Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Mine forældre skulle på ferie og havde bedt mig passe på huset. Ikke et problem. Det gjorde jeg kunne komme ud af min varme lejlighed i byen og komme ud til et lækkert hus med bassin og det hele. Jeg kørte mine forældre til lufthavnen og som en sidste bemærkning fra min mor, fortalte hun at, måske ville en veninde ville kigge forbi da hendes ægteskab knagede. Kunne være hun ville overnatte bare for at komme væk. Min mor havde fortalt hende at jeg også var der. Veninden hed Maria. Jeg havde set hende et par gange før og hilst på hende. Maria var en kønt udseende mørkhåret, kort, kvinde i på ca. 40-43 år. Slank af bygning omtrent c-skål. Så der var definitivt noget at se på i sommer varmen. Jeg kørte hjem igen solen var ved at stå op og ved hjemkomsten besluttede jeg mig for at få et par ekstra timers søvn.

 

SEX I DAG?

Jeg vågnede ved plaskelyde ude fra poolen. Der svømmede nogen rundt i den. I min søvndrukne tilstand tænkte jeg ikke yderligere og rejste mig for at gå hen til døren ud til terrassen. Jeg trak gardinet til side. Stod der nøgen med stift jern og strithår og kiggede ned på en flot solbrændt kvinde som ubekymret svømmede rundt som hun var skabt. Jeg tabte næsten kæben og lod tungen rulle. Hun så fantastisk ud nede i vandet. Jeg glemte mig selv og i det øjeblik vendte hun rundt nede i poolen. Vi kiggede begge som forstenede på hinanden. Øjeblikke blev til sekunder. Sekunder til evigheder. En ting var sikkert. Tøj behøvede vi ikke tænke på mere da vi nu begge havde set hinanden som vi var skabt. Min høje rejsning havde sjældent været større. Et var at have prøvet lidt sex med en jævnaldrende pige, men jeg drømte stadig om en erfaren kvindes evner og lærdom som kunne gøre mig meget bedre ud i pargymnastik.

Hejsa, kom det fra hende. Undskyld jeg vækkede dig. Du må have sovet godt, sagde hun smilende og kiggede på min pik som stod højt op af maveskindet.

Flovt begyndte jeg at dække mig til og slog mine øjne ned.

Da jeg er sygeplejerske så har jeg altså set mere end en enkelt stiv pik. Du behøver ikke skamme dig. Selv er jeg da også nøgen og nu tror jeg ikke længere vi har noget at skjule så kom du bare her ud og nyd solen med mig.

Jeg gik langsomt ud på terrassen til Maria. Igen begyndte jeg at kigge på hende. Hun havde en meget pæn krop synes jeg. En pæn og let solbrun hud og ikke antydningen af mærker. Så hun var vant til at være nøgen under solen. Jo nærmere jeg kom hende, jo mindre ville mit lem falde mærkede jeg. Det jeg lagde mest mærke til var solens varme på mit lem. Det var ikke det jeg var vant til. Vi satte os på de to solbænke mine forældre havde og kiggede lidt på hinanden.

Så du skulle have lidt fri fra ham der hjemme sagde min Mor, lød det fra mig. Genialt indfald.

Ja han skulle bolle udenom igen i dag, så jeg kunne enten smutte på stranden eller tage herhen og have lidt mere privatliv, svarede Maria. Hvis ikke du snart får den lidt ned igen så får du arvæv. Hop lige en tur i pølen. Den er altså temmelig distraherende for en kvinde som ikke har et sexliv.

Jeg rejste mig igen og gled ned i vandet. Det var dejlig køligt. Svalende på kroppen men når jeg havde Marias dejligt velformede solbrune krop at se på gjorde det intet for at få mit lem ned igen i en mere afslappet tilstand. Jeg lænede mig op af kanten og så op på Maria. Hun havde umiddelbart lagt sig ned. Jeg kunne nu se at missen var veltrimmet og læberne så helt glatte ud. Mit lem faldt stadig ikke ned.

Jeg forstår ikke helt manglen på sex. Din mand må være tosset, når han har en så flot kone.

Hun rejste sig og satte et ben på hver side af solsengen. Viste mig hele vejen til sit himmerrige mens hun kiggede lidt provokerende på mig.

Sådan kan mænd være, svarede hun. Hvis jeg ikke tager helt fejl så skulle du være mere afslappet nu. Hun smilede skælmsk.

Du tager helt fejl, sagde jeg, da jeg trak mig op af vandet. Dine dejlige spredte ben har ikke givet mine hormoner den mindste grund til at slappe af. Nu kunne Maria se at jeg stadig havde fuld flagrejsning på. Hun smilede.

Kom her over. Jeg har lidt faglige tricks som garanteret hjælper. Maria er uddannet sygeplejerske så helt forkert var det nok ikke. Det som skete, var dog alligevel ikke helt forventet.

Læg dig ned, lød det fra hende i en bydende tone. Jeg gjorde blot som hun sagde. Luk så dine øjne og slap af. Det er nemmest, fortsatte hun. Igen fulgte jeg blot hendes anvisninger.

Min pik stod hård og gjorde næsten ondt nu så stiv var den. Hun stillede sig for enden af sengen da solen ikke længere brændte gennem mine lukkede øjne. Jeg mærkede hendes hånd lukke sig om roden. Der gik et gys igennem mig og jeg lettede fra sengen. Man havde jo hørt om det berømte sygeplejerske tag på urolige mænd. Så jeg blev godt nervøs selv om jeg nød hendes meget blide men faste og erfarne fingre lukke sig om min hårde pik.

Hmm, du er sørme da glad i dag. Det er da noget siden jeg har haft et sådant stift eksemplar i hånden. Jeg kommer til at tænke på et varmt jernrør når jeg holder her. Langsomt gled hendes hånd op af mit skaft. Der gik elektriske stød igennem mig for hver millimeter. Hun nåede endeligt mit hoved, som var blåviolet og sprængklar. Med ængstelse ventede jeg på det sidste. Klasket. Spændingen var ulidelig. Jeg ville bare have det overstået. Men det næste jeg mærkede var hendes varme bløde læber omslutte mit hoved. Hendes tunge spillede over mit hoved som læberne gled længere ned og tog hele hovedet ind i hende varme mund. Samtidig kælede hendes fingre for min glatte pung. Skiftevis brugte hun neglene og fingerspidserne. Alt imens kørte læber og tunge op og ned af min pik som blev mere og mere sprængklar for hver bevægelse Maria lavede. Alt blev ligegyldigt og jeg kunne mærke nydelsen hun gav mig. Jeg lukkede øjnene og nød. Elektrisk stød løb op og ned af ryggen alt med centrum i Marias leg med min pik og nosserne. Netop som jeg var ved at mærke den sigende kildren i ryggen, slap hun. Hun lod sine læber og tunge lege med min pung og mellemkød. Slikkede mig rundt om anus. Hendes ene hånd kælede for min pik. Jeg mærkede en finger kæle for anus nu. Maria kom mere spyt på og bearbejdede min ringmuskel. Alt hvad jeg skulle var at slappe af og nyde. Jeg kunne intet andet. Hendes læber fandt igen min pik og omsluttede hovedet. Tungen legede med mit hoved og slikkede op og ned a pikken. Hendes finger fortsatte op i mit bageste hul. Hun fandt et meget lækkert punkt oppe i mig og mens hun mundkneppede mig masserede hun løs med fingrene. Resultatet var et brøl fra min side mens spermen væltede ud at mit spændte pikhoved. Maria tømte mig helt. Spermen løb ud af hendes mund og ned af pikken. Langsomt slikkede hun mig ren og smurte sig ind i min sperm. Det var et så frækt syn som jeg aldrig havde set før. Noget som gjorde at min pik slet ikke slappede af før den langsomt begyndte at rejse sig på ny. Maria begyndte at sutte mig helt hård igen. Da hun var tilfreds med den tilstand hun havde givet mit hårde lem, lagde hun sig på ryggen og spredte sine ben. En hånd legede med hendes våde hævede skamlæber. Hun skiftede mellem at have en finger på sin klit og køre den ned så den smuttede inden for. Jeg kiggede som forstenet på den frække kvinde som lå foran mig og legede.

Hvad venter du på? kom det fra hende. Min kusse brænder efter at mærke dit hårde jern. Kom her og gennem knep mig. Jeg er så hamrende liderlig. At være min mand utro med en ung tyr tænder mig mere end jeg troede.

Mit helt spændte pikhoved nærmede sig hendes saftige kusse. Det var lang tid siden at jeg havde dyrket sex. Endnu længere siden at det havde været uden gummi. Tankerne om nabokonens liderlighed gled gennem mig som et kært minde. Et minde som blev glemt da pikken rørte ved Marias våde indgang. Hun var sjaskvåd og med et godt stød kom jeg helt i bund på hende.

Jaaaaa, lød det fra hende, da jeg kom helt i bund. Åååååh hvor er hævnen sød.

Det kan godt være at hun havde født børn men kussen var stadig dejligt stram og pulserende. Det var et frækt syn at stå herude i solen og se sin stive pik pumpe ind og ud af Marias fisse. Hendes støn blev højere og højere. Godt at hun havde tømt mig en gang, ellers var jeg komme på stedet af alle hendes liderlige lyde. Det hele blev forstærket af at holde godt om hendes frække røv. Marian førte en hånd ned mellem sine ben og begyndte at lege med sin klit og min glatte pung når jeg var i bund på hende. Støn og skrig blev højere. Hun var tæt på. Kussen krammede og klemte om min pik. Hendes fingre legede vildt med hendes klit. Jeg havde gjort en finger våd og ladet ekstra spyt komme ned på hendes røv. Da Maria skreg sin orgasme ud i haven og dermed resten af kvarteret gled min ene finger op i hendes røv helt ubesværet. Maria klemte håndfast om min pung og slukkede det klimaks som var på vej for mig igen. Jeg trak mig lidt bagud og lod nu fingeren lege med hendes bagindgang. Kom mere spyt på fingeren og den gled nemmere ud og ind i helt rolige bevægelser.

Mmmmmmhh, kom det stille fra Maria. Hun slap taget i min pung og jeg smuttede helt ud af hende. Med pikken smurt ind i safter førte jeg den op til det endnu strammere hul. Ud med fingeren og så rettede jeg det nu snart sprængklare hoved mod bagindgangen. Maria lagde hovedet bagud og skilte villigt sine baller ad. Jeg kom ekstra spyt på pikken og trykkede mod hendes bagindgang. Langsomt udvidede numsen sig. Jeg trak mig ud og kom mere spyt på pikken. Maria klynkede misfornøjet indtil pikken igen trykkede imod hendes stramme ringmuskel. Langsomt gav hun mere og mere efter. Jeg var næsten overtændt. Tænk at kunne kneppe en fræk kvinde i røven. Min pik blev om muligt endnu hårdere ved udsigten til en lidt mere forbudt leg. Maria dirigerede mig ind og lidt ud igen så hun kunne vænne sig til min stive kæp. Hele tiden lidt mere ud. Mere spyt til smørelse og så lidt op igen. Indtil det så skete. Jeg kom igennem ringmusklen.

Ja, gispede Maria. Jeg holdt min pik i ro. Ringmusklen næsten låste bag ved mit blåviolette hoved. Det varede lidt inden jeg bevægede mig bagud igen. Lod mit sprængklare hoved blive klemt af hendes stramme røv. Langsomt gled jeg op igen. Jeg ønskede absolut ikke at komme for tidligt nu. Dette var skønt. Mærke hvordan hendes røv strammede kun et sted på pikken. Denne gang kom jeg helt i bund. Nød det hele igen. Ud lidt hurtigere end før. Dog ikke helt ud.

Du er en lille luder, kom det fra mig.

Ja, jeg er og du skal kneppe min jomfru røv med din store stive dejlige pik. Knep den som du kneppede min kusse. Åh jeg elsker at mærke din stive pik i min lille røv. Du fylder mig ud, så jeg revner. Det er så skønt med din unge tyrepik. Sperm min røv helt fuld.

Jeg satte tempoet op. Kunne ikke lade være. Hendes liderlige ord og støn, satte mig tættere på klimaks. Lod pikken glide helt ud fra tid til anden inden jeg stødte helt i bund igen. Maria legede nu med sine bryster. Slikkede sig om sine læber og kiggede mig lige i øjnene. Hurtigt mærkede jeg den lille kriblen i ryggen som signalerede at spermen snart ville blive skudt af. Marias lukkede øjnene igen og hendes krop begyndte at spænde sig i en bue. Jeg mærkede hendes røv stramme om min hårde pik og i et nu skreg hun sin orgasme ud. Min pik eksploderede og jeg skød det sidste sperm og i hendes pik malkende bagdel. Vi skreg begge vores liderlighed ud. Jeg faldt sammen over Maria og vores læber mødtes i blide kys. Langsomt blev pikken slappere og jeg trak mig ud igen.

I guder det var godt, sagde jeg. Vi gik ind i huset for at skylle os. Jeg synes det så vildt kinky ud som hun smuttede af sted med spermen langsom glidende ned af benet.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 94 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.