Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Tænk, at Du virkelig gjorde dét der?! Jeg ser mig forskrækket omkring efter stemmen. Hovedbanegården er fyldt med mennesker, men jeg får hurtigt øje på fyren der står modsat pasfotoautomaten og ser direkte på mig. Jeg havde lagt mærke til ham før da jeg var inde og købe et blad og han måtte være fulgt efter mig fra kiosken, uden at jeg havde set det. Jeg mærker at rødmer, da jeg fremstammer et; - Æh, hvad mener Du?

- Du ved udmærket godt hvad jeg mener! Jeg så godt hvordan Du stod og trak Din kjole op inde i automaten, mens Du tog billeder……! Han træder nærmere mod mig og jeg håber at der ikke er nogle forbipasserende, der hører hans ord. Han ser anklagende på mig og jeg bakker tilbage mod automaten indtil jeg kan føle det kølige glas mod min ryg. Han står helt tæt nu, med armen op af siden på mig og den anden op ad væggen. Jeg prøver svagt at benægte at jeg overhovedet kunne finde på den slags…..Hvad tror han jeg er?! Han ler hæst og stille af mine protester, holder mit blik fast mens han presser sit varme, hårde skød mod mit. Diskret ophidser han mig mens myldretidspassagerer går forbi , tilsyneladende uden at bemærke noget som helst. Måske tror de at vi er kærester, der netop har taget pasbilleder sammen. Intet kunne være mere forkert. Jeg har aldrig mødt denne mand før. Jeg prøver at slide mig løs, hvilket kun opnår at ophidse os begge endnu mere. 

SEX I DAG?

- Jeg tror ikke Du har været en pæn pige, men HVIS Du har, har Du vel heller ikke noget imod at jeg ser Dine billeder! Mens han siger dette kommer billederne ud og desperat prøver jeg at dække over dem med hånden. Hans holder hårdt fast i mit håndled, og siger; - Nu venter vi bare på at de tørrer! Den varme luft fra ventilatoren brænder mod indersiden af min hånd. Da den slukker, river han min arm af vejen og flår billederne ud. Han flytter sit glødende blik fra mine øjne for at studere billederne. Jeg bider mig i læben af skam, jeg er ydmyget og rasende. Tårerne presser sig på og stadig bliver han ved med at lade mig mærke sin hårde pik bag bukserne. Jeg har aldrig været så flov og ophidset på én gang! Han smiler bredt da han hvisker; -Hvor skulle Du skamme dig! Sådan at gå og tage billeder af sin kusse midt på Hovedbanegården! Den er smuk…..og sikkert godt våd, hva´ ?! Sådan en lille tøjte! 

-Slip mig så; lykkes det mig at fremstønne men jeg kan ikke skjule hvor liderlig han har gjort mig. Han ved det, kan se lige gennem mig. 

- Jeg tror at Du har lyst til at vise mig hvordan Du gjorde, ikke sandt? Uden at lytte til mine protester trækker han mig med ind i automaten igen og hiver forhænget på plads, så man kun kan se os fra knæene og nedefter. Han placerer sig bagved mig og hvæser at jeg skal trække kjolen op som før. Nølende gør jeg som han befaler mig og afslører min kusse. Jeg er nødt til have benene godt spredt på grund af sædet. Hans fingre trænger pludseligt op i mit våde, åbne skød, kører ind og ud, og med den anden arm presser han min krop mod hans, mens han kæler for mig. Jeg kan ikke lade være med at stønne højt, så dejligt føles det at mærke at han holder mig fast. Jeg klynker da han trækker fingrene ud af mig igen.

- Vær stille! Ellers holder jeg op med at kæle for Dig, tæve! Jeg nikker og mærker hvordan han først åbner sine bukser og derefter ubesværet glider op i mig. Han propper sine fingre, der driver af mine safter ind i munden på mig, og jeg sutter grådigt på dem.

- Hold kæft, hvor er Du våd! Sådan en liderlig lille tøs, stønner han lavt til mig, mens han støder stadigt hårdere til. Jeg støtter med hænderne mod glasset, skammer mig over hvor meget jeg nyder det. Nyder at gnide mig imod ham, lyden af hans stemme; Ja….sådan, tag min pik, klem om den, dejlige luder… ja…!

Det er tæt på, da jeg hører at han smider mønter ind i maskinen og vi kommer begge voldsomt og lydløst, kroppene rykker i takt med blitzen. Uden at trække sig ud af mig lader han sig falde ned på sædet, stadigt kælende for mig. Med lukkede øjne lytter jeg til hans åndedræt og lyden af billederne der er i gang med at blive fremkaldt. Skridt og stemmerne udenfor blander sig og langsomt går det op for mig hvad jeg netop har gjort og nydt. 

- Rejs Dig op; siger han og jeg rejser mig, og vender mig mod ham. Han trækker mig indtil sig og kysser mig dybt. Det overrasker mig hvor bløde hans læber føles mod mine, der er våde og brændende. Jeg klemmer hastigt benene sammen, da jeg kan mærke hvordan hans sæd begynder at løbe mig ned af inderlåret. Han presser en finger imellem dem mens han stadig kysser mig, og jeg slikker den ren, da han bydende kører den mod min mund, og smager hans dejlige sperm. Maskinen holder op med at larme, snart kommer billederne ud udenfor…hvad vil folk ikke tænke hvis de ser dem?! Jeg ser at han ler ad mig. 

- Tag billederne og gå…lad være med at se dig tilbage; siger han. 

Med strimlen i hånden sætter jeg mig i det fyldte S-tog. Hans smag , duft og hænder er overalt på mig og jeg beder til at ingen kan se at jeg er gennemkneppet og trusseløs, med en fremmedes mands sæd løbende ned af benene.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.