Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Sol fra en skyfri himmel og en motorcykel mellem mine læderklædte ben. Jeg er på Bornholm, ved Dueodde, og jeg er på jagt. Jeg standser ved P-pladsen, tager min læderjakke og hjelm af og følger stien ned til stranden. Jeg finder hurtigt hvad jeg er ude efter: et par velskabte 15-16 år gamle piger der ligger alene oppe i en gyde. Jeg går derhen, spørger om jeg må lægge mig ved siden af dem, og de nikker efter at have undersøgt mig med interesse. Kvinder i motorcykeldress er stadig ikke noget almindeligt syn i det danske sommerland. 

Jeg krænger mit læder af, fisker et håndklæde op af rygsækken og lægger mig, topløs og kun i mine stramme tangatrusser, lidt skråt bag pigerne. Jeg har frit udsyn til den bagerste, blonde piges smukt hvælvede baller. Hun har et par tynde, hvide bomuldstrusser på, og ligge med lidt spredte ben så jeg kan se omridset af hendes kusse under det stramme stof. Hun er lækker, lige til at spise, og hendes mørke veninde, en høj elegant brunette er heller ikke at kimse ad. Men jeg beslutter at starte med blondinen, specielt efter at jeg kan se hun smugkigger nysgerrigt på mig, og absolut ikke er ubevidst om mit vurderende blik. I al fald spreder hun sine solbrune ben en anelse og retter ligesom tilfældigt på trusserne så de blotter de faste teenager baller mere. Hun hvisker også til sin veninde, og de sender stadig flere blikke i min retning. Så der må handles. 

Jeg rejser mig, går over til dem, og spørger om de har lidt at drikke. Det har de, og snart sidder vi hver med en cola og sludrer som gamle veninder. De to piger er en uge alene i Julie, brunettens, forældres sommerhus. Blondinen hedder Rita, og hun er meget interesseret i at høre om motorcykler. Så jeg fortæller, og tilbyder en lille prøvetur. Jeg har en ekstra hjelm i sidetaskerne. Rita er straks med på den, og vi aftaler at jeg sætter hende af ved sommerhuset. 

Snart efter har jeg tøsens smækre krop, nu klædt i denim shorts og en ternet skjorte over en bomulds BH, bag mig mens vi drøner hurtigt af sted ad de smalle veje. Hun presser sig mod mig, særligt i kurverne, og hendes arme holder fast om mit liv. Jeg ved hun nyder det, og læder mig til at have hende under mig i stedet for bag mig. Hendes interesse på stranden var åbenbar - og på hendes blikke på veninden kunne jeg ane at de to havde været i bukserne på hinanden. Plukkeklare tøser i lige den rigtige alder. Jeg kan lide dem unge - de er så lærevillige og ivrige og nemme at få til at underlagt min vilje. 

Jeg stopper oppe ved Ølene, og vi går lidt ind i skoven. Rita trækker vejret hurtigt. Hun er ophidset af køreturen, so jeg vidste hun ville være det, men også af, at være alene med mig, og utvivlsomt har det også gjort hende våd i bukserne at sidde med næsen tæt på mit læder under turen. 

Jeg stopper op, vender mig om og ser hende direkte i øjnene. Hun smelter som smør, men slår så sig blik ned. 

- Se på mig, siger jeg. Venligt men bestemt. 

Hun ser på mig, med fugtige, lidt usikre øje. 

- Du har lyst ikke også? fortsætter jeg så. 

Hun kan kun nikke, og er garanteret helt tør i munden. Jeg rækker mine hænder frem mod hende, og fastholder hendes sky blik. 

- Jamen, Rita. Så kom dog, min tøs. 

Langsomt går hun hen imod mig, og da hun er tæt nok på trækker jeg hende ind til mig i en tæt omfavnelse. Rita nærmest smelter mod min krop og hendes duft fylder mine næsebor: sved, sololie og den umiskendelige hidsende aroma af en ung piges våde, ophidsede skød. Perfekt. Berusende. Jeg er så ophidset at jeg kunne vælte hende ned på den bløde skovbund, flå tøjet af hende og begrave mit ansigt mellem hendes veltrænede pigelår. Men jeg vil give mig tid. God tid. Jeg kan få lang mere ud af at langsomt forføre denne skønne femtenårige til den lesbiske kærligheds mere eksotiske og dunkle sider. Hun længes efter at blive forført. Hun sitrer under mine hænders faste kærtegn, og hun vil snart lære at nyde en erfaren kvindes seksuelle kontrol. 

Jeg lader mine hænder glide ned på hendes faste baller, stramt svøbt i udvasket denim, og mærker hvordan hun presser røven bagud, ind i mine kærtegn. Hun vil gerne gøre gengæld, og hendes hænder vil på udforskning under min opknappede læderjakke. Jeg tager blidt fast i dem, og samler dem bag hendes egen ryg, hvor jeg holder dem med mine ene hånd. Den anden lægger jeg bag hendes nakke, bøjer mit ansigt lidt ned, og kysser hende bestemt på munden. Hun overrasket, men åbner villigt sin mund, og vores tunger spiller først søgende, siden vildt, mod hinanden. Så suger jeg hendes tunge langt ind i min egen mund, slipper den et kort øjeblik, suger så igen. Rita har lukkede øjne, hun læner sig ind mod, gnider sine spændstige ungpigebryster mod min krop. Fordi jeg holder hendes hænder låst bag hendes ryg er hendes bryster ekstra fremtrædende og faste, og hendes kraftige vorter er stive og tigger om at mærke en slikkende tunge eller et par fingre eller noget helt andet. Aah - at smage sødmen fra en ung villig piges mund, et skjult sted i skoven på en dansk sommerdag! Det er den slags jeg lever for. 

Jeg slipper hendes tunge fri, kysser hendes bløde læber og hele hendes søde ansigt. Slikker de sarte øreflipper og mærker den sitren i hendes krop og den spænding i hendes muskler, der fortæller mig, at hun elsker at få sine ører kærtegnet. Så jeg bliver ved - og hvisker min magi til hende, helt tæt på: 

- Du elsker det her, Rita. Du skal også bare nyde det. Lad mig tage styringen. Jeg ved hvad der kan få til at komme som du aldrig er kommet før. Jeg kan få dit til at skrige i timevis i vild, vild lyst, og jeg ved lige præcist hvad du længes efter. Jeg kan give dit orgasme udelukkende ved at kærtegne og lege med dine dejlige, faste tøsebryster, og kildre og slikke dine stive brystvorter. Jeg længes efter at stikke min tunge op i dit stramme numsehul og smage på dine allermest hemmelige safter. Er det ikke rigtigt, lille skat, elsker du ikke at stå her og mærke min hånd på din røv? Er du ikke plaskvåd i dine små trusser? 

- Jjoo, joo. Åh jo, Danielle. Det er jeg. Plaskvåd. Bliv ved.. det er så skønt at mærke dig. Du er så smuk, Danielle.. 

- Godt min lille skat. Ja- jeg skal nok blive ved lidt endnu. Men - Du skal følge mine regler, Rita. Du skal give dig helt hen til mig, og jeg lover at du ikke vil fortryde det. Vil du det? Du ved du kan stole på mig. 

Hun ser op på mig, og hendes blik siger alt. Hun ved godt hvad hun indlader sig på - uden selvfølgelig at kende til alle konsekvenserne. 

- Ja, Danielle. Det vil jeg. 

- Det håbede jeg du ville sige. Du er så umådelig skøn, og du gør mig meget ophidset og vild efter at elske med dig, Rita. Men vi må gå langsomt frem. Så bliver det bedst. 

Jeg presser hende ind mod stammen på den bøg vi stå under, og frigør mit greb om hendes hænder. 

- Hænderne op over hovedet, Rita. 

Hun adlyder straks. Det lover godt for hendes senere træning. Der står hun så, min nyeste erobring. En femtenårig fuldmoden liderlig tøs, med halvt lukkede øjne, et sensuelt smil spillende om munden og med brysterne nærmest ved at sprænge ud af deres søde fængsel. Hun har spredt benene og gnubber sin lille, kødfulde numse i små cirkler mod træets ru bark. Jeg kan ikke holde et gisp tilbage - hun er så vanvittig plukkemoden! 

Jeg går helt tæt in til hende og presser mit ben ind mellem hendes, så mit lår gnider mod hendes våde trusser, mod hendes saftspændte ungpigespalte. Jeg lader mine hænder glide op langs hendes slanke overkrop og tager fat om hendes bryster samtidigt med at jeg kysser hende hårdt, suger den bløde tunge ind i min mund og lader hende mærke hvem der bestemmer. Mellem træet og mig, mast mellem to hårde steder, smelter Rita fuldstændigt mod mig og da jeg trækker mig tilbage efter et par minutters intensivt kæleri og kyssen falder hun næsten helt sammen. 

Jeg holder hende oppe med et fast greb bag nakken, ser hende direkte ind i øjnene og lade min stemme gøre arbejdet færdigt: 

- Du skal besøge mig i morgen, Rita. Du skal tage dit mest sexede tøj på, og du skal komme for at give dig hen til mig, og lade mig tage kontrol over din opdragelse. Du har nemlig brug for opdragelse, ikke sandt Rita? Jeg kan mærke det på dig. Du vil komme til at tænke på mig hele tiden, og på hvad jeg vil gøre ved dig. Men du må ikke kæle for dig selv inden du kommer. Du må ikke få orgasme fra nu af, og ind til du for lov af mig. Er det forstået, tøs? 

- J..Ja, Danielle, svarer den forvirrede pige, men jeg kan se glansen i hendes øjne. 

Hun er tændt på denne liderlige pigeleg, og jeg er sikker på, at hun kommer i morgen. 

- Godt. Lad os så komme tilbage. 

Jeg kører hende til det sommerhus hun deler med veninden, kysser hende blidt farvel, og skynder mig hjemover. Den tur i skoven har gjort mig vanvittig ophidset, og jeg kan ikke kommer hurtigt nok i hus for at skaffe mig forløsning og lægge planer for morgendagen. 

Næste dag er jeg et lille smut inde i Rønne for at købe lidt småting, træklemmer og bomuldsreb, og bruger så resten af dagen på at planlægge forførelsen og opdragelsen af mit velskabte fund. Jeg får også tid til en rask tur ned til standen for at blive kølet lidt af og skærpe min appetit i den friske vand. 

Så er det endelig aften. Solen står lavt over øen og jeg er klar og fyldt med forventning da jeg kan høre en cykel i gruset udenfor og Rita banker på. 

Der stod hun så, den teenagepige jeg snart skulle få forvandlet til en veltrænet lesbisk slavetøs med lyst til at underkaste sig mine ønsker. Rita havde gjort som jeg sagde og klædt sig lækkert og udfordrende. Det var en varm dag, så hun havde en let, hvid sommerkjole af bomuld på. Den sad tæt til hendes faste krop, og gik hende kun til midt på de solbrune lår, så den afslørede mere end den skjulte. Lyset bag hende skinnede gennem det tynde stof og jeg kunne se at hun havde små enkle trusser på og en let sommer BH, der fremhævede hendes smukke bryster og ikke kunne skjule de strittende vorter. Hun havde bare fødder i et par højhælede hvide sandaler, og bar en hvid jakke, pænt sammenfoldet, over den ene arm. 

Selv havde jeg besluttet mig for sort og læder. Det gav klare signaler, og jeg var sikker på at Rita, særlig første gang hun underkastede sig, ville foretrække at rollefordelingen var skarp og klar: Sort og hvidt. Af hendes påklædning kunne jeg se, at jeg ikke havde satset forkert. Jeg havde en sort blonde BH af silke og matchende trusser på under en stram, ærmeløs bomulds T-shirt, også sort, og en stram, kort lædernederdel. Sorte silkestrømper og meget højhælede korte læderstøvletter afsluttede, sammen med min motorcykeljakke, mit antræk. 

Rita var synlig nervøs, og turde først ikke se på mig eller møde mit blik. Jeg rakte ud og tog hende blidt under hagen og ventede til hun slog øjnene op og så ind i mine. Hun sitrede svagt, og gnisterne mellem os var næsten synlige. Så slap jeg hende og bød hende indenfor. 

Jeg havde tør hvidvin på køl, og vi sad en halv times tid og sludrede om sommeren, Bornholm, mit arbejde og hendes skole. Rita havde stadig svært ved at se direkte på mig, og sad lidt yderligt på sin stol, med benene dydigt samlede. Samtidigt emmede hun af forventning og havde lidt svært ved at sidde stille. Jeg tog mig tid, god tid. Det er altid bedst at trække en forførelse ud. Forventningens sus får en ung piges safter til at flyde, giver hende farve i kinderne og gør hendes spalte våd og villig. Det var sådan jeg ville have hende. Saftig og plukkemoden. 

- Se på mig, Rita, sagde jeg bydende, og hendes blik faldt ind i mit. Tøvende, usikkert. 

Jeg fortsatte i en blødere tone. 

- Du skal bare give dig hen til mig, Rita. Jeg lover dig at jeg vil passe på dig, og respektere dine grænser, og at jeg ikke vil gøre noget ved dig, som du ikke har lyst til. Du vil mærke smerte, men også en tilfredsstillelse og en fryd du aldrig har kendt magen til. Det lover jeg dig. Du skal bare følge mine stikord og gøre hvad jeg siger, og hvis det hele bliver for meget for dig, så er et enkelt ord nok: Tomat. Er det OK? 

- T..tomat? Det forstår jeg ikke? 

- Mmm, der er så mange ord der kan blive en del af spillet. Stop, La' vær', hold op. Måske vil du bruge dem, når du i virkeligheden ikke ønsker jeg skal holde op. Men 'tomat' - det kan ikke misforstås. 

Rita tænkte sig om et stykke tid. Hun forstod nok ikke helt ideen med at have et specielt ord, der kunne stoppe vores kommende seance, men det var jo også første gang at denne smukke pige ville mærke smerte og nydelse eksplodere i sin krop. Hun nikkede. 

- OK. Det næste er den måde du tiltaler mig på. Det skal ske rigtigt. 

- Hvordan rigtigt, Danielle? Det forstår jeg ikke. 

- Jo, ser du, Rita, det er mig der bestemmer, og det skal være tydeligt mellem os. Så du skal bruge De, og ikke du. Og du skal kalde mig, din herskerinde, for Frøken eller Frøken Danielle. 

- Hvorfor det? 

Jeg gjorde min stemme hård: 

- Du skal ikke stille spørgsmål eller svar igen når din herskerinde taler, tøs! Er det forstået? 

Jeg kunne se, der gik en prås op for den nervøse teenager. 

- Ja, Ja, det forstår jeg, Frøken Danielle. 

Hun havde allerede fanget det, og jeg kunne se på hende, at hun tændte på at kalde mig 'Frøken'. Måske lurede der en fantasi hos Rita om en streng, men elsket skolelærerinde, der forførte hende med kærlighed og en fast hånd. I så fald var hun faldet i de rette hænder. 

- Det var godt min tøs. 

Jeg satte mit glas fra mig, og rettede mig op i stolen. 

- Kom her, Rita, og stil dig foran mig. 

Hun rejste sig langsomt op, og stod tavst foran mig mens hun stirrede ned i gulvet. 

- Løft dine arme og saml dem bag nakken. Sådan ja. Det er god stilling fordi den fremhæver dine dejlige pigebryster, og gør at jeg kan se hele din krop. 

Rita dirrede, og blodet dunkede i hendes røde kinder. 

- Se på mig! 

- Ja, Frøken, sagde hun spagfærdigt og så op. 

Jeg fastholdt hendes blik. 

- Har du tænkt på mig, siden jeg satte dig af i går? 

- Ja, Frøken, næsten hele tiden. 

- Hvad har du tænkt på. 

- På.. hvordan du.. De . kælede for mig i skoven, Frøken. 

- Hmm. Har du leget med din lille mis? 

Rita svarede ikke lige med det samme, men jeg kunne svaret åbenlyst i hendes øjne. 

- Svar mig, din uartige tøs. Har dine små fingre kælet for din våde kilder mens du tænkte på, hvad jeg ville gøre med dig? 

- J..ja, det .. 

- Ja, hvad? 

- Ja, Frøken Danielle, jeg har været uartig og leget med min våde mis, mens jeg... tænkte på dig.. Dem. 

- Aha! Og hvad tror du der sker med uartige pige, når de besøger mig? 

- De bliver straffet, Frøken. 

- Det gør de! Hvordan tror du jeg straffer små uartige piger der har leget med deres våde mis uden at jeg har givet dem lov til det? 

- De.. de får en .. en endefuld, Frøken Danielle, tror jeg.. 

- Jah, det var slet ikke så dårligt gættet, min snut. Vend dig om! 

Rita skyndte sig at vende sin bedårende bagside til. De faste baller hvælvede sig smukt og jeg kunne ane, hvordan de små stramme trusser sad tæt til hendes hud. 

Jeg rejste mig og gik langsomt hen til hende og lod mine fingerspidser strejfe hendes ryg og glide ned på hendes baller. Rita kunne ikke holde et svagt gisp tilbage, og hendes baller strammede sig ved min blide berøring .

- Skal den uartige Rita have smæk i sin søde numse, hviskede jeg i hendes øre, og klappede hendes ungpige røv. 

- Ohh, ja Frøken Danielle.. 

- Hmm, først tror jeg du skal varmes lidt op. 

Jeg satte mig igen, og lod mit blik dvæle ved den velskabte krop foran mig. 

- Du må godt tage dine hænder ned nu, og så skal du trække din kjole op over trussekanten og bøje dig forover. Sådan ja, helt forover, og tag fat om dine ankler. Spred benene lidt mere. 

Nu havde jeg frit udsyn til Ritas trusseklædte numse. De stramtsiddende, hvide bomuldstrusser havde høj udskæring i siden og klæbede tæt til den unge piges smukt hvælvede halvkugler. De krøb lidt op i revnen mellem ballerne og jeg kunne ane en fugtig plet i skridtet. Tøjten var så liderlig at det drev fra hende! Jeg havde lyst til at bore min tunge langt op i hendes pigefisse og smage hendes elskovssaft her og nu, men det var bedst at vente. Så jeg styrede mine lyster, og gav stedet Rita flere ordrer. 

- Det er godt, Rita. Vrik nu med røven. Sådan, ja. Langsomt, lad mig nyde synet af din frække tøserøv der kun venter på min afstraffelse. Det var godt... Ret dig så lidt op, ikke helt op, du skal stadig være foroverbøjet, men ræk hænderne tilbage, og stik dem ind under dine trusser. Det var godt. Tag din selv på ballerne. Brug fingrene. Klem til! Sådan. Kan du lide at jeg ser på dig, mens du tager dig selv på røven, hvad Rita. Kan du lide det? 

- Mmm, ja.. ja Frøken Danielle, jeg elsker at mærke Deres øjne på min uartige numse. Det gør mig liderlig.. Åååh.. 

Rita var ved at blive overophedet! Hendes hænder gramsede hårdt på de nu blottede baller. Trusserne var endt bundet sammen som en enkelt streng i revnen, og hun var desuden begyndt at hive i dem så de også gled op i den pjaskvåde pigefisse og stimulerede hendes kilder. 

- Stop! Har du fået lov til at gnide dine trusser op i din liderlige spalte? 

- Åhhh, nn. Nej, Frøken. 

- Så skal du skam heller ikke gøre det, din uartige slavetøs. Er det ikke rigtigt, Rita, er du ikke en liderlig og uartig lesbisk slavetøs? 

- Jo! Jo, Frøken Danielle. Jeg er en uartig og liderlig, lesbisk slavetøs! 

- Hvis lesbiske slavetøs? 

- Deres! Åååh, Frøken Danielle. Jeg er Deres lesbiske slavetøs. 

- Ja, det er du, og du venter kun på at få din retfærdige afstraffelse. Slip så de trusser! Hold hænderne stille nu. 

Der havde bredt sig en hidsende duft af liderlig teenagepige i stuen, og jeg måtte beherske mig af al kraft for ikke at overfalde mit yndige og sensuelle fund. Hun måtte bringes langsomt op til ophidselsens yderste grænse for så for altid at nyde underkastelsens sødme under min dominans. Hun skulle forføres ind i mit erotiske univers, og det skulle gøres med stil. Min stil. 

Jeg rejste mig, og fjernede fjerlet de drivvåde trusser. Lod så mine fingerspidser dvælende kilde Ritas struttende røv, og lod min pegefinger langsomt glide, en enkelt gang ned i den mørke kløft mellem hendes unge baller. Så satte jeg mig atter ned, og lod hende vente mens jeg drak et glas vin og nød synet af Rita, der nu igen havde fået ordrer til at holde hænderne på sine ankler. Det er et smukt syn, sådan en foroverbøjet teenager med den nøgne numse i vejret og benene spredt så de sparsomme kussehår kan ses. Med kjolen i vild uorden om livet og de faste bryster endnu indestængt bag Bh'ens tynde fængsel. Jeg lod hende vente. 

- Så, Rita. Spred dine baller. Med hænderne,. Ja, sådan. Det er fint. Jeg kan se dit søde numsehul nu. Slik på din pegefinger, slik godt på den, og stik den så langsomt ind i dit endehul. 

- Jamen - Frøken Danielle.. det.. det kan jeg da ikke.. Det er... 

- Ssh, tøs. Gør som jeg siger. Ja. Ind med den. Vrik den lidt rundt, og træk den så tilbage, men ikke helt ud. Godt, Rita. Og nu helt ind, sådan, ja. Ud, ind, ud, ind. Knep dit lille numsehul med din finger, kom så. Hurtigere. 

- Oooh, ja, Frøken, Jeg knepper mit numsehul.. jeg har en finger oppe i min uartige numse.. Ååh, ja, det føles dejligt, Frøken.... 

- Stop! Tag den så ud. Du er vist meget letantændelig i dag, Rita! En rigtig liderlig slavepige er du. Slik så din finger ren! Ja, stik den helt ind i din mund.. sut på den, slik den helt ren. Kan du smage din røv på din finger? 

- Mmm, Ja, Frøken.. 

- Gør det dig ophidset? Bliver du liderlig af at smage på dit eget numsehul? 

- Jaa, Ja Frøken Danielle. Fordi det er Dem, der befaler det... 

Ah, den Rita! Hvilket fund! Hun vidste præcist, hvordan hun tændte mig! 

- Godt, godt. Vend dig nu om, hænderne bag nakken, og kom så ned på knæ, her foran mig. Kom lidt fremad. Fint. 

Rita lå nu på knæ foran mig, med ungpigebrysterne fremhævede under den tynde bomuldskjole og uden trusser. 

- Bøj dig så ned og kys mine støvler. Godt, ja. Smag på læderet. Lad mig se lidt mere tunge.. 

Ritas lyserøde tunge spillede lystent hen over mine velpudsede, sorte støvletter. Jeg havde læst hende rigtigt: Hun kunne lide lugten og smagen af læder, og hun blev ophidset af, at blive beordret til at tjene mig ved at rengøre mine støvlet med munden. 

- Godt, godt. Kys nu mine ben, bevæg dig langsomt op ad. Lad være med at flytte hænderne. Hold dem stadig bag nakken. Fint. Kun kys, Rita. Ingen tunge nu. Langsomt.. 

Det var skønt at mærke hvordan denne teenagepige underkastede sig min vilje. Jeg havde aldrig haft et mere villigt offer. Hun var så indlysende skabt til at tjene en herskerinde som mig, og tankerne om, hvad jeg kunne og ville gøre med hende fik det til at svimle for mig. Ritas bløde hengivne kys havde passeret mit knæ og hun fortsatte ivrigt op ad mine lår. Jeg havde spredt benene, så meget jeg kunne for den stramme lædernederdel, og snart var hun tæt nok på min trusseklædte kusse til at kunne mærke duften af min ophidselse, blandet med den duft af læder, den lille fetish-tøs elskede så højt. 

- Stop Rita. Det er nok nu. 

Hun trak sig uvilligt tilbage, og slikkede sigende sine læber. Jeg vendte mig om, og lagde mig på knæ i stolen. Jeg trak nederdelen op, og vrikkede min faste røv lidt frem og tilbage. Rita gispede, og trak vejret hurtigere, men hun var lydig og holdt sin underdanige stilling. Jeg beordrede hende nu til at tage trusserne af mig, men uden brug af hænderne, og hun måtte nu med tænderne, forsigtigt trække mine sorte blondetrusser ned over mine baller, mens hendes lugte- og smagssans blev bombarderet med indtryk. Hendes næse kom tæt i kontakt med mit røvhul og væden fra min kusse var trængt godt ud i trusserne og gav hende en forsmag på, hvad hun kunne vente senere. Hun stønnede mens hun løste opgaven, og der var ingen tvivl om, at hun i allerhøjeste grad nød at skulle betjene mig så intimt. 

Da hun med noget besvær til sidst havde fået trusserne helt ned over mine støvletter, spredte jeg mine baller og bød hende at smage på mit røvhul. Forsigtigt stak hun sin søde tunge frem, og jeg lod hende en enkelt gang blidt slikke mit katteøje og stikke tungespidsen ind gennem lukkemusklen og op i min numse. Hun skulle trænes på lugten og smagen af mig, og jeg fornemmede at hun til sidst ville kunne komme blot ved at lugte til hele min krop, smage min ophidselse og få en befaling fra mig om, at nu måtte hun gerne få orgasme. Men lige nu var det Rita havde allermest brug for en kærlig endefuld, der kunne få hendes velskabte pigenumse til at gløde. Hun var så parat som hun nogensinde ville blive til at blive introduceret til seksuel afstraffelse og dominans. 

- Du er vist parat nu til at modtage din afstraffelse, ikke sandt Rita? 

- Jo, Frøken, jo.. jer er parat.. 

- Godt, jeg har også meget lyst nu, til at smække din tøserøv til den bliver rød og varm og dejlig. Men først skal du samle mine trusser op, og komme dem ind i din mund, så du ikke stønner og larmer alt for meget under din endefuld. Og i øvrigt vil det være godt for dig, at lære duften og smagen af din Herskerinde rigtigt godt at kende. 

Hun samlede de trusser op, som hun netop så nydende havde taget af mig, og som den lydige slave hun var skyndte hun sig at proppe dem i munden. Jeg tog et par aflange stykker sort, tung silke jeg havde lagt frem i forvejen og bandt det ene om trusserne i Ritas mund og det andet om hendes øjne. Til sidst beordrede jeg hendes hænder om på ryggen og bandt dem sammen med endnu et stykke silke. Nu var hun kneblet, blindet og bundet, smaskliderlig og drivende våd i sin ungpigekusse. Og hun længtes efter at mærke mine hænder mod sine stramme baller. Hvilket syn! Så jeg lod hende vente i et par minutter mens jeg gjorde mine sidste forberedelser. 

Til slut sætte jeg mig på en lav skammel og placerede hende hen over mine lår, denne bedårende 15-årige, med kjolen bundtet om livet, benene let spredte, knæene på gulvet og de nøgne baller parate. Væden fra hendes fugtige spalte klistrede til min lædernederdel, så jeg trak den lidt op for at kunne mærke hendes safter direkte på min hud. 

Smæk! 

Uden varsel lod jeg min højre hånd lyne ned og klaske mod Ritas blottede numse. 

- Mfgggl!, lød det fra hendes kneblede mund, og hun strammede sædemusklerne og rykkede sig lidt fremover. 

- Lig stille, tøs! Tag din velfortjente straf! 

Jeg pressede min venstre hånd hårdt ned mellem hende skulderblade for at sikre at hun blev liggende stille, og lod igen min højre hånd smække ned mod de fast, hvælvede halvkugler. 

Smæk - smæk - smæk! 

Hun vred sig lidt, og kom således til at gnubbe sin kusse mod mit nøgne lår. Jeg fortsatte med hurtige, ikke for hårde klask, og snart bredte en synlig rødmen sig på den unge piges baller. Blod flød til og gjorde hende varm og også mere ophidset at dømme efter de dæmpede støn og suk der lød fra hendes trusse-kneblede mund. Da jeg havde fået en ensartet rød farve til at dække hele hendes røv, stoppede jeg, og lod blot mine fingerspidser kærtegne det varme kød. Så lækker hun var, Rita! Der er få syn jeg finder lige så tiltrækkende som en velskabt teenagepiges røvballer lige efter en god gammeldags endefuld. Særligt når den velskabte teenager, som i dette tilfælde, har nydt i fulde drag at få sin røv smækket af en dominerende kvinde. 

Forsigtigt lod jeg min venstre pegefinger glide ned gennem revnen mellem hendes blussende halvkugler, jeg lod den dvæle et øjeblik ved hendes stramme lille røvhul, inden jeg uendeligt langsomt lod den glide ned over hendes mellemkød og op langs med hendes glatte, opsvulmede skamlæber. Fissesaft dryppede i bogstavelig forstand fra min lille slavepiges blodfyldte køn, og hendes skedemuskler klemte rytmisk sammen om min pegefinger da jeg lod den glide op i hendes hul. Hun havde helt klart nydt sin afstraffelse og red nu af sted på den kombinerede stimulering af lyst og smerte. 

Godt: Det var der jeg ville have hende. På kanten af en eksplosiv orgasme, indtil hun fik tilladelse til sin forløsning. Hun prøvede nu forsigtigt at rykke røven frem og tilbage og derved komme til at ride på min pegefinger, men jeg trak den hurtigt ud af hendes fisse og lod et par klask huske hende på, hvem der bestemte, og at hun slet ikke var parat til at komme endnu. Jeg tog så et af mine yndlingsredskaber til opvarmning af liderlige pigemåse: En kraftig hårbørste med træskaft. Først lod jeg de stive hår pirre hendes rødmende numse, hvorefter jeg vendte børsten om, og gav hende et par halvhårde smæk for at vurdere virkningen. Hun stivnede i hele kroppen da børstens hårde træ ramte den ømme røv, og prøvede at trække sig væk. Det kunne hun naturligvis ikke, og snart regnede det ned med hurtige smæk. 

- Mfff.. mhgg.. aaaaauuu..., klagede hun sig. 

- Stille! Du kan jo lide det her, Rita. Sådan en uartig tøs som du har været er jeg nød til at straffe dig grundigt. Og din lille fisse er jo drivende våd, din liderlige slave! Du trænger til at få din røv ordentlig varm og gennembanket. Mmm, hvad er den af? Jeg kan mærke hvor ophidset du er.... 

Jeg stak min venstre tommelfinger op i hendes hede hul og begyndte at fingerkneppe hende med hurtige bevægelser ind og ud. Mens jeg fortsatte med at traktere hendes baller med hårbørsten. 

- Mmmm.... Ooooh.., hun havde skiftet tone nu 

- Sådan, rid på min finger. Det må du gerne.. 

Smæk - smæk - smæk.. 

- Godt min snut, min lille lesbiske skattetøs. Men husk du ikke må komme... ikke komme... Rid på min finger.. Næææh du, ingen orgasme lige nu. Du må vente. Så op i den søde lille tøsenumse med fingeren i stedet. Mærk din Frøkens tommeltot oppe i din pigenumse.. ind.. ud.. ind ...ud. 

Smæk - smæk 

Jeg trak min finger ud og gav hende en lille pause, mens jeg blidt kærtegnede hendes hede røv med mine håndflader. 

Forsigtigt rakte jeg nu ud efter den skål med isklumper jeg havde stillet parat inden Ritas endefuld, og tog en lille håndfuld. Jeg lod det kolde vand dryppe ned på min slavepiges varme baller og lo ad hendes spjæt da hun mærkede den skarpe kulde. Så gned jeg isen i langsomme cirklende bevægelser hen over hendes glødende, røde baller og varmen fra hendes hud smeltede isen til en kold strøm af vand, der fandt vej til revnen mellem hendes baller og derfra ned til den liderlige fisse. 

- Du trænger til lidt afkøling, Rita. Sådan en varm pigenumse har godt af en håndfuld kold is.. 

Rita svarede ikke. Mine trusser kneblede hende effektivt og hun var gået lidt i chok over den virkning isen havde. Jeg ville havde det sådan: At bringe en uerfaren pige helt til kanten, til lige inden orgasmen tager magten, og så trække hende i land, og lade roen sænke sig, inden en ny omgang nydelse. Legen. Forførelsen. Spillet mellem magt og underkastelse. Det tænder jeg på. Og tændt var jeg. Fuldstændig fra den af, ved synet af de perlende vanddråber der lå og sitrede på Ritas højrøde baller. Hårbørsten og mine travle hænder havde sat deres spor: Hun var blevet smækket godt og grundigt og kunne måske for første gang rigtigt for alvor mærke sin røv. Den blussede i al sin rødmende glans, og jeg måtte kysse hendes baller og mærke duften af hendes varme hud og søde ophidselse tæt på. 

Forsigtigt kærtegnede mine læber og tunge Ritas bævende nysmækkede endeballer. Jeg pustede blidt hen over det varme kød, og hun pressede sig op imod min mund og den nydelse jeg gav hende. Jeg slikkede langsomt ned gennem den dunkle kløft mellem halvkuglerne og indåndede duften fra hendes rynkede numsehul og den kraftige aroma af liderlig slavepige, der bredte sig fra hendes blottede skræv. Et enkelt slik henover lukkemusklen var det eneste jeg undte mig selv på dette tidspunkt. 

Så tørrede jeg resterne af smeltet is fra Ritas nøgne ende med en tør klud og begyndte så langsomt at kærtegne hende med et blødt kaninskind. Lette strøg, men med fast hånd. Pels mod afkølet hud, hvor nyligen isen havde hersket. Blodet kom hidsende tilbage med varmen og mine kølne hænder. Hun vrikkede forførende med den blussende bagdel og pressede den mod kaninskindet. Jeg gnubbede og gned, og mærkede væden fra hendes slavefisse drive ned at min lår. 

- Rejs dig op, Rita, bød jeg hende så, og hjalp hende op. 

Hun var usikker på benene men fik dog snart kontrol med sig selv, og stod så der: Hænderne bundet på ryggen, med bind for øjnene og sin Frøkens saftige trusser proppet i kæften. Med forslået og blussende røv og en kusse der skreg på forløsning. En krop, der skreg på forløsning. 

Jeg løsnede det sorte bånd, der holdt mine trusser på plads i hendes mund, og befriede hendes mæle. Hun kunne ikke tale lige med samme, med da jeg strengt spurgte hende: 

- Og hvad siger du så? 

Ja, så havde hun åndsnærvær og forståelse nok for spillet til at svare. 

- Mange tak, Frøken 

- Tak for hvad, søde Rita? 

- Tak fordi De gav mig en endefuld.. fordi De straffede sådan en uartig tøs som mig, Frøken. 

En sand perle var hun! Hun underkastede sig helt naturligt, og fordi det var det hun allermest havde lyst til, og den respons hun gav mig, gjorde så at min ophidselse og forventning steg og steg. 

Jeg gik nu helt hen til hende bagfra og lagde mine hænder på de faste bryster under den tynde BH. Jeg kælede blidt for dem, mens jeg hviskede søde ord i hendes øre og smagte på hendes kødfulde øreflip. 

- Nu er det snart disse dejlige brysters tur. De tænger til lidt opmærksomhed, dine brystvorter er jo helt hårde og stive. Men bare rolig jeg skal nok tage mig af dem. Nulre dem, kysse dem, pine dem, så de til sidst helt alene kan give dig en dejlig orgasme. Det vil du kunne lide, ikke sandt Rita? Vil du ikke gerne have at jeg leger med dine tøsebryster? 

- Joo.. ååh.. jo, Frøken. Jeg.. det er så dejligt når du.. , når De leger med mine bryster.. mine vorter er så stive.. 

Jeg løsnede det bånd, der bandt hendes hænder og trak den tynde bomuldskjole af. 

- Hænderne bag nakken! 

Hun adlød hurtigt og stod nu helt afklædt, med bind for øjnene, og ventede på sin videre skæbne. Sikke et syn! Jeg beordrede hende til at dreje langsomt rundt og stod og bare nød hende. Hendes unge bryster, befriet for BH'en, hvælvede sig solbrændte og stolte, og vorterne var strunke og stive og fyldt med Ritas dunkende blod. Hun var ophidset og trak vejret lidt gispende, og det stramme maveskind bevægende sig uregelmæssigt. 

- Strut mere med røven! 

Rita stak sin grundigt behandlede røv bagud, og mine øjne klæbede til dens blussende rundinger. Det kløede i mine håndflader, og jeg havde lyst til igen at smække dette bedårende pigebarns velformede ende, men jeg vidste at hun havde fået nok smæk i sin bare. Nu skulle hendes forside trakteres! 

Jeg havde gjort det store spisebord, der var i sommerhuset, klar til mit formål: Rullemadrasser og tæpper gav et behageligt underlag, og hen over det hele havde jeg fastgjort et af de store, sorte silkelagner jeg altid har med mig, når jeg rejser. På hvert bordben var der et bomuldsreb parat. Jeg ledte Rita over til bordet, og sørgede for at hun kom til at ligge godt. På ryggen, med benene spredt, men med armene samlet over hovedet. Så fastgjorde jeg hendes ankler til hvert sit bordben, og bandt hendes hænder sammen med et reb om håndledet og fastgjorde så rebene fra de to andre bordben hertil. Nu var min slavepige godt placeret, og jeg kunne begynde at lege med hende. Først lod jeg hende ligge lidt og mærke nydelsen ved at være fastholdt på den måde. Hun trak prøvende i rebene og mærkede hvor lidt de kunne give sig. Så prøvede hun at samle benene, men kunne selvfølgelig ikke, og jeg havde ubegrænset adgang til hendes våde slavekusse. Hendes brændende røv blev kølet af at hvile mod silke, men det var stadig ret ubehageligt for hende at ligge på ryggen, så hurtigt efter at jeg havde smækket hende. Jeg stillede mig ved enden af bordet, bøjede mig og pustede i hendes skræv. 

- Åhh, Frøken Danielle, hvad er det De gør med mig? Jeg kan slet ikke røre mig... og mine ben er helt spredte.. Jeg er sikke på at du... undskyld.., at De.. kan se hele mit skød... 

- Jaa, Rita, hvad er det jeg kan se? 

- De.. De kan se min.. min lille fisse, Frøken Danielle..! 

- Mmm, det kan jeg, min snut, og det er en meget sød lille våd, liderlig fisse jeg kan se! Men den må vente lidt. Først skal du have resten af din søde pigekrop under min kærlige behandling! Og så må vi jo ikke glemme at du faktisk er en meget uartig lille pige, der er kommet her for at få smæk og blive straffet fordi du har leget med din våde mis uden at lov af din Frøken. 

- Ååh, Nej, Frøken.. Jeg ved godt at jeg har været uartig.. men jeg har jo lige fået smæk i min bare numse! Er det ikke nok, søde Frøken? Det gør stadig ondt i min lille numse! 

- Nææh, det er slet ikke nok staf til sådan en ulydig lille skolepige som dig! Som din Frøken må jeg være streng, for at være sikker på at du kan huske at adlyde en anden gang! Og det er godt at det gør ondt i din numse, men jeg kan også se at det har gjort dig godt at få enden på komedie! Din lille pigefisse driver jo ligefrem af væde, så mit rene lagen bliver helt plettet at al din lider! 

- Jamen jeg skal nok være sød! Jeg skal nok gøre alt, hvad de forlanger, alt vil jeg gøre. Jeg er så ked af, at jeg kom til at lege med min mis, men .. men jeg tænkte kun på Dem, mens jeg gjorde det! 

- Det er jeg ikke i tvivl om, din lille liderlige mær! Du tænkte på alle de ting som jeg kunne finde på at gøre ved dig, ikke sandt? Men forstår du, der er en hel masse ting du slet ikke har fantasi til at forstille dig i dit lille søde hoved, som jeg kan gøre ved din smukke krop. Jeg kan få dig til at tigge og bede og hyle om tilfredsstillelse, forstår du! Jeg kan få smerte, pinsel og mørk lidenskab til at gå op i sådan en vulkan at du næsten vil miste bevistheden når du mærker orgasmen og du får lov til at få din udløsning. Og det ved du, ikke også Rita? Var det måske ikke derfor du kom til mig? For at lade mig tage kontrol og vise dig vej ad de allermørkeste stier i din sjæl? 

- J..jo, Frøken Danielle.. det var det jeg tænkte på mens mine fingre pillede ved min lille kilder...det var det.. 

- Mmm, og nu skal du bare give dig hen, og underkaste dig, og jeg skal løsne op for dine dybeste drømme.. Mærk din varme røv, som jeg lige har smækket, mærk blodet flyde til dine skamlæber, mærk hvor de svulmer, mærk dine brystvorter dunke med mørkt blod, mærk min ånde på dit skræv, og min mund suge på dine spændte vorter, på dine smukke pigebryster... 

Jeg havde flyttet mig op på siden af den fastspændte teenager og var begyndt at suge på hendes bryster, lade min tunge spille henover de mørke vorter og blidt bide i dem. Min venstre hånd lod jeg samtidigt dvæle i de sparsomme hår, der dækkede hendes kusse, og lod ind imellem en finger glide langsomt ned af de opsvulmede skamlæber. Ikke ind i den fugtige varme, ikke en eneste berøring at hendes struttende kilder, blot fjerlette strøg langs de ydre skamlæber. Hvor hun dog vendte og drejede sig, Rita! Hun prøvede af al magt at få min drillende finger ind i sig, eller til at ramme den spændte klitoris. Og jo mere hun prøve på at vende og dreje sig, desto mere gned hun sin røde numse ned mod den glatte silke og hendes ophidselse steg mod nye højder. 

Jeg gav hende en lille pause, mens jeg hentede en lille flaske massageoile jeg havde købt inde i Rønne. Elsebeth Løvegal har en urtehave lidt udenfro Svaneke og hun laver en pragtfuld olie på lindeblomst og andet godt. Jeg startede nedefra, med hendes fødder. Masserede omhyggeligt hver eneste tå, og bevægede mig så opad læggene og brugte god tid på hendes lår. Idet jeg omhyggeligt undgik at røre hendes skræv, fortsatte jeg op over venusbjerget og masserede hendes mave grundigt. Rita lå ny bare nydende hen, gav kun ind imellem et langt suk fra sig, og det var tydeligt for mig, at hun slappede af og nød min behandling. Det var naturligvis også meningen: Hun havde brug for en god lang pause og noget hydelse inden jeg fat på at disciplinere hende mere. 

Jeg krøb nu op på bordet og satte mig forsigtig overskrævs på hende. Mine oilerede hænder gned og gnubbede på Ritas unge bryster og hendes suk blev mere hørbare. Jeg blev ved længe, og nappede hende ind imellem hårdt i de fremtrædende, helt stive brystvorter. Så kyssede jeg hende hårdt, og sugede hendes villige tunge langt ind i min mund, mens jeg kælent nulrede hendes øreflipper. Hun vred sig lidt under mig, og jeg red min sjaskvåde kusse et øjeblik på hendes varme maveskind. Jeg krøb derefter ned ad bordet og fandt endnu et bomuldsreb. 

Nu snørede jeg forsigtigt Ritas olieglinsende bryster ind med rebet. Ikke alt for stramt, men et par gange på kryds, og så et par gange rundt om hvert bryst ved basis, således at de blev kraftigt fremhævede og hurtigt fik et rødligt skær. 

- Hvor skønt, Rita. Dine bryster står så dejligt strunke nu, bundet af rebet. Kan du lide at se dine bryster sådan? Kan du lide det, når din Frøken niver dine stive vorter? 

- Mmmm.. ååh.. Jj.. jja Frøken, det dunker i hele mit bryst. Jeg er varm og.. Uuuhhh.. Mine brystvorter er så stive og .. følsomme, Frøken.. det er så skønt når De rør ved dem.. Ååh, nejj, ikke så hårdt! 

Jeg nev hårdt i begge hendes brystvorter, og fandt så et par klemmer. Almindelige træklemmer, hvor jeg havde gjort fjederen svagere ved at bøje dem lidt. Rita skulle ikke for alvor pines, blot mærke en træklemmes smertelige bid, og den prikkende, søde pinsel når den tages af igen. Med stor forsigtighed satte jeg en klemme på hver brystvorte og trak dem opad. 

- Uuuhhh... To..tom.. Åhhh 

Rita var lige ved at bede om nåde ved at råbe 'Tomat' - men jeg slap klemmerne og lod min tunge kølne de klemte brystvorter. 

- Mmm.. Tak.. Ååh.. Tak, Frøken Danielle... 

- Tak mig lige om lidt, min skat. Når jeg tager klemmerne af, og du kan mærke blodet strømme tilbage. 

Det gjorde jeg så, begge klemmer på samme tid, og skyndte mig at suge den ene bryst ind i min mund, bide svagt i vorten, og skiftede så til det andet. Det fortsatte jeg med et stykke tid. Først det ene spændte bryst, så det andet ind i min sugende mund, mens blodet flød til de nu klemmeløse vorter og Rita stønnede i ekstatisk smerteblandet fryd. 

Jeg løsnede nu de reb der snørede hendes bryster ind, og hentede i stedet en kort ridepisk. Da min nye slavepige havde fået vejret tilbage greb jeg hårdt fat om hendes ene bryst og gav vorten og området lige omkring den, en række små hurtige blide rap. 

- Uhh,.. Åhh.. mine bryster, Frøken.. 

Flere hurtige rap. 

- Jah, hvad er der med dine bryster, Rita? 

- Ååhh.. lige før.. Det var ligesom jeg kom.. men ikke.. dernede.. i brysterne! 

Rap-rap-rap. 

- Ja, det var også det du skulle. Mærke at hele din krop kan lege med, hvis du er i hænderne på den rigtige! Din røv, dine bryster, dine øreflipper, din tunge. Alt kan lege med! Prøv så at forestille dig, hvad jeg kan gøre med den lille mis, der er så smukt blottet nu! 

Rita bævede, mens jeg fortsatte mit søde angreb på hendes pigelige former. Så satte jeg mig overskrævs på hende igen, men denne gang med min læderklædte røv lige over hendes ansigt. Jeg trak lidt op i nederdelen og sænkede mit nøgne skød ned mod hendes mund. Hun vidste hvad hun skulle og snart var hendes travle tunge på vild jagt i mit bløde kød. Hun slikke og suttede det bedste hun havde lært, og for at holde hende til ilden lod jeg ind imellem ridepisken danse på hendes venusbjerg og ind imellem lod den svirpe på hendes følsomme klitoris. Det var nu ikke fordi hun forsømte sit arbejde! Hun var i himlen, mellem sin dominerende Frøkens lår, og med tungen langt op i min saftende kusse. Lugten af min ophidselse og smagen af min saft var det eneste hun sansede, ud over piskens regelmæssige slag. 

Hun var en utrolig god fisseslikker, og jeg red hende vildt, på vej op af min egen lystspiral mens hun lykkeligt borede sin tunge langt op i mig og smaskede saligt i mine safter. 

- Mmm, din lille lesbiske suttetøs. Min egen private kusseslikker. Lad mig mærke din tunge langt op i mig.. Sådan.. Det er godt, rigtig godt.. Sug på min kilder.., Slik mig, slavetøs, slik mig! Ååhhh... Ja.., Kom så, Rita. 

Pisken faldt ud af mine hænder, og jeg greb hårdt om mine egne bryster da jeg kom i et eksplosivt, sitrende brus. Røde flammer dansede for mine lukkede øjne og hed ild strømmede gennem mig. Jeg stivnede - og maste så min gennemslikkede kusse ned over Ritas glinsende ansigt og gnubbede mit kød hårdt mod hendes travle tunge og sugende mund. 

Da lidt ro var faldet over mig, gled jeg ned fra bordet, løsnede båndet om Ritas øjne og slikkede lystent min kussesaft af hendes ansigt. Vores tunger mødtes og jeg hviskede til hende hvor god en lille lesbisk slavetøs hun var, hvor godt hun slikkede mig, og hvor meget lyst jeg havde til at beholde hende hos mig for altid. 

Nu løsnede jeg hendes bånd og beordrede hende til at flytte sig lidt, således at hendes ende kom til at hvile lige ved bordkanten og hendes spredte, bøjede ben gav mig fri adgang til hendes blottede køn. Jeg fæstnede derefter atter hendes hænder over hovedet på hende og bandt hendes ankler og lår sammen med et par bånd. Nu lå hun så der, åben, villig og ventede på, hvad jeg ville finde på. Jeg tror hun havde en anelse, i al fald var der et forventningsfuldt smil på hendes læber da jeg viste hende den DILDO jeg havde tænkt at gennemkneppe hende med. 

Det var min yndlingsdildo, og jeg rejser sjældent uden den: En sort dobbeltdildo, ikke særlig stor eller tyk, men med et godt fæste og en nubret plade af blød gummi ved roden. Mens Ritas øjne fulgte hver en bevægelse førte jeg den ene ende langsomt op i mit villige, fugtige hul. Så stillede jeg mig hen mellem min slavepiges vidtspredte ben og begyndte at kærtegne hendes åbne spalte med min kunstige pik. 

- Se på mig, Rita! Du skal se på mig fra nu af, mens jeg tager dig og gennemknepper dig, som du aldrig er blevet kneppet før. Hele tiden, mens du mærker min pik oppe i dig skal du se på mig, og vide at det er mig, din herskerinde og Frøken, der giver dig nydelse. Og du skal bede mig om at få lov til at komme, og hvis du kommer uden at få lov bliver din straf hård og langvarig. Men jeg er sikker på at du kan klare det - du er en født lesbisk slavetøs, og du vil helt underkaste dig min vilje og mig lyst. Er du klar? 

- Ja, sagde hun blot, og hendes blik flød som glødende stål og smeltede sammen med mit. 

Hurtigt gled jeg op i hende, i et eneste langt stød. Hun var åben og klar og ventede på at blive fyldt ud af sin herskerinde. 

- Mmm, Rita, .. så godt.. du har en dejlig stram kusse.. klem sammen om min pik.. mærk mig op i dig.. godt.. stød igen.. ja.. sådan.. mød mine hug.. følg min rytme.. ja, ja. Det er rigtigt... 

- Oooh, Frøken.. jjja... knep mig, Frøken.. langt ... langt.. op i mig.. kommmmm... jeg kan mærke.. mmmm jjjja.. Åh hvor er det godt, Frøken.. tag mig, Ja , tag mig Hårdt.. Åhhh.. Hårdt.. 

- Ja, min snusketøs, jeg skal tage dig hårdt.. rigtig hårdt... støde langt op i dig.. gennempule dig.. 

Ud-ind-ud i den ældgamle hidsende rytme.. ud-ind. To kvinder i tæt omfavnelse, den ene bundet, ufri, fastholdt, lykkelig underkastet den anden. Mig. Op..op..op langt op i Rita væde og fugt, langt ind i hendes skede. Hurtigt så stød, så uendeligt langsomme, helt ud. Ind igen. Op. Hendes bryster, stive vorter. Niv. Knib. Ælt. Hendes blik i mit. Sløret. Saligt. En finger på hendes glatte, stolte kilder. Et let tryk. 

- Ååååh, Frøken.. lad mig.. må jeg.. jeg vil så gerne.. jeg beder dig.. må jeg ikke godt komme, Frøken. Åhh... - Nej. Ikke endnu. Føl din kilder, mærk min finger på den. Mærk mig langt, langt inde i dig. Du smelter nu, Rita...Vent.. Jeg er lige ved... jaaa.. - Oooh, Frøken.. elskede Frøken... Danielle.... 

Et skrig, en bøn, et par tiggende øjne. En latter der vokser. 

- Lad mig komme, jeg beder dig...oooh.. giv mig lov.. 

- Ja, min skat, min lille søde slavetøs, ja... nu må du komme. Nu kommer jeg også... Kommm.. 

Sammen. Smeltede. Lever vi. Ler vi. Hun er i mig, og jeg i hende. Lyn flyver fra os, bordet under os forsvinder og vi spredes og samles igen i en evighed. 

Bagefter, nøgne i sofaen, drikker vi vin og pjatter og taler om os selv og resten af verden indtil en tidlig morgensol atter vækker vores fælles lyst og vi sætter kurs mod dobbeltsengen. 

Det er sommer i Danmark, og sommeren i min sorte sjæl er først lige begyndt.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.