Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Husk, hvordan det føles, når en pige langsomt sænker sig ned med hovedet i dit skød, hvordan det føles, når hendes læber åbnes, og du kan mærke hendes varme ånde.

Hvordan det føles når hun lader sine læber skilles, og lader dig glide ind i den søde varme.

Hun lader stille sin tunge berøre de følsomme steder, blidt og roligt, hun har ikke travlt. Hun lader sin mund omslutte dig på den mest fantastiske vis, omslutter dig, mens hun langsomt spreder nydelse med hendes bløde tunge, der snor sig hen over dit lem i glidende lange bevægelser.

Hun lader stille dit lem glide ud mellem hendes læber. Hun kan mærke, at du længes efter, at hun igen lader dig hvile i hende, men hun er skånselsløs. Lader det glide helt ud, og bruger til sidst kun spidsen af hendes tunge, varierende med en blød slikken, hvor hun smager dig, og nyder dig. Den vekslende hårde og blide følelse på dit lem gør, at du vil have mere, og du vil helst ikke vente, men du ved, at det er hende, der bestemmer.

Hun pirrer dig, og du kan se, hun nyder det, nyder den position hun er i. Hun elsker at give dig en følelse af lykke indeni, og hun ved, at hun er i stand til det.

Langsomt bøjer hun sig ned over den igen, og denne gang lader hun den glide HELT ind. Langsomt med sikkert kan du se, at din pik forsvinder ind i hendes hals, eller, du ville have kunnet se det, hvis ikke dine øjne var knebet i, på grund af den tilstand du er i. Du kan mærke hele din krop spænde, hvordan hver en muskel dirrer i dig.

Du kan mærke, hvordan hun anstrenger sig for, at rumme alt, rumme dig, hvordan du langsomt glider ned i hendes hals. Hun krummer sig en smule, men er fast besluttet på, ikke at give op!

Til sidst er dit lem HELT i bund. Du kan mærke, hvordan hun stadig bruger tungen, hvor den kan komme til, og hun trækker sig nu væk igen. Hun trækker sig væk til spidsen, og sluger dig så igen. Denne gang hurtigere fordi hun bedre kan rumme dig denne gang.

Hun begynder at bearbejde dig, langsomt, men ikke FOR langsomt. Hun kan mærke, at du ikke vil kunne klare det meget hurtigere, og lader derfor dig tage over. Du fører hendes hoved, så tempoet passer. Det er behageligt, og en fuldstændig ubeskrivelig følelse. Men det går heller ikke for hurtigt, for du vil ikke komme endnu.

Mens du føler den magt du nu har over situationen, kan du mærke, at der snart ikke er nogen vej tilbage. Du begynder nærmest at ryste af nydelse, og bliver nødt til at give slip på hende. Hun er hurtig til at opfatte situationen, og giver sig til selv at sutte. Hun benytter skiftevis tungen og læberne, og lader hænderne hjælpe til. Hun holder det i et roligt tempo, da hun vil trække det ud lidt endnu.

Til sidst kan du ikke holde det inde længere, og med et længselsfuldt og lettet suk, lader du følelsen af lykke flyde ind over dig, overtage dig helt og holdent, og giver dig hen til hende.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.