BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg var 15 år. boede i en stor ejendom i Kbh. historien ligger nok 15 år tilbage. jeg og en kammerat havde fundet et lille rum bag fyrrekælderen som var tomt. her havde vi en gammel sofa hvor vi sad og hyggede med smøger øl og frække blade uden vores forældre vidste at vi røg og drak øl. en eftermiddag hvor vi sad der som sædvanlig og hyggede kom min ven Ole i tanke om han havde en aftale og måtte hurtigt smutte. jeg blev ,havde ikke noget at lave. åbnede en øl til og sad og læste i weekend sex. jeg blev liderlig af de meget frække billeder og knappede mine bukser op og trak dem helt af. sad nu kun i T-shirt og bar røv. der kom jo aldrig nogen der i kælderen. jeg sad og spillede min nu helt stive pik var helt væk i bladet hvor en dame fik den i røven da døren hurtigt blev åbnet, der stod viceværten en lille buttet mand ca. 60 år og kiggede måbende på mig.

Jeg smed bladet og med pikken strittende ud i luften forsøgte jeg at få mine sammenkrøllede bukser rettet ud. lad bare være sagde han jeg har set gennem nøglehullet hvad i laver her dig og Ole og hvis din far ikke skal vide hvad i laver så gør du hvad jeg siger lige nu ,sagde han.. jeg var flov og anede ikke hvad han mente mens jeg stadig kæmpede med at få underbukser på.. stop sagde han, og tog fat i elastikken i mine underbukser, af med dem, lige nu. jeg vil se dig onanere ellers går jeg op til din far lige nu.. han skubbede mig ned i sofaen og trak underbukserne af mig.. jeg var bange og min pik var helt slap nu. han tog sexbladet og satte sig ved siden af mig, de er da frække sagde han og pegede på bladet, jeg køber selv weekend sex og onanerer til det. han lagde en hånd på min pik og masserede den let, jeg var stum af skræk havde aldrig været sammen med nogen kun spillet pik selv. trods det kunne jeg mærke at pikken rejste sig under behandlingen han smilede til mig, du kan jo lide det ,bare slap af ..min pik var nu helt stiv igen og liderligheden overtog igen styringen.. han gned min pik mens vi så billeder af fisser og røvhuller.   har du nogensinde fået suttet pik sagde han pludseligt ,jeg rystede på hovedet, han lagde bladet og inden jeg nåede at protestere tog han min pik i munden. det var frækt og dejligt forbudt. hans varme mund kørte op og ned af pikhovedet, jeg var ved at komme, han mærkede det og stoppede, op på knæ sagde han og tøvende lagde jeg mig på knæ i sofaen, han skilte mine balder og jeg mærkede hans tunge i numsehullet, han slikkede hullet og en finger trængte sig nu på og gled op i mig, aldrig havde jeg mærket noget så godt, jeg stønnede og en hånd masserede nu mit pikhoved, jeg var helt væk. du er jo en liderlig dreng sagde han, han åbnede nu sine bukser og stak sin pik i min mund, jeg tøvede først men suttede snart hans pik som havde jeg aldrig bestilt andet. da han var helt stiv gik han om bag mig og snart mærkede jeg han pressede sig op i min numse.. det gjorde lidt ondt men hans pik var ikke så tyk så snart kneppede han mig i lange seje stød. pludselig mærkede jeg han trak sig ud og han onanerede sin pik så spermen væltede ud over mine balder han stønnede højt.. nu er det din tur sagde han. stik din pik i min numse. jeg satte min pik mod hans hul, syntes det var lidt ulækkert med hans behårede røvhul men var samtidig så liderlig at jeg ikke tænkte, pikken gled let op i hans svedige hul og han sagde jeg skulle sprøjte oppe i ham. snart mærkede jeg den velkendte fornemmelse og jeg tømte mig i ham, højt stønnende. flov trak jeg pikken ud. sæt dig ,sagde han. han åbnede 2 øl og nøgen sad jeg der med viceværten og drak øl i stilhed. efter 10 min. skubbede han mig ned at ligge og tog min pik i munden, igen suttede han mig så pikken stod stiv igen, en finger fandt vej til mit hul og snart sprøjtede jeg min sperm i hans mund, han slugte det hele og sagde han elskede smagen af drengesperm.

SEX I DAG?

Han ville gerne have jeg kom op i hans lejlighed næste dag kl. 16 så vi kunne lege så ville han ikke sladre til min far.. næste dag ringede jeg på hans dør, nervøs men også meget liderlig...

Jeg ringede på viceværtens dør. rystende af nervøsitet men også tiltrukket af de frække ting der ville ske. han åbnede og jeg kom ind.

Vi sad i sofaen og drak øl og han havde sat en PORNOFILM på. hans hånd fandt min pik og han klemte den let gennem stoffet. da pikken var helt stiv begyndte han at udspørge mig om piger men jeg var jo jomfru hvad piger angik. vil du lugte hvordan en fisse lugter spurgte han, jeg nikkede undrende og snart havde han hentet et par trusser i en lille plastpose. det er nogle jeg har snuppet i vaskekælderen, de er snavsede, se sagde han, man kan se de er gule af fissesafter, han holdt dem under min næse og duften af fisse var stærk og overvældende. han åbnede mine bukser og trak dem af mig ,tag trusserne på og tøvende trak jeg dem op over min stive pik.. gå lidt frem og tilbage, og jeg gik nu i viceværtens stue kun iført hvide beskidte blondetrusser hvor man tydeligt så min stive pik bag stoffet. han tog min arm og trak mig ind til sig, hans mund lukkede sig om pikken udenpå stoffet og han stønnede at min pik lugtede af fisse, han suttede kraftigt igennem stoffet og jeg mærkede hvordan min sæd sprøjtede ud i trusserne, han trak dem af mig og puttede dem i posen. han suttede min pik ren for sæd og tvang derefter min mund ned over hans pik. jeg suttede ham kun kort tid før han med et brøl tømte sig i min mund, han holdt fast i min nakke så jeg måtte sluge hans sæd.

Hvis du kan lide at komme hos mig så er du altid velkommen sagde han, kom på mandag så har jeg en fræk overraskelse sagde han, jeg kunne dårligt vente og måtte spille min pik flere gange den aften...

Det var endelig blevet mandag. og igen stod jeg og ringede på viceværtens dør. havde aldrig haft sex med andre end mig selv og var egentlig nok til piger og her stod jeg liderlig efter at viceværten skulle bruge min drengekrop. han åbnede og da jeg var kommet ind i entreen gav han mig bind for øjnene. han sagde at hvis jeg ville komme mere hos ham skulle jeg adlyde alt i dag uden spørgsmål. jeg nikkede mens jeg nærmest rystede af liderlighed og skræk. han klædte mig helt af ,jeg stod med bind for øjnene i hans entre. han begyndte at slikke mig på pikken. op og ned af skaftet, på nosserne han trak forhuden hårdt tilbage og suttede på pikhovedet, pikken stod stiv op ad min mave. han åbnede en skuffe kunne jeg høre og han stak et par brugte tusser op til min næse. de lugtede stærkt af fisse. han gav mig dem på og han gav mig et par selvsiddende nylonstrømper på og til sidst en bh. du er nu min lille tøs sagde han.. han trak mig ind i soveværelset og lagde mig på dobbeltsengen. han stak sin stive pik i munden på mig og jeg suttede ham. snart kom han i lange sprøjt i min mund. han tog fat i min arm og førte den ud til siden, jeg mærkede en anden krop ,han førte min hånd over til en stiv pik, der lå en ved siden af mig. jeg mærkede at han førte den anden persons hånd over til min pik.. i skal kæle for hinanden og kysse hinanden ,sagde han men ingen må sige et eneste ord.. vi onanerede hinandens pikke mens vi forsigtigt tungekyssede ,jeg havde stadig spermsmag i munden. det var meget underligt men også meget frækt at ligge og spille pik og kysse en fremmed med bind for øjnene. han kommanderede den anden ned og sutte min pik, han suttede og fik besked på at løfte mine ben og slikke mig i numse hullet. han slikkede grundigt bagi og jeg åbnede mig mere og mere så hans tunge kom op i mig. han fik besked på at stikke sin pik op i numsen på mig mens jeg lå på ryggen og jeg mærkede hvordan viceværten hjalp med at styre pikken mod mit hul. langsomt trængte han dybt op i mig og kneppede mig hurtigere og hurtigere mens viceværten tog min pik i munden.. han kom med et brøl oppe i min tarm mens jeg sprøjtede min sæd ud i viceværtens mund. han havde stadig pikken oppe i mig da viceværten tog bindet fra vores øjne. jeg fik et chok. det var Ole min kammerat og han stirrede på mig. vi havde aldrig tænkt på at lave noget frækt sammen og nu sad han her med sin pik oppe i mig.. han trak sig ud og viceværten suttede ham ren for sæd og numsesafter. han vendte Ole om og sagde jeg skulle slikke hans røvhul og tøvende satte jeg tungen mod hans bagindgang og slikkede ham dybt og længe. min pik rejste sig igen og nu var det min tur til at kneppe Ole i numsen. vi kom meget hos viceværten sammen efter den dag og suttede også hinandens pikke i vores hyggerum, nogen gange mens viceværten så på....

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 17 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.