Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det havde været en god dag på Roskilde festivalen. Selv om stedet var berygtet for netop masser af regn den første weekend i juli, var det ikke andet end mindet denne sommer. Mia, der lige var fyldt 16, var sammen med to af hendes jævnaldrene veninder taget med toget fra Odense hvor de boede et par dage tidligere. Formaninger havde der været mange af fra deres forældre. Lad nu vær og drik jer fulde og ikke noget med at tage nogle af alle de stoffer man altid hører om. De havde sagt ja og nej på de rigtige steder, mens de stod med gravalvorlige ansigter og bedyrede at man da også kunne have det sjovt mens man drak sodavand og at det først og fremmest var musikken de var kommet efter. De havde højt og helligt sværget på at de ville være sammen hele tiden så de kunne passe på hinanden. 

Selvfølgelig havde de drukket og de havde mødt nogle venner hjemmefra, som havde noget hash som de sammen havde røget. De havde kun fået et par sug på en joint men det havde en klar virkning på Mia der aldrig havde røget den slags før. Det havde været rigtig morsomt og med de fleste hæmninger sluppet havde de rigtigt trykket den af oppe foran den store scene. Mia skulle på et tidspunkt på toilettet og da hun kom tilbage kunne hun ikke finde sine veninder. Det gjorde dog ikke så meget da koncerten, der var den sidste den dag, var ved at være forbi.

I højt humør var hun på vej tilbage til teltet da hun var lige ved at ramle ind i fyr der skråede over vejen foran hende. "Nå kommer du der hvad vil du sige til at være min kæreste" sagde fyren og lod der ikke være nogen tvivl om at han havde fået lige i overkanten af hvad han kunne tåle. Mia kunne ikke finde på noget at sige der ville virke helt rigtigt. Men hun behøvede heller ikke at sige noget fyren tog et fast tag i hendes skulder og trak hende med over til vejkanten hvor et par af hans venner stod. Det viste sig at han hed John og hans to venner hed Per og Henrik. De faldt i snak og der gik ikke længe før de noget ældre fyre inviterede hende til en godnat øl i deres telt. Mia vidste at det ikke var helt fornuftigt at gøre hun kendte dem jo ikke, men på den anden side, hvad kunne der ske, der var jo mennesker over alt på den store teltplads og det kunne nok være sjovt drengene lod til ligesom hende selv at være godt opstemte. Stadig med Johns arm hængende over skulderen fandt de frem til de store drenges telt. 

Med det samme de var kommet ind i teltet vidste Mia at hun havde begået en fejltagelse. John havde stadig armen omkring hende men han var begyndt at føle på hendes faste bryster, da hun prøvede at ryste sig løs blev grebet bare strammet omkring hende. En af de andre fyre ham der hed Per begyndte at klemme sin hånd ind mellem hendes ben. "Hvaså lille putte skal du have pik" grinte han mens de første tårer begyndte at løbe ned af den skræmte piges kinder. Mia var totalt hjælpeløs i det lille telt hun havde en fyr på hver side af sig og den tredje Henrik var begyndt at holde hendes ben nede og samtidig tage hendes sko og bukser af. Et par gamle stinkende underbukser blev stoppet i hendes mund og et bælte strammet omkring hovedet på hende så hun ikke kunne skrige eller give efter for stor trang til at kaste op. "Hvor ser hun dog latterlig ud med mine sure underdrenge stoppet i kæften" sagde Henrik mens han med beslutsomme hænder rev hendes trusser af. Han begyndte at rage hende i skridtet efter lidt tid lagde han sig ned over Mia og begyndte at støde sin pik ud og ind af hendes køn. Efter Henrik kom John der var betydeligt større og nu følte Mia for første gang i sit liv en overvældende smerte både fysisk og psykisk. John, der var den mest berusede af dem, kunne åbenbart ikke komme han vedblev sit hårde ridt selvom Per brokkede og sagde "hun får fandeme en fisse med en åbning større end den der er i triumfbuen, soen har jo ikke noget der er noget værd efter at du har udvidet hende sådan med din kæmpe pik. John begyndte i takt med han kneppede at slå hende i ansigtet med sin knyttede hånd. Et af hendes øjenbryn flækkede så blodet piblede ned i øjnene på hende med endnu et slag fik han brækket hendes næse så hun havde svært ved at få luft da hun stadig havde munden stoppet til. Med et dyrs skrig af brunst kom John endelig. "Vend hende om" sagde Per koldt. Han spyttede fingrene og jog dem op i hendes stramme anus. Der gik et jag af smerte gemmen Mia da han startede med at kneppe hendes røvhul. Det varede ikke længe før han kom langt oppe i hende. Henrik var kommet i stødet igen og kneppede med fornyet lyst pigen i hendes bætarm. 

Efter knægtene var færdige drak de videre og hyggede sig hele den dejlige sommernat. Hen på morgenen pakkede de Mia ind i en sovepose og gemte under et toiletskur hvor hun blev fundet den næste dag knap nok i live.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
2 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.