Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var sommer. Jeg var 15, og i sommerhus med et par veninder. Jeg havde brugt det meste af min ferie på at kigge drømmende på en ung fyr, som kom hver dag på stranden. Han havde de mest frække mørke øjne, lysebrunt hår, og den mest veltrænede, lækre´, solbrune krop man kunne forestille sig...

En aften var der fest på stranden. Jeg havde nøje udvalgt hår og make-up, for at virke ekstra fræk og sød. Jeg havde et par stramme hotpant om min velformede røv, og en bluse der var så nedringet at den næsten fik min c-skåls bryster til at vælde ud. Jeg havde før fået komplimenter af drenge om mine bryster, og de havde fortalt mig at de syntes de var ufattelige faste, og samtidig silkebløde..

SEX I DAG?

Vi ankom til festen, og jeg kiggede straks efter fyren, som hed Martin. Han var til min store ærgrelse omsværmet med piger, og jeg satte mig lidt fortabt ned ved et bord, hvor man sad og snakkede og drak shots. Pludselig kunne jeg høre en dyb, stemme bag mig. "Hej Kathrine" sagde han, og satte sig ned ved siden af mig. Jeg sagde hej, og smilede sødt til ham.

Vi faldt i snak, og han var så sød og charmerende. Pludselig lænede han sig indover mig, og sagde "Ved du godt hvor forbandet godt du ser ud?" Det sitrede i hele min krop. Han lagde hånden på min skulder, og lod langsomt hånden glide ned at min arm. Hans fingre snittede mine bryster, og jeg kunne mærke hvordan det lynede gennem hele min krop, og jeg undertrøkkede en stønnen. Han kørte hånden op igen, og rørte igen ved mit bryst. Denne gang stønnede jeg så han kunne høre det, og han fortsatte med hans mørke stemme "Og ved du, hvor nogle store frække bryster du har i den bluse?"..

2 minutter senere stod vi og dansede tæt. Musikken blev langsom, og vores dans blev tættere. Han greb fat i mine hofter, og trak mig nærmere. Jeg stod så nær, at jeg kunne mærke hans stive pik..

Han lod fingrene løbe ned til min røv, og han begyndte blidt at massere den, mens jeg lagde armene omkring hans skulder, og gav ham et langt vådt tungekys. Hans legende tunge pirrede mig endnu mere end før, og jeg kunne mærke hvor sjaskvåd jeg efterhånden var blevet..

Pludselig trak han mig om bag et skur, hvor ingen længere kunne se os. Han pressede mig op af muren, mens han kyssede mig vådt og krævende. Jeg kunne mærke hans hænder på mine bryster, og han kærtegnede dem. Begyndte at kysse mig ned af halsen, og jeg udstødte et liderligt suk, idet han kyssede og masserede det synlige af mine bryster. Mine brystvorter var hårdere end nogensinde før, og det kunne ses gennem min tynde bluse. Han trak min bluse af, og jeg udstødte et "ååååhr", da han hårdt pressede mine bryster ind. Han kiggede mig ind i øjnene med et liderligt blik, og et frækt smil, før han igen tungekyssede mig. Han krammede min røv, og hans ene hånd krøb langsomt ind under min korte nederdel. Han kørte hans finger uden på min tynde g-streng, og han mærkede straks hvor våd jeg var. "Mmmmh" stønnede jeg, og pillede hans bluse af. Jeg lod mine fingre røre ham overalt på hans nøgne overkrop. Jeg slikkede, sugede og bed blidt i hans brystvorter, og lod drillende hånden strejfe hans stive pik.

Jeg standsede min berøring et øjeblik, for at tage mine drivvåde trusser af. ´

Han trak hans egen shorts af, og stod kun i et par stramme björn borg. Det var nu tydeligt hvor stor hans bule var. "Du tænder mig" sagde han blødt, og førte min hånd ned til hans pik. Han sukkede dybt da jeg begyndte at massere den blidt, men efterhånden mere og mere hårdt.

Samtidigt knappede han min bh op, og roste mine svulmende bryster. Hans ene hånd lod han kærtegne mit lår, men inden længe rørte han igen min våde kusse. Jeg pressede gispende hans hoved ind mellem mine bryster, og gned hans pik voldsommere da han begyndte at fingerkneppe mig. "Ååååårh jaa" stønnede jeg, og jeg kunne høre hvordan han trak vejret hurtigere og tungere. Han lod nu hans anden hånd kærtegne min røv, mens han begyndte at slikke mine bryster og fingrekneppe mig i et dybere og dybere tenpo.

Jeg trak hurtigt hans underbukser ned, og begyndte at køre hånden på og ned af skaftet, i samme tempo som hans nu to fingre kneppede mig. "Årrhhh ja, hårdere!! jaaa.." skreg jeg vildt, og pressede endnu engang hans hoved mod mine bryster. "Det skal du få, skat" Sagde han, og fandt med hans anden hånd klitoris, som han gned fingeren rundt om i små cirkler. "Meeeree" klynkede jeg, men han fortsatte drillende et stykke tid, med pirrede at kærtegne området lige ved siden af. Endelig rørte han ved min klitoris, og det gav et sæt af nydelse i mig. "ÅÅRRRHHH.." stønnede jeg dybt, og han stønnede selv, da jeg kærtegnede hans glinsende hoved med den ene hånd, og hurtigt gned den anden hånd op og ned af skaftet. "Bliv ved!! Hårdere! Ååååhhhhh", stønnede jeg højlydt, og jeg kunne mærke hvordan saften løb ned af mit lår. "Årh skat, det er fantastisk" sagde han ophidset, og bed blidt i mine stive brystvorter. "Jeg kommer!" råbte han pludselig. Jeg satte tempoet yderligere op, og jeg kunne se hvordan hans krop rystede da orgasmen nærmede sig. "Over mine bryster!" befalede dig, og han gjorde som befalet, og smurte mine bryster ind i sperm. Det tændte mig meget, og min kusse dunkede som aldrig før. "Slik mig!" sagde jeg udfordrende. Han bar mig over på et træbord, og satte jeg selv på knæ.

Han startede med at kærtegne mine inderlår. Han kørte ganske langsom fingrene tættere og tættere på min brændende kusse, og jeg var ved at eksplodere. Endelig begyndte han at gnide klitoris. Jeg gispede af nydelse, og lænede hovedet tilbage. Snart efter stak han to fingre op igen, og masserede hårdt mit g-punkt.

Så begyndte han at slikke. Først mellemkødet, så omkring hullet, og til sidst sugede han klitoris ind, og lod tungen slå hårdt ned på den. "JAAAAEER" skreg jeg ophidset.

Jeg har i den syvende himmel, men det var intet i forhold til den orgasme der snart skyllede ind over min krop. Den blev bare ved og ved og ved, og min krop skælvede af nydelse. Mads blev ved med at slikke, og det sitrede gennem hele min krop. Til sidst faldt jeg udmattet sammen. Han lagde sig ved siden af mig, og sådan lå vi længe. - Nøgne i hinanden arme, i den varme sommeraften.

Dette er en oplevelse jeg sjælen glemmer.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.