BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg var lige startet på min efterskole, og var kommet midt inde i året, så det var lidt svært at falde til. Men jeg fald dog rigtig hurtigt til og fik mange gode venner. Fra starten af lagde jeg ikke skjul på at jeg var homoseksuel, også fordi at jeg havde et meget feminint udseende med vilje. Var faktisk kun omkring 1,68 centimeter høj, og mit hår var halv langt, pjusket og fuldstændig isblondt. Mine øjne var skrigende grønne og min hud var bleg og helt fejlfri. Jeg vil ikke ligge skjul på, at jeg er det at man kalder for ret nuttet og lækker, for jeg fik megen opmærksomhed for mit udseende. Dengang var jeg måske også lidt af en snob, men manglede bare en der kunne sætte mig på plads engang for alle. Så var der denne her ferie vi havde hvor over halvdelen af efterskolen tog hjem, men man måtte også vælge at blive der, og jeg valgte at blive, faktisk kun sammen med resten af min venne kreds, så der var ikke særlig mange. Min gode Simon var der også og det var jeg ret glad for, for jeg havde i længere tid haft et godt øje til ham. En sensommer aften sider vi alle udenfor på nogle tæpper og snakker, det var dog ikke mørkt, så det var ikke bål eller noget, bare en afslappet stemning. Og som tiden gik udvekslede mig og Simon mange blikke til hinanden og man kunne helt klart mærke den lidt hede kemi der var imellem os. Simon var en meget flot fyr, som alle helt klart ville misunde for hans udseende. På et tidspunkt efter nogle timers snakken og drikken rejste jeg mig op, da jeg skulle ind og pisse. Jeg gik ned på de fælles toiletter, for resten af elverne på efterskolen skulle sove på stueetagen sammen, når vi var så lidt. Efter jeg havde pisset på toilettet inde på mit værelse og skulle til udenfor igen, nåede jeg ikke langt. Ikke engang ud af mit værelse, før jeg opdagede at Simon havde fulgt efter mig. 

Han grinede lidt og sagde undskyld, da han så, at han gav mig et chok. Jeg smilede bare til ham og sagde, at det var helt i orden og, at det bare var fordi, at det var så mørkt indenfor, i forhold til udenfor når intet lys var tændt. Han sagde ingenting til mig, men smilede bare. Før jeg vidste af det mærkede jeg hans hånd kører blidt ned af mig. Stille og roligt. ''Du er virkelig en eftertragtet skønhed iblandt mange her..'' Sagde han til mig, og jeg forstod godt hvor han ville hen. For jeg ville præcis samme vej som han ville og hvor jeg før ville være snobbet og ret kostbar gav jeg mig bare fuldt ud i et kys han gav mig. Det blev hurtigt meget hedt med tunge og jeg fik et godt greb i hans hår, ligesom han fik et godt greb i mine hofter og skubbede os tæt op af hinanden. Nok til, at jeg kunne mærke at han blev hård og jeg var sikker på at han kunne mærke det samme, siden han stoppede vores kys og spurgte om vi ikke skulle gå op på 3 sal hvor hans værelse ligger, da der ville være tomt siden alle boede nedenunder i ferien. Jeg nikkede bare og han førte mig oven på, hvor vi så kom ind på hans værelse og genoptog med det samme det hede kys, som faktisk blev mere og mere voldsomt. Blev presset op af vægge, blev kastet op på skrive bordende, væltede lamperne, og til sidst endte vi i hans seng, hvor vores tøj meget hurtigt røg af. Han måtte have kunne mærke at jeg var ret ivrig da jeg bare flåede hans tøj af, lidt hurtigere end han nåde at få mit af, og jeg fik mere og mere lysten til at sutte hans pik, lige nu og her. Det må han have kunne mærke for han satte sig hurtigt op på knæ og bad mig om at sutte hans pik. Den var stor. Meget stor. 20 centimeter - og jeg var jomfru, tænk lige på det. Men jeg kunne ikke modstå og jeg tog med det samme hans pik i munden, og så gav jeg mit første blowjob nogensinde. Det smagte helt fantastisk og jo mere jeg suttede jo mere havde jeg lyst til det. Han måtte have nydt det rigtig meget for han stønnede højt, hvilket også tændte mig fuldstændig. Så satte han hans hænder bag mit hoved og tog fat i mit hår, hvor han pressede mig og tvang mig til at gøre det hurtigere og sluge hans pik fuldstændig.

Jeg kunne mærke han voksede i min mund, hvor han så lige trak den ud inden han kom og bad mig om at vende mig op på alle fire, hvilket jeg med det samme gjorde. Ret hurtigt mærkede jeg hans to finger spidser oppe i mit anus. Det gjorde ikke rigtig ondt, da jeg i forvejen var så tændt, at jeg havde gjort mig selv våd. Ret hårdt bevægede han sine finger, hvor det så gjorde ondt så jeg bad ham om at lade hver. ''Du fortjener en smule ydmygelse'' sagde han bare og fortsatte. Faktisk tændte det mig utrolig meget at blive ydmyget, og jeg vendede mig også rigtig hurtigt til hans hårdhed, som bare tændte mig helt sindssygt. Så trak han sine fingre ud af mig og spurgte om jeg ville have hans pik i stedet. Lige der var jeg så tændt at jeg bare skreg ja, og sagde at han skulle skynde sig at tage mig hårdt bagfra. Og han gjorde som jeg sagde. Med et hurtigt skub kom hans pikhoved ind i mig, hvilket gjorde sindssygt ondt. Da jeg skreg lidt af smerte puttede han bare sine to finger ind i min mund og tvang mig til at sutte på dem imens han kom resten af vejen op i mig, hvor han så bare begyndte at bevæge sig hårdt frem og tilbage. Så tændt som jeg var, skreg jeg bare at han skulle kneppe mig hårdere og mere, for smerten han gav mig tændte mig også helt vildt. Og jo længere tid der gik, jo højere og oftere blev mine bønfald om at han skulle kneppe mig så hårdt han kunne og at han var så stor og at han aldrig måtte stoppe. Det blev han dog nødt til, for efter et godt stykke tid hamrede han sig op i mig og jeg kunne mærke han sæd hele vejen op igennem mig, og bare følelsen fik mig til at komme selv, ud over hans lagner og så trak han sig ud af mig, hvorefter han lagde sig ned sammen med mig og vi begge gispede efter vejret, da det var en rimelig hård omgang. 

''Jeg troede det gjorde ondt at få taget ens mødom..'' Sagde jeg til ham, og han forklarede mig at det var forskelligt fra person til person, og hvor tændt man var. Så fik vi begge tøj på og gik ned til de andre, som spurgte hvorfor vi var så lang tid væk. Vi sagde bare at de skulle bruge hjælp i køkkenet, og de bed alle sammen på. 

Resten af den efterskole gik rimelig meget af tiden på Simon, og lad os bare sige at hver evig eneste ferie gik ikke til spilde overhovedet. 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 28 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.