Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg er en pige på nu 21 år, det jeg gerne vil fortælle er om en oplevelse jeg havde da jeg som 17 årig var ung pige i huset hos en familie i nord.sj. Adam og Eva (som jeg har valgt at kalde dem) var et alm. par på hun 34og han 39 med 2 børn på 2 og 4 år, jeg var ansat til at hjælpe med det daglige og skulle altså bo hos dem.

Det startet efter jeg havde været der i ca. 3 mdr., jeg tror klokken var ca. 0030 om natten da jeg vågnede ved at jeg skulle på wc, på vej tilbage til mit værelse blev nattens stilhed brudt af nogle ganske svage støn, jeg stoppet op for lige at lytte en ekstra gang, ups tænkte jeg og fniste ,der er vist nogle der har gang i den. jeg kunne ikke lade være med at liste hen til deres dør for lige at se om jeg kunne få øje på noget, og heldigt for mig stod døren på klem så jeg kunne kigge lige ind. Det gispede i mig, der på sengen lå eva bundet på arme og ben til sengen og helt nøgen mens Adam lå på knæ foran og slikkede hendes mis, efter et stykke tid rejste han sig og gik op i sengen mens han sagde, nu skal du sutte min store stivepik, og da jeg så hans pik må jeg ha´ gispet lidt for højt for i det samme vendte Adam sig mod døren og ser mig lige i øjnene og selvom det var mørkt i gangen ved jeg han er klar over at der var noget.

Øjeblik skat siger han og er på vej hen mod døren og jeg skynder mig så godt jeg nu kan at liste op på mit værelse igen, af med morgenkåben og ned under dynen splitter nøgen, et 1/2 min efter stod Adam i døren, Stine sover du.....? han kom hen og satte sig på senge kanten, så viskede han... fik du det hele med ...han tog en hånd op under dynen og begyndte at kæle mit ene lår og lidt efter var turen kommet til missen, og jeg var jo allerede helt våd efter min oplevelse nede ved døren, hov.. hvad er det Stine sagde han.. så var det jo dig der lurede på os hva..  øhh ja sagde jeg med en klump i halsen.

spred benene sagde han mens han trak dynen af mig, og jeg gjorde som han sagde. Adam så lidt på mig så sagde han du har en meget flot krop Stine, og så begyndte han ellers bare at slikke mig til den store guld medalje, århh hvor var det skønt, så rejste han sig op og sagde sut min pik Stine, og aldrig har jeg set en pik så stor 22cm lang og tyk, jeg tog den i munden og begyndte at sutte løs ham, jeg var efterhånden blevet så vildt liderlig at jeg bare måtte ha´ noget pik, så jeg lagde mig ned på ryggen mens jeg sagde, knep mig, knep mig nu Adam, han tog fat i mine ankler spredte mine ben og langsomt førte han sin pik op i min nu meget våde kusse, jeg udstødte et langt suk da han kom helt op i mig og så begyndte han ellers at kneppe mig i lange dybe stød, der gik ikke lang tid før jeg kom første gang, vend dig om så skal jeg tag dig bagfra sagde han, århh hvor var det dog dejligt, bruger du piller spurgte han, ja stønnede jeg, så begyndte han ellers at kneppe mig hurtigere og hurtigere til han til sidst kom med et brag og jeg med for2 gang... uhmm hvor var det dejligt sagde han, jaa svarede jeg det var skønt. vi lå lidt og snakkede da han så spurte om jeg nogen sinde havde været sammen med en pige, nej sagde jeg men jeg kunne da godt tænke mig at prøve det en gang. kom med mig sagde Adam og tog min hånd så skal du prøve noget sjovt, hvad nu..? sagde jeg, kom nu bare..'

lidt efter stod vi nede i deres soveværelse hvor Eva stadig lå, bundet og med bind for øjnene, lad vær med at sig noget viskede han til mig inden vi gik ind. hvad fanden har du lavet sagde Eva surt, Adam lagde sig på sengen og begyndte at nusse Eva på maven, jeg har noget til dig, nå sagde hun og blev helt blid i stemmen igen Adam begyndte at lege med hendes kusse og vinkede så mig hen, jeg lagde mig foran og langsomt begyndte jeg at slikke Evas kusse, det gav et sæt i hende hvad sker der her stønnede hun, med begge hænder tog jeg fat i hendes baller og Eva kørte sit underliv frem og tilbage i langsomme bevægelser, jeg kiggede op og kunne se at Eva var i fuld gang med at sutte Adams pik, og det gjorde mig bare enormt liderlig, så gik Adam hen i skabet og tog en DILDO frem, knep hende lidt med denne her, så satte Adam sig bag ved mig og blødt tog han fat i mit hår trak min nakke tilbage og viskede til mig... nu vil jeg kneppe din lille stramme fisse igen, han tog fat i mine hofter trak mig tilbage og så stak han sin store pik op i mig og begyndte at kneppe mig igen, imens jeg slikkede og kneppede Eva med dildoen.

Da Eva var kommet i mega orgasme sagde hun at nu var det vist hendes tur til at slikke mig, så vi byttede plads... og i guder hvor var det bare skønt.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 118 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.