BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

For nogle måneder siden fik jeg den ide` at min kone skulle prøve at blive kneppet af en anden mand! Jeg havde tænkt tanken i mine fantasier, men nu skulle det altså prøves –det tændte mig enormt at se hende blive udnyttet. Jeg spurgte hende om hun havde lyst til at prøve, men hun afviste i første omgang! Når vi elskede kunne jeg finde på at spørge hende, om hun ikke ville have en ekstra pik at lege med. I starten var det et klart nej…men senere blev det til et hmmm, som gik over i et støn! Hun var ikke længere helt afvisende….men stadigt et nej, når vi ikke lige elskede!

Der gik et stykke tid og en dag tog jeg mig sammen –nu skulle det være bære eller briste. Jeg snakkede med min kammerat Søren, og spurgte om han havde lyst til eksperimentet!! Det havde han selvfølgelig, han var meget sexglad og lagde ikke skjul på hvad han rendte rundt og lavede med diverse kvinder i byen, på værtshuset eller hjemme privat. Vi aftalte han skulle komme forbi den næste lørdag ved 21 tiden, så tog vi den derfra. Det blev lørdag aften og jeg begyndte at nusse konen og hygge om hende. Vi drak rødvin og blev hurtige enige om at vi skulle gå ind i soveværelset og lege lidt! Hun blev lagt på maven iført nogle sexede g-strengstrusser, hvor man kunne ane skamlæberne igennem stoffet. Jeg bandt hende så op i arme og ben, så hun lå i et kryds! Hun var blevet godt liderlig, man kunne se hun begyndte at vride underlivet og safterne smurte fissen. Hun fik bind for øjnene og jeg begyndte at slikke hende op af benene, på ballerne og lige omkring fissen! ”Jeg vil ha` pik” begyndte hun at fremstønne! ” Du skal nok få noget” sagde jeg og slikkede videre. Da der var gået nogle minutter, sagde jeg til hende, at vi skulle udvide vores sexliv lidt og hun kunne sige fra med ordet is…..andre ord ville blive afvist! Hun begyndte at spørge ind til hvad jeg nu havde gang i, men jeg bad hende om at slappe af og nyde det! Nu skulle hun have lov til at sutte pik, jeg vente hende halvt om og gav hende ordre om at sutte….det gjorde hun og hun er virkelig god til det. Derpå begyndte jeg at sige at  hun skulle udnyttes, hun skulle have pik i alle hullerne om hun ville eller ej!! Så vendte jeg hende om på ryggen, slikkede hendes flotte bryster og sagde endnu engang hun trængte til en ordentlig omgang. Hun begyndte at tigge om at få pikken i kussen, men jeg svarede ikke….derimod gik jeg ud af soveværelset og tog et glas vin. Vendte tilbage og kunne se hun vred underlivet frem og tilbage. Endnu engang slikkede jeg hendes bryster og ned omkring trusserne, men kun lige kanten af dem. Så gik jeg igen, og hun brokkede sig!

SEX I DAG?

Imellem tiden var Søren nu kommet, han stod i køkkenet og jeg tilbød ham et glas rødvin. Vi snakkede lidt og blev hurtig enige om at se til konen! Der lå hun total klar, trusserne var våde af kussesafterne så man kunne se hendes flotte kusse igennem, brysterne var stive og hun kørte rundt med underlivet mens hun stønnede. ”Skal du have pik?” Spurgte jeg og hun nærmest råbte ”Ja”. Søren stod allerede nøgen med en kæmpepik som viste vejen til himlen, jeg sagde ”Du kan få hvad du vil have –men husk ordet!” . Nu var det ved at gå op for hende hvad jeg havde gang i, og hun begyndte med ”Jeg vil ikke have en ekstra mand, jeg mener det –stop så!!!” Men aftalen var jo at hun havde et kodeord og når det ikke blev brugt, ja så gik vi videre. Søren begyndte at slikke hendes lår og jeg hendes bryster imens hun råbte ”Nej, jeg vil ikke!!!” men hendes råb gik mere over i stønnen og hun hengav sig fuldt ud da Søren slikkede hendes skønne fisse. Jeg havde nu min pik i hendes mund mens Søren slikkede fissen….hun var helt væk i nydelse. ”Knep mig så” råbte hun og Søren smed trusserne af hende og stak pikken ind i det glinsende hul!! ”Århhhh, bliv ved, bliv ved” Imens sad jeg og nød synet. Nu skulle hun have den i røven, det er hun normalt ikke til, men Søren drejede hende rundt på siden så jeg kunne tage hende i kussen og han i hendes røv! Igen råbte hun ”nej , ikke det hul…nej” Men eftersom ordet ikke ligesom kom, måtte hun udnyttes! Efter et par forsøg lykkedes det at kneppe hende i begge huller og hun stønnede som en gal. Det blev for meget for Søren, han spermede op i røven på hende mens jeg stadig kørte løs i kussen! Søren gik ud for at vaske svinet og kom igen med ståjern på. Vi løsnede hendes bånd, Søren lagde sig på ryggen og min kone satte sig op og begyndte at ride ham. Så var det min tur til at gi hende en røvpuler! Vi fandt rytmen og jeg måtte af med min ladning, jeg spermede ud over hendes ryg! Nu måtte jeg sunde mig lidt, så jeg gik ud og tog et glas rødvin. Imens kneppede de på livet løs inde ved siden af.

Jeg gik tilbage og kikkede i døråbningen. Konen havde nu taget bindet fra øjnene og lå og suttede Sørens kæmpepik, det var et skønt syn. Efter et stykke tid kom han igen og de grinede lidt! ”Hold da kæft en overraskelse” Sagde min kone ”Jeg havde ikke regnet med det var så vild fedt”. Jeg smilte til hende og sagde til hende ”så har vi også prøvet det skat!?” Vi skålede alle sammen i vin og aftalte at prøve igen en anden gang.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 7 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.