hun stak en seddel ned i min lomme, hvorpå hun havde skrevet sin adresse.

Hun boede i en lille forstadskommune lidt syd for København, hvorfor jeg tog S-toget dertil.

Det viste sig, hun boede i en pænt stor lejlighed, og blomster og planter var tydeligvis en af hendes store passioner. Ja, der var så mange af dem - en hel urskov - at man skulle tro, det var en regnskov, man var trådt ind i. Fugtigheden var enorm.

Hun bød mig kort velkommen.

Uden at vente på mit svar greb hun beslutsomt fat i min arm, vred den om på ryggen, lagde mig ned på maven, holdt mine arme fast med sit knæ og gav mig håndjern på. Sådan.

Derpå rejste hun mig op, nærmest trak mig ind i sit soveværelse, lagde mig ned på ryggen og spændte mine ben fast til hver sin sengestolpe. Det skal bemærkes, at jeg stadig havde mine hænder i håndjern på ryggen, og derfor overhovedet ikke havde mulighed for at forsvare mig.

Nu rejste hun sig tavst op fra sengen og begyndte at klæde sig af, stykke for stykke - indtil hun var nøgen. Hun tog en DILDO og to par trusser ud af skuffen og satte sig op til mig i sengen igen.

-Nu skal du bolles.

Hun satte sig overskrævs på mig, kneblede min mund med det ene par trusser og bandt det andet par stramt om min pik, så jeg ikke var i stand til at få udløsning.

- Jeg vil bare være sikker på at få, hvad jeg vil ha´.

Hun gjorde min pik helt stiv med hånden, før hun satte sig på den.

Hun hoppede op og ned på den - red hurtigere og hurtigere.

Hun var helt vild, bukkede sig lidt fremover, stønnede og sukkede, kiggede mig frækt ind i øjnene - hun havde superklare øjne - som en måneskinsnat... Hun var liderlig.

Med den ene hånd stak hun dildoen op i min anus og roterede den kvikt ind og ud i jævnt tempo.

Hendes brystvorter var så stive, som de kunne blive, og hendes skød næsten så fugtigt som hendes lejlighed.

Sveden piblede fra hendes krop, og hun kom i en vildsom orgasme.

-ÅÅÅÅRRRRRRRHHHHHHH

Efter at have sundet sig bandt hun mig op og låste håndjernene op, kyssede og nussede mig på mund og krop, hvorpå hun tog fat om min diller, og gav mig en hurtig udløsning.

Vi gik ud i køkkenet, og hun lavede mig den bedste middag.

Senere fandt jeg ud af, at min sanglærerinde også var til de mere bløde former for sex.

Nej, jeg har bestemt ikke fortrudt, at jeg tilmeldte mig det "kreative hold".

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 93 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.