Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Denne historie er fra jeg var 16 år gammel. jeg vidste at jeg var Bi, men havde ikke fået ført noget ud i livet endnu. Senere skulle jeg så til fødselsdagsfest ved en af mine venner, hvor vi drenge skulle sove. vi fik noget at drikke, ikke at vi var hamrende fulde, men bare så vi havde det sjovt. aftenen gik godt, og ved en 3-tiden tog pigerne så hjem, og vi andre hyggede os med hans computer. vi fandt hurtigt nogle lækre hjemmesider med gratis FILM. efter et par film var vi godt liderlige og de første pikke blev hentet frem.

Jeg kunne hurtigt se, at jeg nok blev den lille i det her spil, så jeg besluttede mig for at lege lidt med de andre i stedet. og det tog da heller ikke lang tid, at få den første store kæp i hånden. jeg gav ham en hurtig tur, og han kom ud i hånden på mig. det skal lige siges, at fødselsdagsbarnets forældre var gået i seng, og sov i den anden ende af huset. da de andre så hvor lækkert det så ud, blev de vilde med mine hænder, og jeg begyndte at gå på omgang. pludselig kom jeg til johan, som hviskede mig stille i øret; tag den i munden. da jeg ikke var helt ædru, tænkte jeg, nå hvad fanden, hvorfor ikke. jeg grev den halvstore gren, og suttede på den. først smagte den ikke så godt, men efter et par slik og sug, smagte den mega godt, og jeg kunne ikke slippe den igen. jeg suttede ham lige indtil han kom, og nu skulle de andre også smages !

Det endte med at jeg havde suttet den af på ca. 10 forskellige venner, og de mente jo så også, at skulle det ene hul prøves, så skulle det andet også, så der gik heller ikke lang tid inden jeg havde fået bukserne af, og smurt røven. men jeg skulle jo også stadigvæk spille, sutte og servicere de andre, så mens jeg fik den i røven på skift, suttede jeg de andre. jeg bad til gud om at Lasse var den første i min røv, da han havde den mindste pik, men sådan blev det ikke. jon, der havde den største pik af dem alle, skulle selvfølgelig ind først. først slikkede jeg hans pik, så en var godt smurt, og imens slikkede og spyttede de andre mig i røven. det føles utrolig dejligt med en tunge på stjernen. han gik om bagved mig, og førte stille og roligt hans store pik hoved ind. jeg klynkede, det gjorde dælme ondt, men fik hurtigt stoppet en kæp i kæften. så mens jeg suttede, spillede og klynkede kom jon i bund, og satte farten lidt op. nu var mit røvhul efterhånden løsnet op, og det var helt dejligt nu. det var sq en dejlig følelse. han blev endnu større nu, og skød en ladning af i mig, og trak sig ud, så de andre kunne komme til. imens mente Peter, at dette skulle optages, så der blev sat et videokamera op. jeg blev kneppet på åben skærm, mens jeg havde en pik i munden, en pik i hver hånd, og folk spermede ud over mig.

Det var den bedste fest nogensinde, og pludselig, blev der holdt mange 'Boys Only' fester, med mig som hovedperson.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 28 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.