Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

En lille fantasi fra den gang jeg var 17. Jeg var på vej hjem med toget som jeg plejede, jeg stod i gangen som altid.

Der kom hun, Halv kort lyst hår med en frisure som tændte mig helt vildt, sødt ansigt, 25-29 år, i den der DSB skjorte, kort skørt, strømpe bukser og lange hæle.

En rigtig headturner har set hende mange gange før, men i dag var jeg alene.

Hun hjalp lige en passager med sin billet før hun kom over til mig, jeg fumlede med billetten, kunne ikke lade vær med at kigge ind i hendes smukke ansigt mens hun læste min billet. Hun gik videre ind i den næste vogn, jeg kiggede efter hende, jeg tror hun opdagede det, jeg skyndte at lade som om jeg læste avis.

Næste station kom, hun åbnede dørene for passagerne, jeg stod bare der og kiggede på hendes gode røv mens hun gjorde det. Der kom ikke nogen på, så hun lukkede døren og gik op til mig, med et lille smil, og sagde Må jeg lige se dit kort igen?

Selvfølgelig! Hun så lidt på det, tror jeg da, ellers var det mit skridt hun så på, Nå jeg tror der er en fejl her, kan du lige følge med sagde hun da hun havde set billetten, jeg fulgte efter hende ind i hendes lille af lukkede, luk døren efter dig Jeg gjorde som hun sagde, hun vendte sig om mod mig, Hvorfor kigger du efter mig spurgte hun, ikke surt men sådan meget normalt men beslutsom.

Øhhh, der er nok flere grunde, måske fordi du ser godt ud, og sexet i den uniform fik jeg fremstammet, Syntes du virkelig sagde hun og kiggede ned af sin krop,

Jeg var meget overrasket af svaret, det var min pik også den var kampklar med det samme, Ja jeg syntes at, du ser rigtig sexet, ud i det skørt men du ville nok se bedst ud all natural jeg tror det var min pik der tænkte i det sekund ordene kom ud af min mund, hun kiggede bare på mig, og stod nu helt op af mig, tak jeg smilede og min højre hånd gik over og lagde sig på hendes røv giver DSB god service til deres kunder? Ja det gør de smilede hun tilbage, Bevis det Og så stod vi der og havde det hotteste tunge kys, jeg kunne høre toget var ved at stoppe, min station!

Fuck det, tænkte jeg, (mine forældre ventede på at jeg kom hjem, men jeg faldt i søvn he-he)

Jeg begyndte at knappe hendes bluse op, mens jeg slikkede ned ad hendes hals, hun fik knappet sin bh af, jeg så et dejligt syn som jeg bare måtte smage på.

Jeg slikkede hendes bryster og når jeg bed blidt i hendes vorter sukkede hun på en erotisk måde. Hun skubbede mig væk og faldt straks på knæ, et sekund efter følte jeg hendes mund om min nu helt stive pik, hun slikkede og sugede ekstremt godt, jeg var næsten ved at komme, men tog hende i håret om kyssede hende.

Behold skørtet på, men tag resten af sagde jeg til hende, hun smilede frækt til mig, og gjorde som jeg bad om. Hun satte sig på det ene sæde der var der inde, jeg satte begyndte at presse den ind, men stoppede og sku lige til at spørge men hun afbrød, Er på pillen Så jeg pressede helt i bund og begyndte ligeså stille, men kunne godt se at hun ville have det hurtigere og hårdere, hun begyndte snart at stønne højt, men så hørte vi nogle ude på gangen, jeg handlede hurtigt og pressede min mund mod hendes, så skrigene ikke kunne høres, men vi kneppede videre.

Jeg satte mig på sædet, hun satte sig på min pik, med front mod mig, hun gik hurtigt i gang med at ride mig, Hvad hedder du for resten spurgte jeg, vi grinede begge på grund af situationen, Lone, og dig jeg fortalte mit navn, hun gentog mit navn, og begyndte at stønne det mens hun red mig, højere og højere stønnede hun, jeg sagde også hendes navn nu. Så hørte vi en af passagererne ude på gangen der skulle af, men denne gang var jeg total ligeglad og begyndte at presse den længere ind med hendes ridning. Så kom hun, hun bed mig i skulderen og skreg, hendes fisse strammede om min pik, var tæt på at komme selv, men det skete ikke (nok fordi hun bed) da hun var kommet sig lidt, smed jeg hende af, og onanerede til jeg kom i hovedet på hende, det landede på hendes hag, under øjet og den første stråle i hendes hår. Hun lå bare og stønnede udmattet, vi tog tøjet på og gik ud.

Jeg var nu i den anden ende af landet, men fik at vide hvilke tog hun var med, så en gang imellem pjækker jeg, og tager toget og knepper hele landet igennem.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 28 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.